Content MarketingTeknologi sing MunculVideo Pemasaran & Penjualan

Pandhuan Sampeyan kanggo Nyopir Konten Kreatif nganggo Alur Kerja Manajemen Aset Digital

Kluwarga AS rata-rata duwe rata-rata 16 piranti sing disambungake lan saben piranti entuk luwih akeh aset digital.

Parks Associates

Nalika donya ngentekake luwih akeh wektu ing omah sajrone sawetara taun kepungkur, konten digital dadi saya penting kanggo nyopir dodolan lan keterlibatan, nanging para pemasar duwe wektu sing luwih angel kanggo njaga aset kasebut kanthi lurus amarga poros cepet menyang kerja jarak jauh lan defisit ing infrastruktur sing ramping. . Kurang pendekatan terpusat kanggo ngenali lan nggunakake aset kasebut nggawe biaya tambahan kanggo organisasi kayata nyuda produktivitas lan inkonsistensi merek.

Kampanye kreatif mung kuat kaya data sing ndhukung lan alur kerja internal, lan masalah kasebut nyuda jangkauan kampanye kanthi dramatis - sing nyebabake kebalikan saka apa sing bakal ditindakake tim.

Obat Kanggo Alur Kerja Ora Efektif Lan Migrain Pemasaran Sakabèhé

Kanthi tenaga kerja sing wis saya sithik, tim ora sabar banget kanggo coding khusus, biaya balon, lan wektu tundha sing bisa ditindakake kanthi warisan. manajemen aset digital (DAM) solusi. Kampanye pemasaran ndemek akeh departemen, lan tim kasebut kabeh nggunakake strategi organisasi sing beda-beda sing cocog karo pakaryan tartamtu. Iki dadi masalah gedhe nalika nggunakake solusi DAM sing ora fleksibel. Nggunakake sistem DAM warisan, tim konten marketing ngatur materi ing babagan kampanye kreatif, dene tim hukum negesake nglumpukake bahan sing pungkasane ora relevan karo komunikasi pemasaran ing wektu sing padha tim manajemen produk mung mikir babagan produk - ninggalake kabeh departemen frustasi.

Ketegangan iki asring nyebabake tim nggawe aliran manajemen aset dadakan, solusi masalah kanggo masalah DAM sing kudu diatasi ing wiwitan. Sistem manajemen aset digital sing sukses menehi tim kontrol total babagan aset lan metadata sing relevan sing bisa dideleng pangguna nalika ngembangake rantai pasokan aset sing transparan. 

Solusi DAM sing efektif ngidini pangguna kanggo ngawasi alur kerja kreatif saka siji lokasi lan nyepetake proses manajemen aset sakabèhé. Iki digambarake kanthi jelas kanthi antarmuka sing luwih gampang dicerna, utamane, persetujuan otomatis, dhaptar tugas, pangeling, reassignment tugas, lan fitur delegasi ngilangi pangolahan manual, saengga pangguna ora kudu mbuwang wektu ngarahake maneh aset ing pirang-pirang departemen. 

Solusi DAM basis awan sing unggul kaya Platform Layanan Konten Nuxeo Hyland kalebu alur kerja manajemen konten asli sing ngilangi kabutuhan coding khusus kanggo ngasilake proses anyar- tegese pangguna non-teknis sing nyusun alur kerja departemen utawa proyek ora kudu kode. Platform kasebut menehi kekuwatan marang karyawan supaya gampang ngrancang aliran proses unik saka awal kanthi mesin alur kerja sing bisa digunakake liwat seret lan selehake. Mesin alur kerja ngidini pangguna mutusake kapan alur kerja maju saka siji fase menyang fase sabanjure. 

Solusi DAM Mbisakake Jus Kreatif Mlaku Luwih Bebas

Platform DAM tradisional ora nindakake transfer file sing dipercaya, ninggalake grafis 3D, video 360 derajat, lan komposisi media liyane sing kuat kanggo nggunakake bandwidth sing akeh lan butuh wektu akeh kanggo diproses. Luwih medeni, solusi kasebut bisa kekurangan kapasitas kanggo ngolah format sing muncul kayata video langsung, realitas ditambah (AR), utawa teknologi crita visual lan artistik liyane, nyebabake tim marketing ketinggalan tren konten. 

Solusi manajemen aset digital berbasis awan ngilangi alur kerja sing rumit lan ora bisa ditebak kanthi nguatake alur kerja terstruktur sing resimen lan ngotomatisasi proses manajemen aset - ngasilake kebebasan sing luwih imajinatif kanggo nggawe. Umpamane, saben desainer ngunggah aset anyar, alur kerja bisa ngirim kabar kanthi rutin yen aset anyar bakal ditinjau sing banjur bisa ditambah utawa ditolak. Sistem kasebut banjur bisa menehi tag desain sing ditampa kanthi metadata aset digital sing relevan lan nyimpen ing platform supaya wong liya bisa nemokake kanthi gampang. Ing wektu sing padha, sistem bisa ngirim desain sing ditolak bali menyang desainer kanggo nyunting luwih lanjut. Kanthi ngotomatisasi tugas kasebut, wektu sing ditindakake kanggo tenaga kerja administratif dikurangi drastis lan tim kreatif bisa nglampahi wektu luwih akeh kanggo ngetrapake visi kanggo merek kasebut.

Alur Kerja DAM Mbisakake Sukses Lan Buktine Nyoto

Kesalahan asring muncul nalika keputusan kanggo nandur modal ing platform DAM dipimpin dening departemen utawa tim non-teknis lan kerumitan konfigurasi sistem njupuk pembakar mburi kanggo kuwatir liyane. Nanging nalika tetep nganggo arsitektur layanan konten sing wis lawas, ilusi alur kerja sing efektif wiwit sirna meh langsung: DAM bisa ngetrapake sawetara teknologi sing digunakake tim, nanging ora kabeh tumpukan - utawa ora ana. Pimpinan bisnis sing efektif ngakoni manawa ngidini luwih akeh wektu lan papan kanggo proses kreatif ora mung nggawe lingkungan kerja sing luwih kepenak kanggo tim, nanging uga nyuda kemungkinan kelangan aset sing kudu diganti.

Bisnis sampeyan mung kuwat kaya budaya sampeyan, lan pemberdayaan kasebut gumantung marang inovasi sing efisien ing proses kerja sing nggawe produktivitas lan kolaborasi sing efisien ing kabeh papan. Solusi DAM sing efisien mbisakake timku ngotomatisasi tugas manual kanthi gampang supaya bisa fokus ing sing paling penting: semangat dadi visioner. Potensi sukses organisasi bisa maksimal nalika karyawan bisa ngembangake ide imajinatif. Iki mung ora bisa ditindakake kanthi solusi DAM sing wis lawas.

Ed McQuiston, EVP lan CCO ing Hyland

Atur, akses, lan gunakake kabeh media sugih lan aset digital kanthi kapabilitas Manajemen Aset Digital perusahaan Nuxeo.

Nyuwun Demo Nuxeo

Ed McQuiston

Ed McQuiston punika EVP lan pangareping pejabat komersial saka Hyland, panyedhiya layanan manajemen konten. Dheweke wis kerja ing perusahaan luwih saka 11 taun lan tanggung jawab kanggo ndhukung lan njaga inisiatif global Hyland minangka panyedhiya manajemen konten perusahaan sing unggul.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web