Yext: Siji Layanan Lokasi kanggo Aturan Kabeh

yext lokal

Yen sampeyan wis nyoba ndhaptar bisnis nganggo macem-macem situs lokal ing kana, bisa nyedhot wektu banget. Ora mung kabeh situs duwe metodologi registrasi sing beda, kabeh ngganggu lan menehi sampeyan dhaptar dhaptar. Kita wis ndhaptar karo Yext dina iki lan mbayar paket PowerListings. Kurang saka $ 50 saben wulan, ngidini sampeyan ngatur luwih saka 30 situs dhaptar lokal kabeh saka platform pusat.

Mangkene layar administrasi sing nyedhiyakake informasi dhaptar sampeyan:
yext

Amarga saben sumber duwe basis data dhewe, ana 100s database informasi lokal sing ana ing kana. Nanging sing dadi masalah, dheweke pancen wis pedhot, lan yen data ganti, bisa cepet ora ana sinkronisasi. Nyatane, rata-rata, 6% dhaptar diganti saben wulan, lan asil pungkasan yaiku luwih saka 20% telusuran lokal ngasilake informasi sing durung lengkap kanggo pangguna pungkasan. Asil pungkasane banget frustasi kanggo bisnis lan pangguna… Yext PowerListings ngatasi masalah gedhe iki kanthi memusat asil telusuran lokal ing kabeh situs sing beda-beda kanthi siji sistem.

Mangkene layar telusuran sing bisa digoleki kanggo nemokake lan nyambungake dhaptar lokal karo saben situs:
telusuran yext

Ing sawetara menit, dhaptar kita aktif ing sawetara situs lan entuk tandha email nalika wong liya urip. Sanajan ora ngira yen ana banjir bandhang minangka agensi liwat telusuran lokal, isih penting bisnis kita didaftar kanthi akurat lan bisa ditemokake ing kabeh situs kasebut. Utamane kanthi tuwuh akeh layanan adhedhasar lokasi ing piranti seluler. Kita pengin bisa ditemokake kanthi lokal kaya nasional lan internasional. Yen sampeyan bisnis ritel, iku penting!

Antarmuka gampang digunakake, lan uga ngidini perusahaan multi-lokasi ngatur lokasi ing Enterprise versi Coba uji coba Yext dening golek usaha dhewe liwat situs lokal. Thanks kanggo kanca ing Pengaruh EverEffect kanggo golek!

5 Komentar

  1. 1
  2. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.