Pariwara ing Yelp?

Yelp

Bubar mbantu pejabat tukang pijet ing kantor (ya - kita pancen duwe!) Milih arep tuku apa ora pariwara ing Yelp minangka investasi sing apik kanggo promosi dheweke spa ing kene ing Indianapolis, Pengalaman Quiescence. Monique wis ndeleng lalu lintas sikil saka ngarsane ing Yelp, mula bisa uga pariwara ing Yelp bakal ngasilake luwih akeh.

Nalika ngomong karo perwakilan pariwara, paket iklan cukup kuat. Kaping pisanan, Monique bakal entuk iklan khusus babagan telusuran lokal sing cocog kanggo Yelp kanggo bisnis kaya dheweke. Yelp ora bakal nate promosi bisnis liyane - mung dheweke - ing kaca asil telusuran:
Pariwara Yelp

Uga, pariwara kasebut bakal mbukak ing kaca bisnis para pesaing:
Pariwara Yelp

Pungkasan, Yelp uga bakal mbukak pariwara kanthi nyata ing piranti seluler:
Iklan Seluler Yelp

Wakil Yelp nindakake tugas sing apik kanggo mlaku liwat posisine ing papan kasebut, mbandhingake awake dhewe karo Kaca Kuning, Kunjungan Advisor lan Dhaptar Angie (klien kita). Kanggo nggambarake, dheweke nyedhiyakake grafik Google Trends iki:

Secara pribadi, aku ngira iki rada ngapusi. Bagan iki nuduhake jumlah volume telusuran sing nyata kanggo situs kasebut ... dudu telusuran kanggo istilah kaya bisnis Monique sing dibutuhake. Yen sampeyan nindakake sing telusuran ("pijet Indianapolis"), asil telusuran beda banget - kanthi Dhaptar Angie ditampilake ing ndhuwur Yelp lan Kaca Kuning kanthi asil Google Business sing dominasi kaca:

Asil Panelusuran Indianapolis

Pungkasan, kita nampa rega kanggo pariwara Yelp. Biaya ora nglarang, lan uga nyakup video khusus sing bakal digawe Yelp karo klien. Wakil kasebut ngandhani yen nalika ana video, konversi bakal luwih gedhe 7%. Ana masalah karo rega kasebut yaiku mbutuhake kontrak tahunan. Yen Monique ora entuk asil, hukuman kanggo metu luwih cepet yaiku 2 wulan pambayaran saliyane biaya video kasebut. Kanthi tembung liyane, Monique bisa regane sawetara ewu dolar yen pariwara kasebut ora bisa digunakake.

Disaranake Monique ora maju karo pariwara… ora amarga kita ngira pariwara Yelp ora bakal sukses, nanging amarga sarat kanggo keterlibatan taunan. Sidhang telung puluh dina mesthi bakal dites yen tingkat konversi bakal nggawe bisnis anyar sing cukup kanggo Monique kanggo ngisi kalender. Nanging, yen ora, syarat kontrak tahunan bisa ngrusak bisnis barunya - nalika dheweke paling butuh penghasilan.

Sampeyan wis digunakake Pariwara Yelp? Apa pengalaman sampeyan?

48 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku bubar ndaftar kanggo iklan yelp lan dheweke bakal telpon terus-terusan sawise dakkandhani yen ora bisa ditindakake lan ora nate nampa kerja lan wulan pisanan aku entuk 300+ dolar kanggo akeh klik lan ora nate entuk pelanggan, uga ora ana pelanggan sing njaluk nulungi tawaran yen aku mbatalake iklan yelp sing dikenani biaya $ 24 kanggo layanan yelp lan mesthine minangka bisnis yelp gratis minangka scam. banjur nalika mbayar wulan kapisan lan aku ora nggunakake transaksi kanggo transaksi, dheweke mung njupuk saka akunku kanthi ora ngerti yen dheweke wis ngisi kertuku
      Ngerti aku rekasa, dheweke isih terus nindakake iki

