Coba Kartu ing Youtube kanggo Nambah Keterlibatan karo Pamirso

kertu youtube ctas

Kanthi akeh tampilan lan telusuran kaya sing ana ing Youtube, kayane ana kesempatan sing ilang amarga ora duwe metodologi konversi sing luwih apik ditempelake ing video Youtube. Youtube wis ngluncurake kertu kanggo nggawa interaktivitas tambahan ing ngendi produsen video saiki bisa nyisipake ajakan-tumindak sing apik ing elemen slide-in menyang video kasebut. Siji cathetan - Kertu ora bisa digunakake saliyane overlay CTA saiki sing kasedhiya ing Youtube.

Mangkene Ringkesan babagan Kartu Youtube

Priksa manawa pencet tombol "i" ing pojok sisih ndhuwur kanggo ndeleng cara kerjane.

Amarga Kertu bisa digunakake ora preduli manawa ana sing nggarap desktop utawa piranti seluler, yen sampeyan nuduhake video kasebut, bisa uga ora baris kaya biasane. Nanging, tombol informasi ditampilake kanthi konsisten ing pojok tengen ndhuwur. Iki apik banget - njamin konsistensi manawa ana sing nonton saka Youtube utawa saka video sing dipasang ing situs ing endi wae.

Jujur wae, aku ora yakin kepiye pirang-pirang wong sing bakal nyoba kanggo ngeklik tombol kasebut. Aku rumangsa yen akeh wong sing bakal kangen kabeh. Aku mikir adaptasi sing luwih apik yaiku duwe garis wektu supaya Kertu sampeyan dipeksa supaya masarakat bisa ndeleng nalika pas wektune pas. Nanging hei - iki fitur sing apik lan langkah ing arah sing bener. Youtube pancen ngrencanakake kanggo maju lan ngoptimalake sistem amarga padha ngerti kepiye cara digunakake.

Sampeyan bisa milih saka enem jinis kertu: Merchandise, Fundraising, Video, Playlist, Associated Website lan Fan Funding. Yen akun sampeyan wis apik lan sampeyan nduweni konten video sing dituduhake, sampeyan bakal nemokake anyar SIM tab ing Editor Video kanggo nggawe lan nyunting kapan wae.

Williams-Sonoma lan Checkout VISA Nggunakake Kartu Youtube

Visa Checkout lan Williams-Sonoma wis ngluncurake kampanye co-marketing lan seri video papat bagean sing diarani Wektu kanggo Nikmati Panas kanggo ndhukung kasedhiyan Visa Checkout, layanan checkout online sing cepet lan aman, ing www.Williams-Sonoma.com.

Seri video kasebut yaiku bisa dituku kanthi Kartu Youtube - saéngga pamirso tuku produk sing ditampilake kanthi cepet lan gampang kanthi ngeklik langsung saka video kasebut - nggawe Visa Checkout, karo Williams-Sonoma, salah sawijining merek pertama sing nggunakake teknologi kasebut. Video kasebut digawe kanthi kemitraan karo Tastemade, jaringan gaya urip panganan global kanggo platform digital, lan pengaruh sing dipilih kanthi tangan bakal nyedhiyakake tips lan trik kanggo pamirsa kanggo pesta musim panas sing sampurna.

Liwat Visa Checkout, pelanggan online Williams-Sonoma bisa tuku kabeh sing dibutuhake kanggo dadi pesta utama - kabeh mung kanthi sawetara klik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.