Sampeyan Bakal Maos Saben Kirim Yen Aku…

Maca Maos LaptopCEO saya nyewa sumber paruh waktu kanggo ngasilake salinan pemasaran sing dibutuhake nalika masang situs web pemasaran anyar. Wong sing nyewa duwe latar mburi pemasaran sing kuat, nanging dudu latar belakang pemasaran web - aku yakin manawa dheweke bakal bisa milih kanthi gampang (muga-muga!).

Kanggo nyedhiyakake sawetara pituduh, aku wis nyediakake panulis copywriter kanthi akeh sumber daya ing konten nulis. Salah sawijining sumber yaiku Blog Pemasaran Konten Paling Dhuwur Junta42. Aku durung mriksa kabeh blog ing dhaptar kasebut, nanging ana sawetara kapercayan sing ditemokake CopyBlogger ing kana! Aku bakal ndeleng situs liyane mengko.

Tips nulis Copy kanggo Situs utawa Blog sampeyan:

Tanpa mikir maneh, iki tips paling ndhuwur kanggo nulis salinan. Aku kudu miwiti kanthi ujar manawa aku salah nggunakake kabeh postingan blogku. Muga-muga sampeyan bakal nindakake tugas sing luwih apik tinimbang sing dakkarepake. Sampeyan bakal entuk ganjaran!

  • Judhul sing narik ati - milih judhul sing ora katon kaya koran, nanging, luwih becik minat para pamiarsa nalika mbukak asil mesin telusuran lan ngilangi feed RSS.
  • Konten Chunking - ruang putih minangka kanca kita. Supaya salinan sampeyan bisa diwaca… utawa ora bisa dienggo… aja nganti paragraf sing sampeyan sinau nulis ing kuliah. Nanging, pilih judhul utawa sub judul sing kuwat, banjur paragraf saka 1 utawa 2 ukara sing kuwat banget. Gunakake dhaptar sing diwenehi buletin utawa nomer.
  • Link kanthi bebas - Link internal menyang artikel sampeyan dhewe nggunakake tembung kunci sing bakal ngasilake lalu lintas. Uga link eksternal, promosi blog liyane sing bakal mbayar sampeyan mbesuk. Iki nguatake indeks mesin telusuran, mbantu njaga pengunjung dadi luwih dawa ing situs sampeyan, lan promosi blog liyane - nggawe pamirsa bisa ndeleng lan uga sebaliknya.
  • Gunakake Kata Kunci lan Frasa Kunci - mangertos apa sing digoleki wong ing web minangka kunci kanggo ngerti kepiye situs sampeyan bisa ditemokake liwat mesin telusuran. Nggunakake tembung kunci lan frase kunci ing saindhenging konten sampeyan bakal mbantu ngarahake konten kasebut ing mesin telusuran lan nggawa wong-wong menyang situs sampeyan sing nggoleki apa sing sampeyan wenehake.
  • EVERY kaca minangka kaca kebangkrutan - Pemasar web asring ngobrol babagan kaca kebangkrutan lan dheweke diidentifikasi kanthi bebas nalika sampeyan ngarahake pengunjung saka email utawa promosi. Nanging, amarga konten situs web utawa blog sampeyan (muga-muga) diindeks kanthi individu karo mesin telusuran, iki tegese saben kaca sing diindeks kanthi kapisah dadi kaca kebangkrutan! Yen jarene, sampeyan kudu nambani saben kaca kaya sing maca durung nate menyang situs sampeyan sadurunge. Utamane nganggo blog! Kurang saka 10% pengunjung anyar sing mlebu blog liwat halaman omahku.

Taun kepungkur aku nulis, Mungkasi Nulis Mesin Telusuran. Pendapat sing kuat kanggo nglarang nulis konten sampeyan mung kanggo narik mesin telusuran amarga bakal mateni para pamaca. Aku ngadeg ing pos kasebut; Nanging, aku yakin ana saldo nalika nulis konten sampeyan.

Yen sampeyan bisa nulis konten supaya para pamaca bisa nemokake, nikmati, LAN perhatian mesin telusuran sing wis ditemokake keseimbangane.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo tips kasebut,
    Aku ora nate nimbang ngobati saben kaca kaya kaca ngarep.
    Nggawe pangertene yen ora kabeh wong mlebu saka kaca ngarep.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.