  2. 3
    • 4
    • 5

      Matur nuwun Jim Hart. Apa sing sampeyan ucapake cocog banget lan kanthi komentar lan postingan liyane, mesthine aku ora bakal ngiklanake iklan kasebut. Dheweke uga wis nyaring ulasan saka klien sing paling setia. Aku ahli akupunktur lan ora ngerti babagan prekara bisnis, mula aku gumantung karo riset kanggo mbantu aku njupuk keputusan. Sampeyan pancen bener. Yen dheweke yakin karo apa sing ditawakake, sampeyan bakal nyoba sampeyan suwene sewulan. Matur suwun maneh, Tracy Sturdivant

  3. 6

    kirim apik Doug. Aku wis nyawang Yelp banget kanggo klien lan ngomong kanthi jelas karo wakil kita babagan istilah taunan lan pinten pembunuh kesepakatan kasebut. Aku nyangka bakal ndeleng opsi liyane mengko, utamane karo kiriman kaya iki.

  4. 7

    Nindakake pandhuan Google sampeyan; kajaba panganan lan ngombe, meh ora ndaftar, sanajan Yellow Pages terus uga mudhun ing kabeh kategori. Kayane nguatake posisi Doug dadi Yelp sing meh ora ndhaptar ing kategori kesehatan lan tinjauan kasebut nuduhake preponderansi Yuppies minangka demografi tunggal.

  5. 8

    Aku wis krungu sawetara bisnis cilik sing sambat babagan senjata saka Yelp. Rep sales nelpon sampeyan lan menehi lapangan lan yen sampeyan ora gelem ndhaptar pariwara tahunan, sampeyan bakal weruh rating bintang 5 sampeyan ora bakal katon ing kaca ngarep. Dheweke disaring utawa ing ngisor. Iki kedadeyan paling ora 6 bisnis cilik (biasane 1-3 wong) sajrone 6 wulan kepungkur. Lan aku mriksa kaca sawetara (siji ing ngendi aku nulis lan ora bisa nemokake review 5 bintang) lan ana sing katon apik banget ing sisih ngarep.

  6. 10

    Aku mutusake mlebu suwene 6 wulan kanthi biaya mandheg 1 wulan. Sejatine, nambah mung nggawa loro pitakon sajrone 3 wulan. Jarene ana efek bola salju karo iklan sing sampeyan tingali luwih akeh asil saka wektu. Sing nggawe aku mikir kudu ana matriks sing nuduhake pariwara sampeyan ing wektu sing luwih apik, umpamane nalika sampeyan wis luwih suwé ing kana. Aku mikir yen bakal mangan ragad mateni lan dhuwit sing daksimpen dadi pemasaran langsung. Dheweke wis nyaring sawetara ulasan sing paling relevan! Wah nggih.

  7. 11

    Aku seneng banget yen aku nemokake artikel iki. Aku mikir banget pariwara karo Yelp nanging aku uga gelem mlebu sajrone 1 taun. Aku diwenehi pilihan 6 wulan kanthi ragad jangka 1 wulan, nanging opsi video diilangi. Yelp duwe pilihan PPC liyane sing ora mbutuhake kontrak sing dakkarepake. Nanging, aku dikandhani yen lunga karo PPC, aku ora bisa ndhaptar pariwara mengko wae. Kayane aneh banget kanggo aku ..

    • 12

      Pemborosan dhuwit paling gedhe kanggo bisnisku. Aku entuk 10 kali luwih akeh lalu lintas menyang kaca Yelp kanthi organik lan kanthi gratis banjur klik sing digawe liwat pariwara mbayar.

  8. 13

    Aku ngobrol karo Rep Yelp mung esuk mau. Aku duwe daypa ing Portland UTAWA lan dadi wanita siji. Aku ngira yen biaya Yelp iku astronomi lan mbutuhake kontrak suwene edan. Nalika aku pengin banget ngiklanake karo Yelp, aku ora pengin mbayar $ 350 / bln. Rega lan macem-macem kontrak sing wis dikirim kabeh wong ing kene bener. Siji liyane sing aku takon yaiku video kasebut. Sanajan dheweke ujar yen mbayar video kasebut (bener, kita pancen ngerti yen kita mbayar). Yen sampeyan pengin nggunakake video kasebut ing situs web bisnis, sampeyan kudu tuku video kasebut saka fotografer. Dadi, sanajan kita mbayar, ora duwe kita nggunakake.
    Ana opsi mbayar per klik, nanging rega $ 200 / saben wulan. lan aku ora yakin manawa sampeyan bisa menehi katrangan.
    Mesthi wae dheweke ujar manawa amarga sampeyan ana ing ndhuwur, kabeh bisnis wis diwiwiti kanthi cara sing dijamin. Yo… ora. Yen dheweke pancen mikir, mula ora prelu kontrak tahunan. Aku luwih seneng mbayar video kanthi kapisah lan nyetel anggaran bulanan dhewe banjur duwe (yen sampeyan kudu duwe kontrak) kontrak 3 wulan, 6 wulan, 1 taun kanthi anggaran minimal sing wajar
    Nuwun sewu, ora ana pariwara Yelp kanggo aku, saiki.

