Situs Web Sampeyan Mesthi Dadi Pusat Universe

Universe

Perumpamaan kanggo tukang sing wicaksana lan bodho:

Udan udan deres, banjir bandhang lan angin gedhe nyebul omah iku; lan ora tiba, amarga didegake ing parang. Sapa waé sing ngrungokké tembungku iki, nanging ora nindakké, bakal kaya wong gemblung, sing dibangun omahé ing wedhi. Matius 7: 24-27

Kolega lan kanca sing dihormati, Lee Odden, tweet minggu iki:

Aku uga penggemar Dennis, nanging aku kudu ora nggatekake manawa para pemasar kudu ninggali situs lan nggunakake situs pihak katelu kanggo melu lan ngonversi pelanggan. Aku ora setuju lan Dennis nggawe tenang ...

Weh. Aku yakin tweet iki kabeh bisa dingerteni lan konteks. Minangka pembeli utawa konsumen bisnis, mesthine situs webku ora dadi pusat jagad raya kasebut. Nanging iki pusat saka jagad raya kawula. Kasunyatane yaiku manawa perspektif pelanggan duwe urip ing web sing bisa uga ora kalebu keterlibatan karo merek sampeyan. Iki nggawe tugas sampeyan angel amarga kudu golek, goleki apa sing disenengi, lan coba lakoni kanthi cara sing cocog.

Mack Collier bubar nuduhake:

Aku setuju kabeh. Bisnis lan konsumen padha ngupayakake konten sing seger, relevan, nglipur, lan informatif tinimbang sadurunge. Publikasi iki terus nambah jangkauan lan keterlibatan ... lan aku nulis sawijining postingan blog sajrone rong minggu kepungkur! Ngopo Amarga pamaca ngerti manawa aku kaleh semangat, duwe ilmu, lan dipercaya. Ora kaya Iklan Facebook clickbait, aku wis nggawe reputasi karo sampeyan - para pamiarsa - lan sampeyan terus nuduhake lan menehi reaksi.

Yen sampeyan ora entuk asil sing digoleki saka tengah alam semesta sampeyan, Aku ngajak sampeyan ngrungokake Acara Side Hustle sing anyar: SEO kanggo Blogger: Cara Sederhana kanggo Entuk Lalu Lintas Gratis Liyane saka Google. Matt Giovanisci nuduhake rahasia sing wis dakwelehake pirang-pirang taun… ngasilake konten sing luwih apik tinimbang pesaing lan sampeyan bakal menang lan golek sosial. Nalika ditandhani minangka prasaja, butuh akeh karya kanggo ngasilake artikel paling apik ing web. Nanging arang banget mokal!

Universe utawa duweke?

Apa sampeyan bisa ngubungi pembeli perspektif kanthi bebas sing wis narik kawigaten produk lan layanan sampeyan ngendi sampeyan marketing kanggo wong-wong mau?

Yen sampeyan nggunakake Facebook Ads utawa platform liyane sing ora ana alamat email, kemampuan langsung pesen, utawa nomer telpon… sampeyan ora duwe prospek kasebut. Dheweke ana ing njaba jagad iki. Pengikut ing Facebook dudu prospek sampeyan Prospek Facebook. Kanggo ngobrol karo sampeyan, sampeyan kudu mbayar biaya menyang Facebook. Lan, Facebook ora mung mbatesi cara sampeyan ngomong karo wong-wong mau, nalika sampeyan bisa ngomong karo dheweke, lan ndhikte rega sing kudu diajak ... uga bisa ngilangi kemampuan kasebut kabeh. Omah Facebook dibangun ing wedhi.

Mesthi wae, ora ngalang-alangi manawa aku nggunakake Facebook kanthi saluran pemasaran. Aku iya. Nanging, pangarep-arepku kanggo sukses lan bathi investasi yaiku aku nggawa konsumen utawa pembeli perspektif menyang situsku supaya bisa njupuk informasi kontak, nerusake dialog, utawa malah bisa ngonversi… adoh saka Facebook. Nalika aku duwe informasi kontak yaiku nalika prospek nyata.

