Sampeyan Bisa Mbukak Ahli Marketing Email Yen…

Depositphotos 23190588 s

Kiriman iki dimaksudake kanggo dadi sumber kanggo wong-wong sing, sejatine ngerti, ngerti yen bisa entuk nilai luwih saka saluran email. Ora masalah yen arep nyewa profesional ing njaba, kayata agensi pemasaran email, utawa bakat ing omah; pandhuan iki bakal mbantu sampeyan pambiji lan evaluasi maneh babagan upaya pemasaran email saiki.

Ayo Goleki Nomer

Email wis dadi tenaga kerja pemasaran sajrone dasawarsa, lan kemungkinan kasebut ora bakal suwe diganti. Nanging ngidini penargetan amarga didhukung data. Ndhukung dodolan langsung. Iki nggawe hubungan, loyalitas lan kepercayaan. Iki uga ndhukung penjualan liwat saluran langsung liyane:

  • Miturut Asosiasi Pemasaran Langsung, pemasaran email ngasilake ROI $ 43.62 kanggo saben dolar sing dibuwang, luwih saka kaping pindho dadi juara kaping pisanan.
  • Ringkesan dening MarketingSherpa nyatakake, Wong-wong sing ndeleng efektifitas program email saya cenderung duwe sikap organisasi sing ora cedhak karo taktik kasebut. Organisasi kanthi tampilan email sing berorientasi investasi bakal entuk hadiah.
  • The Dewan CMOLaporan Marketing Outlook '08 nyemak rencana lan pendapat 650 pemasar. Pemasaran email minangka target utama investasi.
  • Ing survey pengecer, Toko.org nyatakake yen "E-mail minangka taktik sukses sing paling umum ing kabeh".

Nangani Marketing Email ing omah?

Yen sampeyan ora duwe hubungan agensi utawa duwe bakat ing omah, cukup pikirake:

  1. Sampeyan (tegese sampeyan utawa tim) ngerti bisnis sampeyan; apa sampeyan uga wis ahli ing marketing email?
  2. Yen ya, apa sampeyan duwe wektu lan energi kanggo ngoptimalake gaweyan kasebut?
  3. Kepiye marketing lan CRM terintegrasi dibandhingake karo pesaing sampeyan?
  4. Apa marketing email sampeyan nggawe sales, nggawe loyalitas, lan nyuda biaya pemasaran?
  5. Apa program email sampeyan didhasarake ing riset lan / utawa data sejarah?
  6. Apa kerja ing omah ngirit utawa regane dhuwit?

Wis Nduwe Ahli?

Yen sampeyan wis duwe agensi pemasaran utawa pitulung njaba, takon marang sampeyan:

  1. Apa dheweke duwe spesialisasi ing email utawa dheweke? layanan lengkap?
  2. Apa ngasilake ROI sing selaras karo panemuan ing ndhuwur?
  3. Apa dheweke mikir babagan kita tanpa kepincut?
  4. Apa dheweke ngerti proses target pasar lan bisnis?
  5. Apa dheweke wis njajahi lan menehi monetisasi kabeh opsi?
  6. Apa makarya kanggo praktik paling apik, nyenengake, lan reflektif?

Potongan saka Persamaan Pemasaran Email

Pemasaran email bisa nyakup akuisisi pelanggan, memupuk timbal, reaktivasi lan retensi klien, lan mesthine penjualan langsung, sing tegese macem-macem proses lan layanan bisa uga kalebu,

  • Strategi & Riset
  • Perencanaan Editorial & Promosi
  • Nyalin Copy & Pangembangan Konten
  • Desain & Coding
  • Dhaptar Wutah & Bangunan Komunitas
  • Segmentasi Dhaptar & Nambahake Dhaptar
  • Profil Prilaku & Pelanggan
  • Pangiriman pesen & ngawasi pengiriman
  • Integrasi Saluran Saluran
  • Panyedhiya Layanan Email (ESP) utawa Evaluasi Solusi Kiriman In-house
  • Ngasuh Pemimpin & Sales Langsung / Munggah / Langsung
  • Pengujian Multivariat & Optimisasi Program

Yen dhaptar ing ndhuwur ngemot luwih saka sing sampeyan lakoni, iki bisa uga minangka indikator kuwat yen sampeyan nggunakake saluran sing duwe bathi iki. Mbok wis wayahe mitra pemasaran sing anyar utawa bisa uga kudu milih maneh anggaran lan / utawa nyedhiyakake latihan luwih akeh kanggo tim ing omah?

Yen sampeyan (kanthi resmi) nemtokake manawa sampeyan butuh pitulung, tulung terus. Ing cicilan kapindho lan pungkasan, kita bakal ngrembug CARA nemokake lan ngevaluasi bakat sing mumpuni sing cocog karo kabutuhan unik lan nyukupi watesan anggaran.

3 Komentar

  1. 1

    Scott - iki kiriman favorit sampeyan nganti saiki. Saran apik tenan! Akeh perusahaan sing berjuang karo sumber daya sing diduweni lan ora bisa nggayuh potensine. Mula, kemitraan karo para ahli mesthi dadi keputusan sing apik!

  2. 2

    Matur suwun Doug! Ing bagean loro, aku bakal negesake 8 prinsip pandhuan kanggo nyewa ahli pemasaran email.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.