Sampeyan Nyepelekake Media Sosial

whitepaper bunderanRoundpeg bubar nindakake survey media sosial lan nggabungake sing apik whitepaper ing asil. Nalika maca kaca, salah sawijining asil pancen nggegirisi. Luwih saka 70% pamilik bisnis sing disurvei ujare media sosial ngasilake 10% utawa kurang saka total bisnis.

Sejatine, aku ora percaya manawa para pelanggan ngerti apa pengaruh media sosial ing bisnis. Nalika ndeleng panjaluk langsung saka sumber daya media sosial, malah perusahaan media sosial saya duwe sawetara lead. Nanging iku dudu gambaran nyata. Aku ngerti yen aku duwe prospek sing neliti aku online sadurunge nelpon. Saka kabeh panuntun dhumateng taun kepungkur, mung ana 2 sing langsung ora bisa nemokake aku online.

Nanging, saka kalorone, dheweke sejatine diajak aku amarga wong sing dheweke ngerti babagan aku wis tunangan karo kula ing media sosial. Dadi… sejatine ana rong cara kanggo takon lan mangsuli pitakon pengaruhe media sosial:

  1. Apa persen sing sampeyan entuk saka media sosial?
  2. Pira persen kepemimpinan sampeyan sing nggoleki sampeyan liwat media sosial utawa nemokake sampeyan liwat jaringan sosial online sing lengkap?

Jawaban kanggo # 1 kurang, malah kanggo aku! Nanging, wangsulan kanggo # 2 yaiku 100%. Diwenehake, minangka a agensi media sosial, kita kalebu istiméwa. Nanging, aku gelem menehi taruhan manawa kabeh pandhuan sampeyan bakal mlebu wis riset sampeyan online - kalebu ing jaringan sosial sampeyan. Iki tegese media sosial bisa uga ora nyopir kabeh bisnis sampeyan, nanging bakal nyebabake bisnis sampeyan.

Media sosial uga mbukak kesempatan liyane - kalebu keterlibatan ngomong umum lan uga nulis a buku blogging. Pakaryan sing ngomongake wis nggawa pandhuan ... lan aku uga kira-kira buku uga. Iku kabeh diwiwiti saka upaya sing daklakoni ing media sosial.

Yen sampeyan entuk kesempatan, takon babagan panemune manawa dheweke wis nlusur liwat online utawa ora telusuran, media sosial, utawa ing jaringan bisnis. Pendugaanku sampeyan bakal kaget karo asile!

One comment

  1. 1

    Sampeyan ngerteni titik sing menarik banget. Umume pamilik bisnis cilik durung ngerti asal usul usahane. Contone. aku ketemu wong ing acara Rainmaker. Dheweke ora dadi klien, nanging dheweke ngenalake aku karo wong liya, sing ngenalake aku karo wong liya sing ... .Nalika semana aku lali yen sambungan asli teka saka Rainmaker.

    Utawa klien sing duwe kontrak sing ngandhani yen dheweke entuk bisnis saka kaca kuning, nanging aja takon apa sebabe kabeh perusahaan sing nyathet klien kasebut. Biasane, amarga dheweke wis krungu babagan perusahaan kasebut, lan mung nggoleki nomer telpon.

    Saben pamilik bisnis kudu kebiasaan takon kanthi bola-bali, yen pengin ngerti kegiatan pemasarane sing bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.