Sampeyan Ora Butuh Ahli SEO!

Search Engine Optimization SEO

Ana… Aku ngomong! Aku ngomong amarga aku ndeleng kabeh dhuwit sing digunakake kanggo ngoptimalake mesin telusuran kanthi bisnis cilik nganti ukuran tengah lan miturutku raket. Mangkene babagan industri optimisasi mesin telusuran:

Mayoritas Optimisasi Mesin Telusuran kalebu ing nulis konten sing apik, narik kawigaten berwibawa slamet kanggo sing isi lan ngetutake sawetara praktik paling penting. Iki kabeh minangka dhasar sing bisa dituruti dening sapa wae - nanging umume sing ora nindakake.

Aku isih ndeleng situs anyar sing nggegirisi pasar sing abot lan ringkes teks, sing ora nggunakake elemen sederhana kaya judhul, subheading, lan liya-liyane… lan aja menehi sitemap sederhana sing bisa digayuh mesin telusuran. Tips iki, sing wis dak tulis terus-terusan ing blogku lan bola-bali blog liyane bakal nggawe situs sampeyan 99%.

Kasunyatane yaiku: Yen sampeyan nulis konten sing asring relevan sing ngemot tembung kunci lan frase sing digoleki, bakal ditemokake situs sampeyan. Pengaruh konten kasebut bakal dwarf ngapiki apa wae sing bisa ditindakake ahli SEO. Mungkasi mbuwang dhuwit lan wiwiti nulis konten!

Akeh wong sing seneng mbantah rahasia mesin telusuran babagan dawa URL, tautan metu, nofollow, lsp., Nanging mung muter ing 1%. Mesthi, kanggo sawetara bisnis, 1% sithik bisa dadi bedane mayuta-yuta dolar ... nanging kanggo sampeyan lan aku, iku paling murah.

Rahasia liyane ing industri yaiku 99.99% kompetisi sampeyan ora ngerti apa sing ditindakake. Tulis konten sing relevan lan menarik lan sampeyan bisa menang ing telusuran.

20 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas,

    Aku setuju karo sentimen sampeyan yen daging lan kentang (konten) luwih penting tinimbang kuah (optimisasi SEO), nanging aku kepengin weruh apa sampeyan menehi saran supaya ora kuwatir bab SEO kabeh…

    Aku wis maca babagan internet manawa ana prekara sing kudu ditindakake para blogger kanggo ngoptimalake kiriman, kayata milih tembung kunci adhedhasar panjaluk banjur tabur tembung kunci kasebut ing postingan paling ora kaping X nanging ora kaping XX liyane, lsp.

    Apa sampeyan rumangsa isih kudu rampung, utawa apa kita kudu kliwat lan fokus karo nulis kanggo web semantik?

    • 3

      Hi Chris,

      Nindakake praktik paling apik ing SEO iku kudu. Nduwe kaca sing dirancang kanthi apik, duwe situs sing nggunakake alat kaya peta situs kanggo nuduhake mesin telusuran ing endi sing kudu digoleki lan sing penting, lsp.

      Akeh banget wong, utamane "ahli" SEO sing mbantah nuansa SEO tinimbang mung menehi saran marang klien supaya golek platform sing apik… lan nulis. Sistem manajemen konten sing apik bakal nggabungake praktik paling apik sing dibutuhake, utawa duwe pirang-pirang plugin / tambahan sing bakal mbantu.

      Akeh bisnis cilik nganti ukuran tengah sing nglampahi wektu lan dhuwit kanggo 1% tinimbang kerja ing endi sing bisa nggawe prabédan!

      Thanks!
      Doug

    • 4

      Chris, ora ana formula khusus X-kaping. Luwih rumit tinimbang iki lan SEO sing duwe pengalaman ora nggatekake frekuensi tembung kunci, nanging sampeyan kudu nggunakake frasa utama lan varian ing kiriman.

      Milih tembung kunci sing populer lan target banget uga penting nanging aku mikir iki kalebu bagean "konten" grafis ing kiriman Doug, dudu bagean Pakar SEO. Yen SEO minangka bagean saka strategi blogging, sampeyan ora milih pilihan tembung kunci.

