SEO WordPress, SEO Lokal, Video SEO, SEO E-niaga? Yoast!

yoast facebook

Joost de Valk wis nindakake. Siji-sijine, plugin WordPress dadi inti saka upaya kanggo ngoptimalake situs WordPress kanggo mesin telusuran. Aku nggunakake plugin liyane kanggo ngatur editing robots.txt, htaccess, nggawe peta situs, ngaktifake panulis lan microdata sosial… lan wis ora stabil, ora bisa ngatasi perubahan algoritma, lan durung bisa ditindakake. Nyatane, aku mikir manawa WordPress kudu tuku Yoast lan nggabungake kabeh plugin Joost sing langsung ing produk inti.

SEO WordPress

Kita nggunakake plugin Yoast kanggo kabeh klien. Mung minggu iki, dheweke ngumumake yen tuku Pasukan WP, situs warta lan tutorial kanggo WordPress. Lan sadurunge iki, Joost ngumumake rilis WordPress SEO Premium dening Yoast, kombinasi plugin premium lan layanan sing dibayar kanggo entuk dhukungan saka tim. Yen sampeyan ora bisa mbayar paket premium, pilihan liyane yaiku tuku Manual Video kanggo Plugin SEO SEO.

SEO Lokal WordPress

Kajaba pemetaan integral, pituduh lan macem-macem fitur lokasi ing Plugin WordPress, SEO lokal dening Yoast, sampeyan uga entuk bathi saka sawetara fitur optimasi mesin telusuran. Iki kalebu generasi File KML, kalebu XML sitemap, Output alamat ing format Schema.org, jam buka karo Schema.org.

SEO Video WordPress

Video dadi saya umum ing situs. Akeh klien B2B kita nggarap bagean sumber daya video ing situs kanggo nambah visibilitas ing mesin telusuran. SEO video dening Yoast kanthi otomatis nggawe Peta Situs Video XML kanthi tambahan MediaRSS, ndhukung markup video schema.orgObject, nggawe pratinjau cuplikan video sing bisa disesuaikan, ngasilake tag Facebook OpenGraph ing kaca video lan ndhukung platform video utama, kalebu Youtube, Vimeo, Blip, DailyMotion, Wistia lan liya-liyane.

SEO Woocommerce SEO

Yoast WooCommerce SEO nyedhiyakake tambahan kanggo WooCommerce, plugin e-commerce terkemuka sing nambah kabeh elemen toko menyang situs WordPress. Plugin SEO nambah integrasi OpenGraph lan Twitter Card, ngoptimalake Peta Situs XML, ngoptimalake potongan roti, lan nyelehake kaca produk supaya konten produk sampeyan katon banget.

Kita kalebu link afiliasi kanggo saben produk kasebut saka Yoast lan nyengkuyung minangka sing paling apik ing pasar. Sawise kabeh, kita uga nggunakake ing kene kanggo ngoptimalake Martech Zone! Sugeng Joost lan tim babagan sukses terus!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Aku setuju @laustkehlet: disqus, nanging aku mikir UI suwi banget lan upgrade sing pungkasane entuk aku. Minangka pangembang WordPress dhewe, jelas yen Joost butuh luwih akeh wektu kanggo mikirake pengalaman pangguna lan kodhe. Aku ngira dheweke ngalahake (sanajan durung suwe nggunakake versi AIOS sing luwih anyar).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.