  9. 14
    • 15

      Nanging kepiye sampeyan bisa yakin manawa 8 pelanggan anyar kasebut teka saka pariwara sing dibayar lawan karo dhaptar Yelp gratis? Sampeyan ora ngerti amarga sampeyan ora bisa mbedakake konversi saka iklan sing dibayar karo dhaptar gratis.

  10. 16

    Yelp persis karo mafia. Aku dudu pemilik bisnis cilik sing ora ngerti CPC saka iklan adhedhasar kesan. Pituturku sing kapisan: Aja nganggo pariwara karo Yelp. Dheweke maling (padha karo setan sejatine) sing pengin sampeyan mlebu garis burik supaya bisa nyekel sampeyan kanthi kontrak lan banjur menehi layanan sing elek. Aku wis ngeluh marang republik periklanan Yelp manawa klik pariwara pariwara kasebut nyedhot luwih saka siji kesempatan. Tanggepan sing wis tak tampa saben dina padha. Salesperson Yelp sing wis kurang apik ngeterake babagan statistik babagan kaca yelpku kanggo entuk jumlah X view, x nomer wong sing ngeklik situs webku saka kaca yelp, x nomer tampilan seluler, lan X transaksi X sing didol. Dheweke gagal komunikasi yen kabeh statistik kasebut ora ana gandhengane karo pariwara Yelp sing mbayar. Umume iki minangka asil saka dhaptar kaca Yelp gratis. Intine, yen aku duwe 300 tampilan Yelp saben wulan gratis menyang situs webku (Adhedhasar nomer analitik google sadurunge pariwara karo Yelp) banjur entuk 40 klik (elinga yen iki klik ing kaca Yelp, tanpa njamin manawa calon pelanggan bakal nelpon aku utawa malah njaluk pesen), kenapa sales Yelp nyebutake statistik kasebut kaya-kaya aku entuk asil saka pariwara mbayar ??? Amarga umume pelanggan minangka pelanggan bisnis cilik sing ora pati ngerti pariwara lan dheweke nyoba mbingungake supaya yakin yen tanpa pariwara Yelp kabeh, kabeh iki bakal ilang.

    Wong-wong iki seniman scam sejatine. Ya, Yelp minangka sumber bisnis anyar sing dadi sebab aku ndhaptar pariwara mbayar. Nanging, intine yaiku paket pariwara kasebut ngilangi total sing mung nguntungake Yelp, dudu pengiklan. Apa sampeyan ngerti? Wong sing adol Yelp ora bakal menehi nomer telpon supaya bisa dituju? Sampeyan ora duwe cara kanggo nelpon. Dheweke mung bisa nelpon sampeyan. Sampeyan bisa ngirim email, nanging bisa uga ora nanggapi pirang-pirang dina. Banjur nalika pungkasane nelpon, lan sampeyan ora kejawab telpon, manawa sampeyan ngerti duwe bisnis cilik, sampeyan ora duwe cara kanggo telpon maneh. Iki bisa terus lan terus. Jebul wong-wong sing adol iki sibuk banget nganti ora duwe wektu kanggo ngobrol karo wong sing mbenerake kalungguhane, para pelanggan.

    Sawise kontrak pariwara rampung, ora bakal bisa ndhaptar maneh. Total scam. Tetep nganggo dhaptar Yelp gratis. Pancen luwih apik tinimbang pariwara sing mbayar lan sing gratis.

  11. 17
    • 18

      Aku isih menehi saran supaya duwe kaca ing Yelp, Facebook lan Google +… nanging ora yakin aku bakal ngiklanake ing Yelp yen diwajibake. Yen sampeyan panyedhiya layanan ing Dhaptar Angie, para pamirsa duwe pamirsa sing paling larang lan cara mediasi antarane panyedhiya lan pelanggan.