  3. 6

    Minangka "ahli" SEO, aku kudu menehi komentar ing kene. Yen sampeyan nggoleki "widget" ing Google saiki, ana 128,000,000 asil.

    Mung 10 sing ditampilake ing kaca pisanan lan mung 1 sing ana ing ndhuwur. 10 asil kasebut kurang saka 1% asil.

    Nalika iki minangka conto sing ekstrim, lan nalika aku setuju karo premis jabatane Doug, elinga yen ing industri sing kompetitif Doug 1% ora bisa dadi prabédan antara papan paling dhuwur utawa titik kaca kaping 3. Lan kanggo kredit Doug, dheweke nyebutake manawa iki bisa uga kedadeyane, aku mung sedulur kanggo sedulur SEO 🙂 <- kanggo Doug Tesis, ing guyon

    Konten lan backlink minangka dhasar SEO. Fokus karo dheweke nganti sampeyan wis maksimal nggayuh efektivitas.

  4. 7

    Doug,
    Matur nuwun kanggo nulis iki - apik banget kanggo ndeleng industri sing transparan kanthi ujar "sampeyan ora butuh ahli" nalika ngomong saka kursi ahli. Ya, kerja keras, nanging mung sing dibutuhake.
    Steve

  5. 8

    Aku ora setuju karo pratelan utama sampeyan. Aku kerja ing SEO lan tugas sing dak tresnani. SEO minangka aspek penting pangembangan web sing ora bisa diabaikan. Masalahe yaiku, asring, ora digatekake kanggo desain mewah lan implementasine sing kurang apik.

    Delengen kanthi cara iki. Perusahaan ora pengin mikir babagan SEO. Dheweke luwih seneng mbayar wong liya kanggo mikir lan priksa manawa dheweke bener. Kaya dheweke luwih seneng mbayar wong liya kanggo mikir babagan desain. Masalah utama yaiku umume desainer ora mikir babagan SEO.

    Napa ana sing mbayar platform blog Compendium, yen uga ana sawetara opsi gratis? Ora perlu mbuwang WordPress ing server sing dadi tuan rumah dhewe lan miwiti blogging. Nanging wong menehi sampeyan keahlian, lan iku sing dibayar perusahaan nalika tuku konsultasi SEO.

    Aku ora bakal mbantah manawa ana akeh SEO sing pancen ora ngerti apa-apa, nanging sampeyan bakal nemoni perkara kasebut ing lapangan apa wae. Kasunyatane yaiku, aku ngerti SEO lan nindakake tugas sing paling apik kanggo para klien.

    Dadi, perusahaan butuh ahli SEO, yen ora bisa sinau babagan SEO dhewe.

    • 9

      Jonathan - Aku mikir sampeyan nggawe kasus ing kene! Alesan kenapa ana sing pengin nggawe blog ing platform kaya Compendium yaiku supaya dheweke ora perlu kuwatir babagan SEO!

      Aku yakin ana sawetara perusahaan sing perang kanggo 4 ndhuwur lan aku ujar manawa ana 1% (utawa kurang) sing kudu ngubungi ahli SEO kanggo mbantu dheweke.

      Kirimanku pancen babagan perusahaan rata-rata… umume kudu golek platform sing apik sing nggunakake praktik paling apik SEO, nulis konten sing relevan, lan supaya bisa narik perhatian. Ora mbutuhake 'ahli'.

  6. 10

    Kajaba sampeyan 100% khusus kanggo search engine optimization, sampeyan kudu nyewa SEO. Teori optimisasi mesin telusuran iku gampang nanging nyatane nggawe situs web mbutuhake akeh tenaga lan ilmu.

  7. 11

    Hai Doug,
    Kirim apik! Aku wis maca blog sampeyan cukup suwe kanggo ngerti yen sampeyan seneng karo sing apik, mula:

    Aku ngira sampeyan ngalami "Kutukan Ilmu". Kutukan Pengetahuan umum banget kanggo wong teknis (aku uga nandhang kasusahan), lan kedadeyan nalika dheweke lali kaya apa ing wiwitan nalika dheweke ora ngerti apa-apa.