Ing njaba sumber daya sing duwe prospek sampeyan, ana watesan liyane. Yen sampeyan entek dhuwit, sampeyan ora bakal entuk petunjuk. Nalika nandur modal ing konten sing luar biasa ing situsku, aku terus ngarahake petunjuk. Nyatane, artikel sing dak tulis Cara kerja API umure wis luwih saka sepuluh taun lan isih drive sewu kunjungan sewulan! Nopo nopo Aku menehi rincian lengkap lan uga video pihak katelu sing bisa mbantu nerangake konsepe.

PR sampeyan

Mangkene sawetara PR kanggo sampeyan… gunakake alat kaya Semrush lan ngenali artikel ing situs pesaing sing peringkat apik utawa siji ing situs sampeyan sing ora ana rangking kanthi apik. Apa sing bisa ditindakake kanggo ngapikake? Apa ana gambar, diagram, utawa video sing bisa ditambahake kanggo nerangake kanthi luwih apik? Apa kasedhiya data utami utawa sekunder ing web sing ndhukung panjelasan utawa teori sampeyan?

Tantang dhewe kanggo nulis artikel apik tenan ... meh buku mini. Kalebu latar mburi, bagean karo header, lan ilustrasi artikel sampeyan luwih apik tinimbang pesaing liyane. Ing pungkasan artikel, sertakan ajakan tumindak sing apik sing mbujuk pembaca kanggo ngrembug babagan masalah kasebut luwih dhisik utawa kanggo promosi produk utawa layanan sampeyan. Saiki diterbitake maneh artikel kasebut kanthi tanggal saiki. Promosikan artikel kasebut saben wulan liwat saluran sosial ... lan deleng mekar.

 

2 Komentar

  1. 1

    Hai Doug– amarga Artikel Instan Facebook lan Google AMP padha-padha ditampilake ing situse, nanging isih ana hubungane karo kanonik, kepiye pengaruh sampeyan babagan situs web kudu dadi pusat jagad raya sampeyan?

    Apa bisa dadi skenario ing ngendi para pemasar duwe repositori konten kanonik sing urip ing pirang-pirang saluran, ing endi situs web, mesin email, Facebook, aplikasi, lan saluran liyane mung dadi titik distribusi?

    Apa bisa ngilangi "situs web" menyang Sistem Manajemen Konten, CRM, CDN, sistem otomasi pemasaran, lan plug-in liyane sing kalebu kabeh?

    Kepiye yen sampeyan minangka rantai toko furnitur lan sampeyan akeh lalu lintas saka Peta, Facebook, majalah, iklan TV, klik kanggo nelpon, lan liya-liyane terus menyang toko sampeyan? Iki sing wis dites karo toko mebel nomer 1 ing planet iki, lan ROI luwih becik tinimbang ngirim menyang situs web. ”

    Sing dakkarepake yaiku ide "situs web" wis ora jelas maneh, amarga ana akeh integrasi lan repositori data.

    Kepiye cara adaptasi utawa njaga situs web-sentris, Bumi minangka pusat tampilan sistem surya?

    • 2

      Hai Tanner,

      Iki minangka pitakonan sing kuat. Muga-muga aku ora nyalahake pendapat babagan iki. Contone, aku bakal njupuk conto sampeyan. Yen aku nyimpen furnitur lan akeh lalu lintas saka peta, Facebook, majalah, iklan TV, klik-kanggo-telpon, lsp ... Aku kudu ngerti yen aku gumantung karo sumber daya sing bakal maju. Yen aku entuk peternakan ing Facebook, dheweke bisa uga gampang ngilangi karpet saka update anyar. Yen pariwara TV, stasiun bisa uga adol lan tarif bisa uga bledosan.

      Maksudku yaiku nduwe pengaruh ing endi wae sampeyan nemokake prospek, nanging aja nganti gumantung karo pihak katelu sing ora bisa mbukak bisnis tanpa. Muga-muga bisa mbantu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.