  12. 19

    Apa sampeyan utamane mikir nggunakake Yelp kanggo entuk pelanggan anyar utawa luwih gampang supaya pelanggan sing wis ana ngakses sampeyan? Minangka pangguna Yelp, aku nggunakake Yelp kanggo panemuan anyar uga golek menu lan nomer telpon kanggo bisnis sing wis dakkenal lan golek. Sanajan, aku kudu ujar yen durung nate ngeklik iklan lan nalika ndeleng pariwara, aku nganggep yen sampeyan kudu ngiklanake ing Yelp, mula produk sampeyan mesthine ora apik.

  13. 20
  14. 21

    Sayange, bojoku mung mbukak iklan kanggo bisnis gaya rambut lokal. Yelp negesake yen ana 100 klik ing pariwara kasebut sajrone rong minggu pisanan. Kita ora ujar, bojoku duwe ponsel, bisnis lan ora ana sing telpon! Dheweke duwe situs Yelp 5 bintang kanthi telung review hebat, kepiye dheweke bisa entuk telpon nol saka wong sing cukup tertarik kanggo ngeklik iklan?

    Sisih sing bau banget yaiku Yelp ngisi $ 3.50 saben klik! ,,

    Kita ora nate ngarep-arep entuk luwih saka sawetara klik (kita ngira jumlah klik yaiku Penipuan) lan persentase sing layak (10-30%) saka sing ngeklik telpon.
    Ora bakal ana telpon sing menehi hasil amba lan samesthine, nanging ora nalika Yelp pengin ngisi biaya 100 klik.

    Tim dhukungan Yelp menehi saran supaya kita bisa ningkatake kaca Yelp lan deskripsi bisnis. Ora ana apa-apa kanggo nerangake tarif telpon 0% saka sing dikira 100+ klik.

    Saiki kita pengin metu saka Yelp, jarene kudu dibatalake tanggal 15 wulan sadurunge.

    Apa wae saran babagan cara supaya kita bisa metu lan kepiye carane bisa menehi kabar marang para pamilik bisnis cilik liyane supaya ora kaya Yelp kaya wabah kasebut.

  15. 22

    Yen dheweke duwe informasi akun mriksa lan nggawe penarikan otomatis… .Aku bakal mbatalake akun kasebut lan mbukak sing anyar. Nalika ngancam sampeyan tumindak legal… buktekake cathetan telpon kanggo nuduhake cidra. Yaiku sing bakal tak lakoni. Mesthi wae sampeyan bakal kalah ing pengadilan…. Utawa mung mbatalake lan mbayar denda. Aku sengit karo Yelp. Kita sing duwe bisnis kudu nglawan maneh.

  16. 23

    Kita minangka perusahaan remediasi banyu lan cetakan lan pariwara karo Yelp. Ora asil apik lan kontrak 1 taun. Kajaba iku, dheweke wis ngilangi sawetara review sing apik kanthi alesan tinimbang sing palsu. Aja nyaranake sampeyan mbuwang dhuwit.

  17. 24
  18. 25

    Aku uga duwe bisnis cilik, aku duwe rating bintang lima, iku pelanggan sing dakgawe, lan dheweke ora wanuh karo aku utawa duwe sesambungan karo aku sing bakal mratelakake panemume, sing bakal menehi dirayakake rating.
    Dheweke njupuk dhewe kanggo menehi review sing apik banget. Dheweke nyebutake alasan tartamtu babagan pendapat lan duwe ilmu babagan lapangan kerja. Ora ana apa-apa ing review sing katon ora ana apa-apa kajaba mung opini sing ora adil.
    Sawise adol yelp nyoba adol aku ing program sing dibayar, aku kanthi sopan nolak kaping pirang-pirang sajrone telpon adol.
    Sawise nyuda lintang lima saya ilang. Saiki ana ing bagean sing ora disaranake. Dheweke mung tinjauanku. Aku ngubungi yelp lan nyatakake kasusku manawa tembung "ora disaranake" iku salah lan yen calon pelanggan ndeleng istilah kasebut "ora disaranake", dheweke bakal percaya manawa review negatif lan bisnis ora disaranake lan terus.
    Sawise negesake kasusku, aku ora mikir apa-apa sing bakal kelakon, aku seneng bareng ndeleng review rating bintang lima kasebut.
    Ora suwe sawise dheweke nyoba adol program mbayar maneh, lan maneh aku nolak. Banjur kira-kira, rating bintang lima saya mudhun maneh.
    Sajrone periode kasebut, aku bakal njaluk pelanggan mriksa maneh. Sawetara kayane yakin bakal njupuk wektu kanggo maneh. Ora ana review liyane sing ditampilake ing kacaku maneh. Aku pungkasane ngerti manawa ulasan kasebut ora bisa ditemtokake. Dadi saiki aku ora nyebutake yelp kanggo para pelanggan.

