Yotpo: Nggabungake Ulasan Sosial ing Situs E-commerce Sampeyan

yotpo

70% pembeli online ujar manawa review duwe pengaruh gedhe marang keputusan tuku (sumber). 60% pembeli online nuduhake manawa tinjauan minangka faktor sing paling penting nalika milih produk. Lan 90% konsumen online dipercaya rekomendasi saka wong sing wis dikenal. Kanthi dipikirake, saben perusahaan kudu nggunakake ulasan kanggo njupuk review babagan produk lan layanane.

Tinjauan duwe tantangan kanggo situs e-commerce:

  • Tinjauan narik kawigaten babagan SPAM lan review asli saka pesaing sing kurang apik.
  • Sawise sampeyan ngetrapake ulasan, kunci kanggo njupuk akeh sing bisa ditindakake amarga kaca produk kanthi sethithik / ora ana ulasan ora bisa dipercaya.
  • Ora ana integrasi sing kuat kanggo sistem tinjauan e-commerce lan media sosial.

Yotpo ngarep-arep bisa ngrubah iki liwat platform review, supaya toko bisa ngasilake review kanggo produke, lan saiki bisa ditampilake kanthi apik. Mangkene tur fitur-fitur utama lan fungsi Yotpo.

  • Ngimpor Ulasan - Sampeyan ora kudu kelangan review sing wis ana kanggo miwiti nggunakake Yotpo. Kita bakal ngimpor ulasan kanthi lancar saka platform apa wae sing sampeyan gunakake.
  • Pangaturan basa - Yotpo digunakake ing saindenging jagad. Widget kita gampang diterjemahake menyang basa sing dingerteni manungsa.
  • Katon lan Rasakake Kustomisasi - Toko sampeyan unik. Kita ngormati lan nawakake macem-macem kustomisasi, kanggo widget lan email Mail After Purchase.
  • Piranti Moderasi Kuat - Sampeyan bisa kanthi gampang milih ulasan sing bakal ditampilake lan ndhelikake. Kapan sampeyan nampa review anyar, kita bakal menehi katrangan babagan alamat email pelanggan, supaya sampeyan bisa matur nuwun marang pelanggan utawa ngatasi masalah sing muncul.
  • Kirim Sawise Tuku - Tambahake review kanthi dramatis. Yotpo kanthi otomatis ngirim email menyang pembeli, ing wektu sing ditemtokake sawise tuku, kanggo menehi saran supaya ninggalake ulasan. Pelanggan bisa menehi review langsung ing email, lan nggawe proses dadi luwih gampang.
  • Analitik email jero - deleng sepira efektife kampanye email sampeyan kanthi analitik sing jero.
  • Foster Komunitas Sosial Sampeyan - tekan pelanggan anyar kanthi nerbitake ulasan anyar langsung menyang kaca sosial. Yotpo menehi sampeyan kemampuan kanggo matur nuwun marang para panaliti ing Facebook lan Twitter. Pengikut sampeyan bisa ninggalake komentar lan klik ing kiriman kanggo maca ulasan. Sampeyan milih ulasan sing bakal diterbitake.
  • Lingkaran Sosial - Dorong para pembeli supaya nuduhake ulasan ing saluran sosial. Sawise pembeli ninggalake review, Yotpo luwih gampang nuduhake bareng ing Facebook, Twitter, Google+, lan LinkedIn.

Tinjauan dening wong sing tuku produk saka toko sampeyan regane luwih gedhe tinimbang ditinjau dening wong sing liwat acak. Yotpo menehi lencana kanggo saben pengulas, lan menehi peringkat miturut kredibilitas. Iki nambah lapisan kepercayaan sing wis kabukten bisa nulungi dodolan. Pelanggan potensial pungkasane ngerti yen dheweke bisa dipercaya karo apa sing diwaca. Yotpo menehi pamilik toko kanthi wiyar Analytics supaya mbantu sampeyan ngerti apa sing disenengi para pelanggan lan apa sing pengin ditambahake.

Yotpo bebas digunakake yen sampeyan bisnis cilik nganti medium. Kanggo situs sing ngasilake luwih saka 1 yuta tampilan / wulan, kita nawakake Yotpo Enterprise.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.