Tambah Anotasi menyang Video Youtube Sampeyan

anotasi youtube

Umume bisnis ngunggah video menyang youtube nanging aja njupuk kauntungan ngoptimalake video kasebut utawa ora nambah anotasi. Kanthi anotasi sampeyan bisa lapisan teks, tautan, lan hotspot liwat video sampeyan. Anotasi ngidini sampeyan nambah informasi, interaktivitas lan keterlibatan. Kanggo bisnis, iki tegese sampeyan bisa tindakake panggilan-kanggo-tumindak langsung ing video - nambahake link bali menyang demo, download utawa registrasi.

Anotasi ora mung ditampilake ing Youtube, nanging uga ditampilake ing pamuter sing dipasang. Paling ora, sampeyan kudu nambah anotasi kanggo njaluk pamirsa langganan saluran Youtube!

Ana limang macem-macem jinis anotasi sing bisa dipilih:

  • Gelembung pidato nggawe gelembung pidato pop-up kanthi teks.
  • Kawigaten - nyorot area ing video; nalika pangguna mindhah mouse ing wilayah kasebut, teks sing sampeyan lebokake bakal katon.
  • cathetan - gawe kothak pop-up sing isine teks.
  • Title - nggawe overlay teks kanggo judhul video sampeyan.
  • Label - gawe label kanggo nelpon lan menehi jeneng bagean tartamtu ing video sampeyan.

Cathetan, Gelembung Pidato lan Lampu Sorot, bisa digandhengake karo "konten" kayata video liyane, video sing padha, kaca saluran, dhaptar lagu, asil telusuran. Kajaba iku, dheweke uga bisa digandhengake karo "ajakan tumindak" kayata langganan, nyipta pesen lan ngunggah tanggapan video. Centhang kothak "Link" ing ngisor setelan "Start" lan "End". Sampeyan bisa milih manawa pengin anotasi nyambung menyang video liyane, saluran, utawa menyang tautan eksternal.

Kanggo sawetara tips canggih babagan nggunakake anotasi Youtube - bukak kaca dhukungan babagan topik kasebut. Kanggo nggunakake Youtube kanthi bener, priksa Pencipta Playbook dheweke wis berkembang!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.