  19. 26
  20. 27
  21. 28
  22. 29

    Aja, kaya sing wis diomongake wong liya, Pariwara nganggo Yelp!
    Dheweke ujar apa-apa kanggo njaluk sampeyan ndhaptar, mula ora bakal entuk wangsulan!
    Dheweke uga ngalangi sampeyan ora nggawe perubahan menyang dhaptar gratis ing Yelp!
    Dheweke ngisi akunku tanpa ijin sawise dheweke yakin manawa ora bakal ditindakake!
    Aku wis nampa akeh telpon saka wong sing adol sing nyebutake yen aku iklan ing Yelp lan pengin ngerti apa aku bakal nyoba pariwara karo perusahaan, utawa nggunakake perusahaan kanggo SEO ..
    iki mbuktekake manawa Yelp ora ngawasi klik lan priksa manawa aku mung mbayar wong sing nggoleki lan kepengin nggunakake layanan kaya sing diklaim! !!
    Total perusahaan b / s!
    ……………………………
    Aku ora nate nyetujoni pariwara sadurunge diterbitake
    dheweke duwe gambar acak tinimbang logoku
    dheweke ora nate ngirim tagihan kanggo aku sajrone 30 dina, mbayar dina bank 1 aku !!!!
    (kabeh perkara sing diapusi)
    .. Aku ngobrol karo manajer, dheweke ujar "pancen, kita bakal entuk pangowahan kasebut ing akun sampeyan" (5 perkara sing salah, kalebu area layananku) "kita pengin sampeyan seneng karo layanan sing sampeyan tampa. ”
    ..nalika semono aku takon marang dheweke apa sing bakal diowahi (sadurunge njupuk telpon, pengin nggawe manawa dheweke ngerti) Dheweke ora bisa menehi jeneng SATU SATU Hal sing wis dibahas!
    dheweke malah ora ngrungokake! Kayane aku wis krungu dheweke ngomong ing mburine (kenapa aku njaluk dheweke mbaleni barang maneh)
    Mlayu! wong iki minangka "Visor Bodoh"
    dheweke wong sing nglatih Setan Artis Scam iki!
    AJA Pariwara karo perusahaan teduh iki!
    Dheweke dikenani biaya $ 375 lan aku mung nampa 16 panggilan sales babagan situs webku, dudu siji telpon saka siji calon pelanggan! uga para pesaing ora diawasi lan bisa uga ngeklik iklan sampeyan!
    Saiki aku wis ngilangi kabeh review bintang lima THANKS YELP!

  23. 30
  24. 31

    Bisnis kita uga duwe macem-macem ulasan kalebu review siji nganti limang bintang. Tinjauan siji lintang kasebut sejatine ditulis dening wong ora seimbang sing ranting lan durung nate ngunjungi bisnis kita lan wong telu kasebut kalebu saka asline.

    Aku sopan nolak panggilan iklan yelp (akeh ing sawetara minggu), lan review bintang papat lan lima didhelikake, mung siji review bintang kasebut. Dheweke negesake yen dheweke njupuk review sing ora sah, nanging siji review bintang diwenehake dening panaliti kanthi mung siji review, dene salah sawijine kalima saka panaliti kanthi akeh review ing profil kasebut.

    Dheweke apus-apus lan maling ing yelp. Aku ora bakal mbayar sen, lan ora bakal digunakake minangka konsumen kanggo golek toko lokal. Aku milih nganggo kekuwatane konsumen - aja nganti nggunakake situs kasebut! Luwih akeh wong sing ora ngunjungi, luwih sithik panemu sing bakal dideleng, lan muga-muga bisa ngilangi bisnis.

