Workstreaming karo Yammer

logo yammer

Sadurunge obrolan ing dina Jumuah karo Harold Jarche, aku durung nate ngerti istilah kasebut aliran kerja. Wiwit wulan September kepungkur, agensi pemasaran inbound wis disertifikasi ROWE papan makarya ROWE minangka Lingkungan Kerja Mung Hasil ... sing karyawan dikuwasani bisa kerja kaya sing dikarepake sajrone sarat makarya rampung.

As a small team, the one challenge we have with ROWE is communicating with one another. Some of us respond by email, some by phone, and some not at all (like me!). When I'm heads down in my work, I honestly hate interruptions. But that's not fair to my clients or co-workers… who are sometimes trying to track me down.

David has noticed issues with other organizations that lose productivity from too many emails and too many meetings… not allowing the employees to actually get the tasks at hand accomplished. He said some of the organizations have turned to Workstreaming. Simply put, Workstreaming provides a communication method that's not interruptive to employees but still allows those close to you to understand what you're working on, when you might need assistance, and when to expect results. It seems that Yammer bisa dadi alat sing apik kanggo iki!

Babagan Yammer

Yammer minangka aplikasi blogging mikro sing gampang digunakake sing nyambungake wong lan konten ing wektu lan papan. Kerjane padha karo Facebook utawa Twitter, bedane yaiku nalika Facebook nyedhiyakake domain publik, Yammer bisa digunakake khusus kanggo bisnis kasebut, saéngga perusahaan bisa ngatur piranti lunak jejaring sosial-sentris pangguna kanggo nyambung karyawan, mitra saluran, klien lan liya-liyane kanthi regane rante.

Media sosial pribadi kayata Yammer nyedhiyakake macem-macem keuntungan kanggo perusahaan. Makarya lan makaryakke karyawan, nyepetake proses kerja, ningkatake produktivitas lan inovasi bahan bakar. Lan asile meh langsung. Contone, Yammer nyedhiyakake alat kolaborasi sing konsisten lan efisien kanggo nyambungake bakat lan teknologi sing nyebar ing saindenging jagad menyang tim penjualan lan pemasaran, saengga bisa melu strategi lan ngluncurake kampanye kanthi lancar.

layar udan

Keprigelan utama babagan situs jejaring sosial yaiku keamanan data. Kanthi siji-sijine diskriminasi Yammer (liwat Facebook lan situs jaringan umum liyane, yaiku) dadi privasi lan keamanan data, portal kasebut bisa ditindakake kanthi aman kanggo njaga keamanan kelas paling dhuwur. Yammer nggabungake ulasan keamanan ing tahap desain, prototipe, lan penyebaran. Kabeh koneksi liwat SSL / TLS, lan data mili liwat firewall logis tingkat rendah kanggo nyegah bocor ing jaringan. Server aplikasi web tetep pisah kanthi fisik lan logis saka server data. Perlindhungan kasebut, ditambah fungsi fungsionalitas pabrik liyane kayata pengawasan video saben jam, kunci biometrik lan pin pin, kontrol akses personel sing ketat, log entri pengunjung sing rinci, tandha mlebu lan kabijakan sandi sing aman, otentikasi sing kuat lan luwih akeh sing njamin kedudukan keamanan

Workstreaming

Back to Workstreaming. Given the challenges of our different priorities, schedules, locations and work practices… utilizing Yammer could be a great way for us all to keep on track with one another. Rather than me calling my developer, I can just check Yammer and see what he's up to or when he may be available! This isn't just advantageous to a small business… imagine the increased communication and reduction in noise the enterprise could have as well!

Yammer uga duwe kalorone aplikasi desktop lan seluler kasedhiya, integrasi Skype, lan ton fitur liyane.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku kudu ngomong - Aku seneng banget nggunakake alat iki. Kabeh sing dakkarepake yaiku push. Dipotong ing email, nggawe kanca kerja informasi, lan njaga proyek tetep tetep priksa. Kaya Facebook, nanging mung kanggo papan kerja!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.