Bisnis lan Pemasaran minangka Kali

Wis wayah esuk esuk ngobrol toko karo Lorraine Ball. Perusahaan Lorraine duwe spesialisasi ing inisiatif konten strategis kanggo bisnis ukuran cilik nganti medium ing Indianapolis - kalebu blogging, buletin lan siaran pers. Lorraine wis dadi pendukung gedhe lan bojone Andrew minangka pria sing hebat lan seniman sing luar biasa.

Lorraine lan aku duwe kesempatan kanggo kerja ing perusahaan sing gedhe banget, nanging kita seneng karo katrampilan lan kesenengan saka usaha cilik. Lorraine nyengkuyung kabeh magang supaya kerja ing bisnis gedhe sajrone pirang-pirang taun… uga nyaranake. Pelajaran sing dipimpin babagan kepemimpinan ing perusahaan gedhe bisa dadi kritis nalika nindakake bisnis cilik.

Ing bisnis sing gedhe banget, kanggo njaga produktivitas, sampeyan kudu menehi tanggung jawab marang pimpinan. Pengawas nglakokake visi para pimpinan lan ngawasi karyawan. Managers ngimbangi prioritas lan mbusak alangan. Direktur mbantu njaga visi jangka panjang lan mesthekake manawa departemen tetep tetep mlaku. Wakil Presiden nggawe visi jangka panjang lan strategi organisasi. Wong-wong sing dadi pandhuan ndhuwur, promosi, nyenengake, lan ngawasi bisnis.
kali meandering.png
[Foto dipotong saka a latar mburi ditemokake ing Gnome]

Lorraine nggawe kiasan sing apik banget. Dadi pimpinan ing perusahaan kaya ngontrol kali. Yen tujuan sampeyan kanggo mungkasi kali, sampeyan bakal nemoni masalah! Perusahaan duwe momentum ... sampeyan bakal nggawe kekacoan yen sampeyan terus nyoba mbuwang bendungan utawa pangalihan banyu sing ora dikarepake. Ngaturake kali menyang kali ora bakal nyebabake apa-apa, nanging ana kekacoan.

Tujuan pimpinan kudu nggunakake momentum banyu supaya arah banyu supaya bisa obah ing arah sing dibutuhake. Saben pimpinan ing organisasi lan tim lan karyawan sabanjure minangka alat kanggo mindhah momentum kasebut. Sampeyan mbutuhake pimpinan kanggo adaptasi, menehi kekuwatan, lan milih fungsi sing dibutuhake ... lan terus ngawasi cakrawala lan tujuane perusahaan.

Iki ora beda karo Media Sosial lan Pemasaran Online. Kampanye sing digawe kanthi cepet lan strategi sing terus-terusan bisa ngasilake asil cilik ing kene. Strategi jangka panjang sing nggunakake saben medium kanggo kekuwatane, kanthi sumber daya sing diparengake kanthi bener, bisa ngarahake kali penghasilan kanggo perusahaan sampeyan. Kali iki bakal terus dipindhah kanthi kekuwatan sing luar biasa ... pitakonane yaiku apa sampeyan bakal nggunakake kekuwatan kasebut utawa nglawan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.