Sampeyan Kudu Ana ing Kaca Hasil Mesin Panelusuran Iki

Search Engine Optimization SEO

Bengi iki, aku seneng ngobrol karo acara pertama Techmaker, cabang Rainmaker khusus industri. Wis urip ing Indianapolis suwene 7 taun lan alon-alon ngrampungake sektor teknologi, luwih becik yen bisa ngrampungake.

Aku nggawe skit bengi iki lan mikir yen bisa sukses banget. Doug Theis lungguh bareng aku ing dina Jumuah sawise aku nuduhake ide kasebut lan kita nesu skrip bebarengan. Skit iki babagan perusahaan fiktif sing golek sumber daya IT kanggo mbantu ngatasi masalah Exchange. Kita pura-pira perusahaan kasebut njaluk tulung - pisanan ing Facebook, banjur LinkedIn, banjur Twitter lan pungkasane ing situs web perusahaan.

Saben kunjungan menyang salah sawijining medium kasebut bakal nemoni bencana. Malah situs web perusahaan, rujukan, kebak pemasaran - tanpa konten sing nutupi dhukungan konsultasi IT Exchange utawa cara efektif kanggo kontak karo perusahaan kasebut. Saben nanggepi apik banget reaksi kanthi pitulung saka Bola Lorraine lan Doug Theis saka Pusat Data Lifeline.

Kesimpulan skit mung aku ngomong karo asil sing relevan sing diwenehake Google, tujuan pengunjung, uga persentase panggunaan. Wong sing ngunjungi Facebook ora arep tuku, nanging wong sing golek produk utawa layanan duwe niat. 90% wong saiki nggabungake telusuran menyang kegiatan Internet saben dina - gabungan Facebook, Twitter, LinkedIn, lan liya-liyane kurang saka 4%.

Kasunyatane yaiku perusahaan sing pengin entuk petunjuk mlebu kanthi efektif kudu nggunakake sawetara strategi Search Engine Marketing (utawa macem-macem). Blogging kanggo SEO minangka alat sing kuat banget kanggo entuk petunjuk.

  • Blog sing dioptimalake kanthi mesin telusuran. Jangkauan tanpa wates karo konten gedhe sing lagi aktif - sajrone sampeyan nulis konten sing apik, sampeyan bakal bisa ditemokake.
  • Situs web sing dioptimalake mesin telusuran kanthi bener. Winates kanggo ukuran situs lan tembung kunci sing dioptimalake, situs web SEO asring kedadeyan sepisan sing ilang.
  • Situs kanthi strategi landing page sing dioptimalake. Iki minangka strategi sing efektif banget nanging larang kanggo praktik pangembangan lan SEO.
  • Mbayar saben klik. Iki uga efektif, nanging winates karo tembung kunci sing sampeyan mbayar lan 5% nganti 15% klik ing Kaca Hasil Mesin Telusuran (SERP).

Pungkasane, aku yakin blogging minangka taktik sing gedhe amarga kemampuan perusahaan ngasilake konten. Uga, blog duwe kauntungan tambahan RSS, sing ngidini sampeyan nerbitake teknologi liyane - Facebook, LinkedIn, Twitter (kanthi Twitterfeed), lan uga agregasi menyang situs web.

Telusuri Google kanggo produk utawa layanan sampeyan (lan lokasi yen ditrapake). Apa sampeyan tampil ing asil kasebut? Sampeyan kudu! Sampeyan kudu ana ing kaca asil mesin telusuran iki.

2 Komentar

  1. 1

    Thanks kanggo kalebu kula ing skit sing nyenengake iki sing nggambarake titik penting. Yen calon klien (calon pembeli) ora bisa nemokake sampeyan nalika wis siyap tuku, sampeyan ora duwe kesempatan ing bisnis.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.