Sampeyan Terus Nggunakake Tembung "Kreatif"…

sampeyan tetep nggunakake tembung kasebut

Robert Half Technology lan Grup kreatif nerbitake studi lan infographic, Dissonansi Pemasaran Digital, ing ngendi 4 saka 10 CIO ujar manawa perusahaane ora duwe dhukungan sing dibutuhake kanggo proyek pemasaran digital.

Nalika aku ora yakin manawa akurat, panelitian banjur ngilangi sawetara data dadi rong ember, Eksekutif TI lan eksekutif kreatif. Aku ora yakin manawa aku yakin ana sawetara korélasi antara dadi wong IT utawa dadi wong sing kreatif. Makarya ing industri iki suwene 25 taun, aku nemokake sawetara pimpinan IT tombol-driven, sadar keamanan, lan tombol ing ndhuwur sing kreatif banget.

Sampeyan tetep nggunakake tembung kasebut, ora dakkira tegese tegese apa tegese.

Inigo Montoya saka The Bride Putri

Kadhangkala masarakat menehi pujian amarga kreatif. Aku sejatine ora percaya yen aku. Aku ngerti akeh materi kreatif lan dheweke nggawe aku kepinteran mikir babagan solusi kreatif kanggo masalah sing angel. Nanging ora ateges aku ora sukses. Nanging, cara kanggo nggawe solusi ora entek kreativitas, iku liwat tenagane. Aku wis nggawe reputasi babagan carane nggawe kabeh perkara sing bisa digunakake.

Ana ton analogi kaya ing sejarah. Akeh wong sing sukses bakal ngandhani yen dudu kemampuane nggawe solusi sing apik, yaiku kanthi logis, lan nggarap skenario bola-bali nganti nggawe solusi. Kaping pirang-pirang kali, solusi kasebut teka liwat jaringan sing kuat lan berpengetahuan. Nalika ketemu karo klompok, mesthi nggumunake kepiye carane bisa tekan creative solusi Apa kita kreatif? Utawa, mung kombinasi sumber sing nyedhiyakake bahan sing pas kanggo solusi kreatif? Aku iki sing terakhir.

Matur nuwun sanget, terus-terusan minangka sulih bakat.

Steve Martin, Lair Ngadeg: Urip Komik

Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku dikandhani yen ana telung jinis karyawan, lift, penolak lan penarik. Sawetara perusahaan percaya yen kudu kabeh pengangkat - pemikir kreatif sing terus-terusan menehi solusi utawa ide anyar. Wong-wong kasebut bisa dadi kreatif banget. Nanging, yen sampeyan isih duwe ide anyar, sampeyan ora duwe sumber daya sing dibutuhake kanggo nggawe solusi lan proses sing kudu ditliti kanthi lengkap lan bisa digunakake.

Duwe pimpinan sing narik tim menyang target lan duwe pendorong sing nyopir ing kana uga penting. Dadi, apa sampeyan pancen butuh eksekutif kreatif? Utawa sampeyan butuh kombinasi eksekutif sing bakal ngunggahake, narik lan nyurung proyek supaya perusahaan bisa nyadari visi kasebut? Tenacity kanthi jujur ​​entuk milih babagan kreativitas saben dina.

Kreativitas Pemasaran Digital

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.