Pemasaran Youtube: Napa Isih Mesthi!

pamasaran youtube

Kita dadi tuan rumah rapat regional podcasters ing kantor kanggo ngrembug babagan akeh video ing podcasting. Minangka diskusi luar biasa - wiwit teknologi anyar, tantangan teknologi, nganti strategi video sosial wektu nyata. Ora ana obrolan sing ana pitakonan. apa kita kudu nindakake video? Nanging, kabeh babagan carane bisa nglakokake video kanggo ngiringi upaya podcast kanthi cara sing paling efisien.

Minangka siji podcast, Chris Spangle, ahli konten audio lan video nanggapi: Youtube dununge digoleki. Terus dadi situs nomer 2 sing paling digoleki kajaba Google dhewe. Ora kabeh wong pengin maca postingan blog utawa ngrungokake podcast - dheweke pengin video.

Youtube minangka komunitas pamisah video paling gedhe ing saindenging jagad. Kanthi miliaran pangguna lan konten anyar sing diunggah saben detik, iki minangka tenaga listrik hiburan online kanthi kaping 10 panggunaan Netflix, Amazon Prime, lan Hulu digabungake. WebpageFX

Youtube duwe luwih saka siji milyar pangguna, luwih saka separo mlebu log saka piranti seluler. Luwih saka patang milyar video ditonton saben dina kanthi rata-rata sesi panganggo 40 menit

Youtube uga duwe opsi streaming langsung lan alat sosial, sing dikembangake supaya bisa selaras karo tren konsumen sing berkembang - nalika uga bubar nambahake kemampuan kanggo target pangguna adhedhasar Prilaku telusuran Google, mupangate kunci liyane. Andrew Hutchinson

WebPageFX ngasilake infographic iki, Napa Youtube Penting karo Pemasaran, lan nyedhiyakake sangang strategi kanggo njamin merek sampeyan wis dituduhake kanthi apik ing Youtube:

  1. Gunakake jeneng merek ing jeneng saluran.
  2. Tambah keywords kanggo jeneng saluran sampeyan.
  3. Gunakake kaya tembung kunci judhul video.
  4. Tambah jeneng merek kanggo judhul video.
  5. Merek video kanthi konsisten karo intro utawa logo
  6. Gunakake Laporan Retensi Pemirsa.
  7. Update saluran Youtube sampeyan kanthi rutin.
  8. Gawe video ing antarane 31-60 detik.
  9. Share video ing situs web sampeyan.

Video sing diproduksi kanthi apik duwe merek intro, rekaman sing jelas, rekaman definisi tinggi, pengalaman profesional, transisi sing resik, demonstrasi kepiye, lan ajakan-ajakan sing jelas.

kenapa youtube penting kanggo pemasaran

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Oh sisihanku !! Apa implementasine apik banget! Coba sawetara tembung liyane kayata "ambungan", "rangkulan", "nyanyi karo", "gelut karo" lan sawetara tembung sing ora apik banget.

    Kemungkinan sing ora ana pungkasane mecah otak saiki! Inspirasi kanggo sibuk karo domain WebCommercials.bizku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.