Apa Youtube Killing TV?

tv wis mati

Secara pribadi, aku bakal duwe televisi sajrone uripku banjur sawetara. Ora kaya infographic iki, aku ora percaya yen televisi wis mati ... Aku mikir bakal ngalami transformasi. Kanthi atusan saluran, tekane Tivo lan bandwidth dhuwur, apa babras televisi ana pengaruhe kanggo iklan… dudu Youtube. Lan infographic ing ngisor iki ngandhani babagan rega saham Google, nanging uga ora nuduhake yen Youtube ora ngasilake dhuwit!

Sing dikarepake, mesthine yaiku kemampuan kanggo bisnis nggawe iklan video murah. Iklan televisi bisa uga regane luwih saka $ 60,000 kanggo ngasilake. Ora maneh! Sampeyan saiki bisa nggunakake kamera HD ing telpon lan piranti lunak editing gratis kanggo ngasilake iklan kanthi biaya paling sithik. Dadi… pariwara video bakal diterusake.

Minangka kanggo Youtube lan Televisi… kekarone gabung. GoogleTV, AppleTV lan liya-liyane wis duwe aplikasi Youtube. Panyedhiya kabel kaya video stream Comcast utawa U-Verse kaya Internet. Ana konvergensi saka rong teknologi kasebut - lan aku seneng!

youtube mateni tv

Infographic dening Freemake, pangembang bangga Konverter Youtube

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Pengamatan sing apik, Klik! Aku setuju manawa wong wis ora stimulus maneh karo video pemasaran mengkilap saiki ... wong sejati, pesen nyata menang amarga keikhlasan lan kemampuane nyambung pribadi.

  2. 3

    Artikel sing menarik banget pak! Aku uga ora percaya yen Youtube mateni TV, aku mikir TV mateni awake dhewe! Kakehan pameran pemotong cookie, pariwara, jadwal sing ora apik, lan kabeh program sing ora apik kanthi rega larang sing ora bisa dibayar ing ekonomi saiki! 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.