  25. 32

    Dadi aku ndeleng lan lintang siji nyata. Ora apa-apa, kita ana ing industri sing lintang biasane dadi. sanajan review siji lintang iku sah, isih aneh yen mung milih sing dijaga, nalika ngilangi ulasan sing luwih dhuwur sawise ujar "ora" kanggo iklan sing mbayar. Yuck Yelp

  26. 33

    Pengalaman sing luar biasa karo iklan yelp, ora nate mikir merek sing gedhe iki bakal dadi scam total. Dheweke ngunci sampeyan dadi kontrak suwene setaun, kaya sing wis dijelasake ing kene, lali babagan kepiye iklan utawa tindakake yen sampeyan wis mlebu kapal.
    Taktik penjualan sing rendhet banget, janji palsu, ora liya yaiku scam!
    Teknologi PPC uga bisa dipertanyakan banget, entuk panggilan kanggo layanan sing ora ana gandhengane lan statistik sing padha akurat banget.
    Nalika ditakoni kenapa telpon ora ana gandhengane karo bisnis, negesake manawa bisnis ana ing kategori tartamtu lan pengunjung sing cocog karo kategori kasebut kudu ndeleng pariwara kasebut, sing mbuktekake manawa dheweke mung pengin klik lan ora prelu nampilake pariwara kasebut klien sing sejatine nggoleki layanan sampeyan.
    Ora jujur ​​banget, aja nganti jebakan, adohake!

  27. 34

    Setuju, iya padha karo aku, njupuk kabeh limang lintang amarga aku ora pengin mlebu karo dheweke, apa sing kudu kita lakoni? Iki penipuan.

  28. 35

    Total sampah dhuwit aku nyaranake supaya kabeh wong ujar manawa wong-wong iki ora ngerti apa sing ditindakake plus aku duwe karyawan ngeklik iklan kanggo nggunakake dolar pariwara. Dhaptar Craigs entuk 100 kali wangsulan kanggo Pira? Ngenteni?…. Ora ana sebab apa, pariwara Dhaptar Craigs gratis. Wong-wong iki maling lan polos.

  29. 36

    Aku ngalami pengalaman banget karo iklan yelp. Dheweke larang. Sampeyan dikunci menyang kontrak sing kudu mbayar akeh kanggo mungkasi awal. Aku ora oleh asil sing apik saka pariwara iki. Nyuwun aja nggawe kesalahan sing padha karo aku. Nglampahi dolar pariwara ing papan liya.

  30. 37

    Aku sejatine milih sing siji iki. Nyeri Nyeri…. lan aku profesional PR / Pemasaran. Aku pancen kumandhang sentimen Elaine. Tingkat "klik per iklan" paling ambigu paling apik - karo wakil penjualan sing ngandhani yen udakara $ 5 - $ 10 gumantung karo pesaing (luwih akeh peach sing padha nyoba) nalika sejatine udakara $ 18 / klik . Sajrone luwih saka 3 wulan, ora ana SATU konversi. Algoritme kasebut kudu diowahi kanthi serius - Yelp bakal ngirim iklan nalika ana wong sing golek layanan sing ora ana gandhengane. Ora mokal yen di sedot .... sing pengin pariwara ujar "roti" nalika nggoleki "bar".

    Yen aku bisa nyawiji aku bisa uga nuntut penipuan .... iku ala banget.

  31. 38

    Aku ndhaptar yelp lan siji-sijine opsi sing diwenehake yaiku kontrak 1 taun. Sawise 6 wulan, aku bosen mbayar biaya saben wulan $ 375 sanajan ora entuk klien anyar saka dheweke. Dadi aku wis nyoba mbatalake sewulan. Dheweke ujar manawa aku kudu menehi kabar 30 dina lan mbayar biaya mandheg awal $ 700. Apa ana sing ngerti apa sing bakal kelakon yen aku ora gelem mbayar?

