Agensi Sampeyan Nyedhot

agensi 2

Wingi, aku ngomong ing Detroit ing kantor pusat perusahaan internasional sing duwe puluhan anak perusahaan. Presentasi saya suwene sajam lan fokus kanggo ndeleng Analytics beda… nggoleki informasi sing ora dingerteni uga ana pengaruhe karo bisnis online. Presentasi kasebut duwe sawetara tinjauan apik lan rong jam sawise iku, aku isih durung nate lunga saka Detroit. Aku lungguh lan ngobrol karo pimpinan Pemasaran saka sawetara perusahaan.

Utas obrolan sing umum yaiku ora ngerti manawa alat kasebut ana. Utas umum liyane yaiku kabeh perusahaan duwe keterlibatan sing gedhe banget karo agensi nasional lan internasional. Dheweke uga ora seneng banget.

agensi: Fakultas akting utawa kekuwatan; kahanan tumindak; tumindak; instrumen.

Aku takon apa arah sing diwenehake agensi. Ora Ana. Aku takon apa agensi sing ana ing acara kasebut. Ora. Aku takon proses sing nggawe tren pemasaran karo agensi. Dheweke kudu njaluk kutipan. (Apa sampeyan mbayangno nganakake puncak pemasaran lan agensi sampeyan ora ana?)

Iki dudu crita sepi. Nyatane, kita kerja bareng karo sawetara agensi klien saiki lan mesthi padha. Kita bakal dadi penasihat perusahaan sing dipercaya, lan agensi kasebut ujar manawa bakal menehi penawaran. Dheweke nggawe situs kasebut, kita ndandani situs kasebut. Dheweke adol nganggo solusi, kita ngetrapake kanthi bener. Dheweke ngisi dana akeh, kita ngisi apa regane keterlibatan kanggo perusahaan.

Ana bedane gedhe antarane agensi lan subkontraktor. Yen sampeyan nggawe merek sampeyan lan dadi proyek sing sensitif wektu, perusahaan bakal menehi pandhuan merek ing tangan sampeyan ... sampeyan dudu agensi, sampeyan minangka kontraktor. Yen sampeyan ora ngandhani tren lan kesempatan menyang pelanggan… sampeyan dudu agensi, sampeyan dadi subkontraktor. Yen klien nelpon sampeyan takon babagan alat utawa teknologi paling anyar… sampeyan dudu agensi, sampeyan minangka subkontraktor.

Tembung agensi asale saka tembung agenia, sing asale saka agens. Iki tegese "Apa" or "Nggawe" or "Tumindak". Nalika sampeyan ngerteni tembung kasebut, bakal nyedhiyakake gambar saka kolektif wong sing duwe wewenang sing sampeyan delegake kegiatan sing mbutuhake keahliane ... dheweke minangka lengen utawa bisnis.

agensi 2

Subkontraktor nyedhiyakake kuotasi. Subkontraktor nyedhiyakake timeline. Subkontraktor entuk bayaran preduli ana risiko. Agensi nyedhiyakake pituduh, menehi strategi, menehi fokus, menehi wangsulan… lan uga kudu duwe risiko.

Kita perusahaan ora nyedhiyakake kalorone. Kita nindakake sawetara subkontrak lan kita digunakake minangka agensi kanggo wong liya. Muga-muga bisa ngilangi kabeh kontraktor mengko, nanging proyek kadang-kadang lampu terus bisa digunakake. Nanging, kita ora seneng banget. Nalika proyek dikontrak karo kita, klien biasane nemtokake persyaratan lan kita ora duwe ruang kanggo melu utawa nyetel pangarepan kanggo bathi klien.

Minangka agensi, kadang kita padu karo klien. Kadhangkala kita malah ngobong dheweke. Dadi akeh perusahaan sing biasa ngrekrut kontraktor, mula dheweke lali kaya apa pelatih, pimpinan lan mitra sing ngandhani apa sing sampeyan lakoni kudu kanggo nindakake. Yen sampeyan pengin menang, sampeyan bakal entuk pelatih. Yen sampeyan mung pengin wong liya mbukak balapan kanggo sampeyan ... aja nganti menang. Agensi ngasilake pemenang.

Aku pracaya tembung agensi minangka salah sawijining istilah sing paling akeh digunakake ing industri pemasaran. Muga-muga luwih akeh agensi sing nyeluk dhewe toko. Toko logo, toko situs web, toko media sosial, toko video. Karo toko, sampeyan mlebu, mbayar lan metu. Mesthi wae, toko ora bakal bisa menehi upah sing padha karo agensi ... bisa uga dadi masalah!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.