Analytics Sampeyan Ora Ana Tandha

Screen Shot 2014 10 19 jam 12.29.23 AM

Dina Jumuah, aku ngomong ing eduDEV, konferensi pendidik Universitas lan departemen pemasaran, babagan panggunaan Analytics. Umume pamirsa nggunakake Google Analytics, mula presentasi kasebut diowahi. Daripada nindakake presentasi sing mboseni ing Google Analytics, aku pengin menehi pengaruh marang para pamirsa Analytics aplikasi ilang lan alat liya sing ana ing njaba kanggo ngisi kesenjangan.

Piranti sing dakkandhakake ing Presentasi Analytics:

Dakkira aku kudu nyebutake SlideShare uga! Slideshare nyedhiyakake statistik babagan tampilan presentasi lan disebar kanthi online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.