  32. 39

    Aku duwe usaha cilik. Bubar aku uga mbatalake kontrak karo yelp. Ora mung kinerja sing ora apik kanggo dhuwit sing dibayar, nanging uga nambah kekuwatane konsumen. Konsumen tetep anonim, nulis ulasan negatif babagan bisnis sampeyan, tanpa bukti. Sing ngidini pesaing sampeyan nulis review palsu / ala kanthi anonim, lan ngrusak reputasi bisnis sampeyan. Dadi, aku pengin aku mbayar $ 540 saben wulan ?! Aku malah duwe pelanggan menehi review 1 bintang, amarga kita wis memesan, lan ora duwe teknologi sing kasedhiya kanggo dheweke nalika semana (10:30 pm). Kita durung nate kerja apa-apa kanggo dheweke, sopan, sadurunge lan jujur. Nanging entuk review 1 bintang amarga kita sibuk! Yelp ora gelem mbusak.

  33. 40

    Sampeyan bisa nglayani iklan ing platform Yelp kanthi jadwal sing disenengi. Mung yen sampeyan nggawe kontrak karo Yelp, komitmen kasebut bakal diklik saben taun.

    Mlebu ing Biz.yelp.com minangka pamilik bisnis lan sampeyan bisa nguripake pariwara kanthi jumlah utawa wektu. Sampeyan ora entuk video nanging bisa nyoba pariwara kasebut. Kita digunakake kanggo klien.

  34. 41

    Michelle - Matur nuwun kanggo ngirim. Apa sampeyan bisa menehi tampilan / pangerten sing luwih jero babagan iklan swalayan vs "kontrak pesenan"?

  35. 42

    Menentang pertimbangan sing luwih apik, aku ndhaptar karo Yelp kanggo kampanye iklan kanggo mbukak minimal telung wulan, biaya iklan maksimal $ 1,000 saben wulan, kanthi biaya pembatalan awal $ 700. Bisnisku minangka hukum bangkrut. Aku pengacara kebangkrutan / pengacara, ora nindakake jinis hukum liyane, lan Yelp ngerti kaya ngono. Ora suwe sawise aku ngerti yen dheweke mbukak iklan (sing dakbayar kanggo klik) kanggo telusuran kanggo "hukum penyewa" lan "sidik jari pindai langsung". Aku ora ngrampungake iki!

    Amarga layanan iklan sing cacat banget, aku menehi kabar marang Yelp lan mbatalake layanan kasebut. Wong-wong mau banjur menehi biaya kanggo klik iklan sajrone rong wulan ($ 575 lan $ 1,000) lan uga biaya pembatalan $ 700.

    Aku mbantah kabeh telung biaya karo perusahaan kertu kredit. Biaya # 1 ($ 575) wis rampung kanggo aku. Biaya # 2 ($ 1,000) isih ditindakake. Tuduhan nomer 3 (ragad terminasi $ 700) diputusake kanggo kepentingan Yelp amarga "iki ana kontrak"! Apa aku bakal njupuk wektu lan masalah kanggo nuntut dheweke? Meragukan.

  36. 43

    Yelp saiki dadi perusahaan sing paling ala sing daklakoni. Klik kanggo ngrampungake rip-off lengkap. Aku nemokake wong-wong mau ngapusi lan aku kudu ngupayakake babagan beya pembatalan. Syukur aku mung duwe kontrak telung wulan. Aku kerja bareng akeh perusahaan on-line lan ora sampurna, nanging Yelp mung siji sing ora dipercaya.

  37. 44

    Aku duwe wong ndandani perapian tungku (wong), rep Yelp apik banget lan terus-terusan nyoba njaluk aku ndhaptar. Aku ngandhani saben-saben kita ngomong apa sing dak goleki. Yen wong nggoleki "ndandani tungku geni lan kutha", aku ngerti manawa yelp nyebutake "Ndandani tungku Gas Paling Apik ing Renton, WA - Yelp" lan mesthi ana ing kaca pisanan. Aku ngandhani yen aku mbayar sampeyan, aku bakal pangkat ing kaca pisanan yen dheweke ngeklik situs Yelp, aku bakal dikandhani. Nggoleki bengi, klik ing Yelp, nalika tekan kaca 9 aku ana, 80+ bisnis mengko, aku uga nate golek priya karo Biz sing diarani Honey-do Handyman, aku yakin dheweke pancen wong sing hebat tenan Aku duwe spesialisasi ndandani tungku lan tukang gawe ngalahake asilku? Ditelpon kanggo mbatalake lan entuk crita sing padha karo liyane sing wis dakwaca ing situs iki, muga-muga bisa maca sadurunge. Aku mung mbatalake kertu kredit dadi muga-muga bisa ngindhari BS 2 wulan sing ora nate disebutake nalika mlebu, lan aku bakal menehi sawetara wulan lan bisa terus. Aku ora bisa mlebu kanthi kontrak, ora bisa nggawe sing luwih jelas kanggo wakil penjualan. Aku luwih ngerti, nanging tetep didol. Sepisan maneh aku lali percaya ing usus, mula, perusahaan rating "non-biast" (sp) sing njaluk perusahaan nambah dolar, HELLO !!!!!!!! Kula ala …….