    Wong sing duwe situs web bisnis cilik kudu ngerti akeh prekara sing dikarepake supaya bisa sukses ing mesin telusuran.

    Sampeyan wis sinau babagan SEO nalika nggawe situs iki, nanging wis sawetara suwe lan saiki angel ngelingi kabeh barang sing sampeyan wis sinau ing dalan.

    Mangkene mung sawetara conto ringkes babagan sing sampeyan sinau "babagan Pakaryan" karo situs sampeyan:

    Nalika sampeyan mindhah situs saka
    dknewmedia.com -> marketingtechblog.com

    Langkah iki mbutuhake sampeyan:

    Instal lan pahami alat Google Analytics lan webmaster (kanggo mesthekake link kasebut pindhah, uga trafic),

    Gunakake 301 pangalihan (ing file .htaccess)

    Gawe file robots.txt (duweke ora pati penting lan ora standar)

    Aja duplikat konten lan masalah jeneng kanonik

    … Lan akeh liyane ing dalan.

    Pindhah situs sampeyan ora bakal dadi tugas sing gampang kanggo sing dudu ahli, lan elinga, iku mung salah sawijining conto informasi migunani sing sampeyan lakoni!

    Sampeyan peringkat kanthi apik kanggo istilah kaya "teknologi pemasaran" amarga sampeyan nulis kanthi apik, lan amarga sampeyan ngerti akeh babagan SEO.

    Dadi, yen kalebu aspek teknis SEO ing "Praktik Paling Apik", aku setuju kabeh.
    Thanks
    pat

    • 12

      Bust! Pancen sampeyan kenal karo aku, Pat!

      Pancen sejatine aku pancen mesthi nggawe lan ngapiki situsku kanggo SEO. Nanging, poinku ing ndhuwur dudu nargetake kanggo aku, nanging target perusahaan umume ing internet. Umume aku ngapiki lan ngapiki lan ngapiki amarga aku rada geek.

      Kanthi jujur, aku bisa uga wis ngrusak luwih akeh tinimbang mbuwang wektu sing dawa.

      Sejatine, aku uga ngakoni yen aku targetake konten kanthi luwih apik, lan bisa uga nggawe pirang-pirang blog - supaya aku luwih akeh perhatian. Konten sing relevan, konten sing sering… menang saben-saben.

      Matur suwun komentar sing apik!
      Doug

  8. 13

    Doug;
    Sampeyan kenek pucuk maneh ing sirahe. Masalah kasebut dadi saya parah ing arena bisnis ukuran cilik nganti entheng amarga pengetahuane babagan web lan situs web minimal lan kepeksa gumantung karo konsultan kanggo nulis lan ngisi konten kanggo dheweke. Dheweke sejatine ora bisa menehi belas kasihan para konsultan web lan nyurung SEO lan bisnis cilik bisa tuku. Uga akeh konsultan sing nggawe situs kasebut ora mung minangka desainer sing mung kepingin ndeleng artistik situs kasebut amarga padha mikir lan ngerti.

  9. 14

    Doug, Pratelan sampeyan "Tulis konten sing relevan lan narik kawigaten lan sampeyan bisa menang perang ing telusuran" kalebu dhuwit. Piwulang sing dakkerteni: pilih topik sing sampeyan minat, asring nulis lan tautake karo wong liya. Sawise luwih saka setaun, mula bisa digunakake. Ya, lan kalkulator sing disetel wis mbantu nemen. -Michael

  10. 15

    Sampeyan bener manawa sukses situs web kanggo ngakoni bisa diduweni saka konten lan backlink. Nanging, sampeyan ora bisa mbuwang kabeh ahli SEO. Dheweke diarani ahli SEO amarga padha ngerti apa sing kudu ditindakake ing situs web sampeyan supaya bisa entuk peringkat rangking google paling dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.