Pariwara Video Yashi miturut Wilayah Geografis

yashi geotargeting1

Nalika ndeleng video terus meningkat, ana kesempatan kanggo nggayuh pamirsa sing spesifik kanthi nggunakake macem-macem teknik penargetan. Kanthi Yashi, bisnis bisa nyiyapake garis lintang lan garis bujur sing pas lan nggawe radius ing sekitare, mung iklan kanggo wong sing manggon ing wilayah kasebut. Kemampuan retargetan Yashi luwih gampang nuduhake pariwara sampeyan menyang wong sing wis ngunjungi situs sampeyan.

pariwara video geotarget yashi

Yashi nganalisa luwih saka 65 milyar kesan saben wulan lan ngidini pengiklan nemokake persis kesan apa sing pengin dituku kanthi nggunakake macem-macem cara penargetan sing bisa disesuaikan. Teknik kasebut kalebu nggunakake data babagan pangguna apa wae:

  • Kepentingan
  • Maksud tuku
  • Demografi
  • Penargetan kontekstual
  • Target cuaca
  • Target piranti
  • Target Geografis

Merek kacamata nasional njaluk Yashi kanggo ngladeni kampanye video pra-gulung 15 detik, sing nyengkuyung para pamirso ngunjungi salah sawijining 100+ lokasi perusahaan ing Manhattan. Yashi ngluwihi target kampanye, ngasilake a 80.57% Ndeleng Liwat Rating (VTR) lan 0.32% Klik Liwat (RKT).

nargetake yashi

Teknik penargetan sing paling penting yaiku geotarget. Akeh produk lan layanan duwe wates geografis, nanging malah perusahaan ing saindenging negara bisa entuk manfaat saka kampanye geolokasi. Yashi mbisakake target radius cilik ing sakubenge toko, kabeh kode pos, DMA, Negara, wilayah, utawa kabeh negara.

Pelaporan Yashi ngidini para pemasar nganalisis kinerja kampanye miturut wilayah, lan nggunakake fitur Zip Code Lookup uga bisa dadi cara sing apik kanggo mriksa demografi sing paling apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.