Mungkasi Nganyari Taun ing Bisnis ing Situs WordPress nganggo Shortcode iki

Taun ing Shortcode Bisnis kanggo WordPress

Salah sawijining perkara paling gedhe babagan WordPress yaiku fleksibilitas kanggo nggawe kode pendek. Shortcodes Sejatine minangka tali substitusi sing bisa dilebokake ing konten sing nggawe konten dinamis.

Aku ngewangi klien minggu iki sing njupuk salah sawijining produk lan mbukak menyang domain anyar. Situs iki atusan kaca lan pancen wis ditindakake. Kaya sing wis dienggo ngrampungake dhaptar masalah, salah sijine sing muncul yaiku ana puluhan postingan blog, kaca, lan ajakan-ajakan sing ngomong babagan bisnis ing perusahaan kasebut.

Sawetara kaca duwe 13, sawetara 15, sing liyane akurat 17 ... kabeh gumantung nalika ditulis. Iki minangka salah sawijining suntingan sing ora perlu kanggo nggawe supaya shortcode bisa ditangani kanthi sampurna.

Kabeh sing kudu kita tindakake yaiku ndhaptar kode shortcode sing mbutuhake taun saiki lan dikurangi wiwit taun perusahaan digawe. Kita bisa ndhaptar shortcode lan nempatake fungsi ing tema situs functions.php berkas:

function YIB_shortcode() {
   $start_year = '2003';
   $current_year = date('Y');
   $displayed_year = $current_year - $start_year;
   $years = $displayed_year;
   return $years;
}
add_shortcode('YIB', 'YIB_shortcode');

Fungsi sing ditindakake yaiku nyuda taun saiki wiwit taun 2003 nganti pirang-pirang taun suwene perusahaan ing bisnis.

Dadi, yen aku pengin nulis suwene perusahaan ing bisnis kaya konten situs, aku mung nulis:

Our company has been in business for [YIB]+ years!

Mesthi wae, sampeyan bisa luwih rumit kanthi jinis shortcode iki… sampeyan bisa nggunakake HTML, gambar, CSS, lsp. Nanging iki mung minangka conto sing gampang kanggo nggawe manawa situs sampeyan wis akurat!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.