Sampeyan dudu pangguna sampeyan

Depositphotos 1305765 xs

Yen sampeyan ahli ing bisnis, sampeyan luwih ngerti meh kabeh wong babagan apa sing sampeyan lakoni lan babagan rincian produk sampeyan. Produk sampeyan, bisa uga layanan, situs web, utawa barang sing nyata. Punapa mawon sing dadi Panjenengan produk, sampeyan bisa uga ndeleng keahlian lan jenius ing saben bagean. Masalahe yaiku? pelanggan ora bisa.

foto.jpgPelanggan kudu ngrampungake tugas karo produk sampeyan supaya bisa pindhah menyang tugas liyane sing kudu dirampungake. Kabeh pelanggan ndeleng produk sampeyan minangka alat kanggo mbantu nggayuh tujuan.

Kanggo nggawe produk sing sukses, sampeyan kudu ngerti sapa sing nggunakake produk lan kenapa nggunakake. Sampeyan uga kudu nampa manawa produk kasebut ora digawe khusus kanggo sampeyan.

Kepiye sampeyan ngerti apa sing dikarepake pelanggan?

  1. Takon menyang wong-wong mau? ora serius, iku gampang.
  2. Watch pelanggan nggunakake produk sampeyan. Cathet masalah sing ana lan jinis informasi apa sing bakal ditemokake ing produk sampeyan.
  3. Coba fitur anyar, fungsional, lan desain anyar. Pelanggan seneng menehi umpan balik, lan bakal duwe pengalaman panganggo sing luwih apik ing mbesuk amarga rumangsa mbantu mbantu nggawe produk anyar luwih apik.

Sinau apa sing dikarepake pelanggan ora kudu mewah, larang utawa akeh wektu.

Elinga, sampeyan ahli, nanging pelanggan ora.

Menehi apa sampeyan mikir padha butuh, lan dheweke bakal menyang papan liya.

Menehi apa padha bener kudu, lan dheweke bakal tresna sampeyan.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.