Konten Sampeyan Mambu Amarga Ilang unsur kasebut

mambu

Laporan industri sawise laporan terus nyathet kasunyatan manawa ana hyper-relevansi lan personalisasi minangka kunci absolut kanggo nambah tarif konversi. Dadi, kenapa para pemasar konten terus nulis drivel umum sing padha kaya drive drive wong liya? Mau bengi aku presentasi ing daerah Sparks acara lan aku ngarani:

Konten Sampeyan Nyedhot. Persis Kaya Kowe Pengin.

Maksudku karo presentasi ora kanggo ngina wong sing bisa nulis isi; yaiku kanggo menehi kritik babagan kemampuane nulis konten kanggo pamirsa. Kita cenderung ora bisa nulis maneh babagan konten kasebut kita pitados penting, nanging mung nyambung menyang bagean saka khalayak umum.

Masalah kita yaiku pamirsa macem-macem. Rong prospek kanthi demografi sing padha bakal duwe macem-macem proses kanggo ningkatake hubungan karo perusahaan sampeyan. Kita ora cenderung nimbang.

nggawe-konten-luwih apik

5 Elemen kanggo Nambah Konten Sampeyan

  1. Tambah Kognisi - kanthi nambah citra, audio, utawa video sampeyan bakal nambah pengaruh lan kognisi artikel sing sampeyan tulis.
  2. Gawe Shareable - ngoptimalake konten kanggo mbangun nilai pamaca yen nuduhake strategi sing apik tenan. Nulungi para pamiarsa supaya bisa nambah jaringan, nulungi para pamiarsa ningkatake identitase, mbantu para pamiarsa melu nuduhake konten menyang komunitas, utawa menehi informasi babagan sebab sing bakal dituduhake amarga dheweke peduli.
  3. Keputusan Dhukungan - sawetara pamaca kena pengaruh saka kapercayan, kasunyatan, efisiensi, emosi gabungan. Konten saldo sing ngemot kabeh elemen kasebut bakal nyambung karo luwih akeh pamaca.
  4. Tindakan mbujuk - kalebu konten sing drive persuasion - ngubungake, timbal balik, konsensus, kekurangan, konsistensi, lan panguwasa.
  5. Pribadhi - wong ora urip lan mateni nalika tekane utawa budhal kerja. Tuku bisnis dipengaruhi dening kanca, kulawarga, lan pangembangan pribadi. Tuku pribadi kena pengaruh ing karya sampeyan. Tuku mobil, kayata, bisa dipengaruhi kuatirake jarak tempuh gas sajrone plancongan dawa.

Intine, kita niliki tinjauan karo perusahaan e-commerce wingi. Dheweke duwe retensi pelanggan sing hebat lan tingkat konversi sing dhuwur, nanging suwe-suwe dheweke angel entuk pelanggan anyar. Nalika ngobrol karo wong-wong mau, sing paling dhisik dikandhani yaiku unik banget karo perusahaane. Dheweke 100% adhedhasar Amerika. Mayoritas bahan produke digawe saka Amerika (sawetara bahan ora bisa dipikolehi ing kene). Dheweke mangsuli telpon kanggo saben telpon. Lan dheweke mbangun gudang 100% tenaga surya!

  • Aku ngerti iki minangka skenario ekstrem, nanging kabeh sing bangga karo perusahaane angel utawa meh ora bisa ditemokake ing situs web! Kepiye yen kita ngowahi konten kasebut ing ngisor iki:

    1. Tambahake a gambar fasilitas kasebut kanggo pengaruhe pengunjung nalika tekan situs kasebut.
    2. Nuduhake warta kanggo nggayuh kamardikan energi. Tanggung jawab sosial lan lingkungan minangka sebab sing bakal dituduhake para pamaca.
    3. Kalebu kasunyatan industri, infografis, whitepaper, testimoni, lan studi kasus kanggo nulungi pengunjung keputusan.
    4. Klien wis duwe sawetara tawaran pangiriman gratis lan diskon gratis. Mbok menawa nambah sawetara tanggal kadaluwarsa bisa mbujuki wong kasebut kanthi menehi tawaran langka.
    5. Wong-wong iki seneng banget! Napa ora kalebu video sing kapitalisasi ing sejarah perusahaan, layanan pelanggan sing apik tenan, lan sawetara profil unik para karyawan? Nyambung wong karo pamirsa bakal nyurung konversi.

    Maneh, apa sing sampeyan yakin penting kanggo produk utawa layanan sampeyan ora mesthi dipercaya manawa kritis karo klien. Agensi kita biasane fokus ing konversi. Nanging kadang-kadang klien luwih seneng karo kualitas konten sing diwenehake. Sampeyan kudu eling yen nulis konten sing promosi perusahaan kita!

    Apa sampeyan mikir?

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.