Nggoleki Yeti Biru

durung mikropon

The Martech Zone Radio acara wis nyopir akeh pamireng (luwih saka 1,500!) lan dadi luwih populer saben minggu. Kanthi popularitas uga ana kritik ... lan Dave Woodson, podcast pengalamane, menehi kita wektu angel (pantes) babagan kualitas podcast. Kita nggunakake Mikrofon USB Snowflake Biru ing kantor - sing ora gratis kanggo akustik.

Asilé yaiku mikropon njupuk taps ing meja, kulkas kulkas, lan kualitas tin-canny. Ing ruangan sing sepi kanthi bahan nyerep, mikropon kasebut pancen apik. Apamaneh amarga portabel lan bisa geser menyang tas sampeyan. Sawise pirang-pirang taun lelungan, layarku mandheg lan butuh adesif supaya bisa dipasang maneh. Wektu kanggo mikropon anyar!

Dave nyaranake Blue's Mikrofon USB Yeti mula kita langsung order amarga regane terjangkau… udakara $ 100. Wis teka sadurunge acara radio paling anyar sing dirembug Fitur email anyar Facebook karo sawetara profesional industri.

Wow, monster banget! Mikrofon bisa digunakake kanthi apik lan kualitas pertunjukane wis rada apik. Aku isih percaya yen duwe tantangan karo meja logam lan ruang kumandhang sing ditampilake ing… nanging kita bakal terus nambah suwe-suwe. Matur suwun sanget kanggo rekomendasi Dave.

Mikrofon duwe 4 mode operasi gumantung karo pamirsa. Nduwe macem-macem setelan, gumantung saka lokasi swara sing pengin dijupuk - stereo, jantung, omnidirectional, lan bidirectional. Mangkene panjelasan babagan Setelan Yeti lan aplikasi saka situs Blue:
Setelan Yeti

Kita bakal terus makarya ing kantor kanggo nambah akustik, nanging aku ora ragu manawa nemokake mikropon podcasting sing bener. Iki minangka perangkat keras sing regane larang banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.