  38. 45

    Seneng banget ndeleng diskusi iki, muga-muga bisa digoleki SEBELUM mlebu karo program Iklan Yelp. Kita yakin iki scam total. Sawise wulan pertama, aku diwenehi analitis lan tagihan sing nuduhake puluhan telpon sing aku ngerti durung nate ditampa: Aku nglacak log ID panelpon kanthi tliti lan 75% telpon sing dikatutake ora kedadeyan (tanggal / wektu / telpon nomer ora ndaftar) lan akeh sing ujar ora ana wangsulan, nanging ora mungkin. Kita DID ndeleng uptick gedhe ing telpon panjaluk sampah lan akeh sing cocog karo log telpon. Amarga iku, kita pancen ora percaya gunggunge pirang-pirang atusan klik sing bisa ditemokake liwat dhaptar iklan. Kita duwe telpon ZERO saka wong-wong sing ujar yen dheweke ndeleng pesenan Iklan Yelp lan ZERO. Amarga kabijakan pembatalan, kita pungkasane bakal nyuwek meh $ 1400 mung kanggo metu saka scam. Cara paling gampang kanggo ndeleng iki yaiku ora bisa menehi bukti klik apa wae sing dikandhakake kanggo bisnis sampeyan, yaiku sing dadi dhasar tagihan. Ati-ati, ati-ati, ati-ati, kita pancen ora bakal menehi rekomendasi Ads Yelp kanggo sapa wae.

  39. 46

    Produk pariwara paling ala! Nglampahi $ 2000 lan ora entuk siji timbal. Banjur dibatalake lan dikenani biaya $ 700. Ora nyaranake kanggo sapa wae, kapan wae. Ripoff lengkap !! Ditakoni ngobrol karo wong liya lan ora nate bali telpon utawa emailku.

  40. 47

    Aja nesu, males.

    Faktor nomer siji kanggo narik bisnis ing YELP dudu pariwara. Iku review.

    Pramila kita nggawe panguat review "Y" - sing nggawe cepet-cepet supaya wong liya ninggalake ulasan sampeyan. - Kabeh regane regane regane iklan sajrone wulan, golek review setaun. Ditambah maneh, ulasan bakal tetep selawase. Hubungi 5StarMarketingSoftware kanggo cara sing luwih apik kanggo mbangun bisnis ing Yelp.

  41. 48

    Aku ndaftar kanggo nyoba gratis nganggo yelp, dibatalake sawise seminggu amarga aku ora nampa petunjuk sing cocog, lan dheweke mbayar kertu $ 450 2 wulan sawise, ujar yen aku ora nate mbatalake. Dheweke ujar manawa aku kudu nampa email pembatalan saka wong-wong mau yen aku mbatalake, amarga aku ora duwe masalah karo sisteme. Aku ngomong karo departemen tagihan, sing ujar ora bakal mbalekake akunku lan bisa dibatalake dina iki ... Kayane kabeh dietung. Aku langsung nelpon perusahaan kertu debitku lan menehi dheweke regejegan. Nalika aku nelpon maneh kanggo ngobrol karo manajer, dheweke ora mangsuli amarga ujar yen iki wulan pertama lan kakehan masalah tagihan. Aku bisa mbayangno! Aku ora nampa siji invoice, email utawa kabar yen aku kudu ditagih sajrone iki, dheweke mung mbukak kertuku. Google lan Facebook terus ngirim update nalika pariwara. Yelp kayane ora apik, lan iki minangka upaya sing gagal nglumpukake penghasilan kanthi biaya pelanggan. Ora seneng amarga ora mbenerake kahanan, uga layanan pelanggan. Aja mlebu kanggo nyoba pambayaran GRATIS! IKI IKI IKI IKI

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.