Workstreaming karo Yammer

logo yammer

Sadurunge obrolan ing dina Jumuah karo Harold Jarche, aku durung nate ngerti istilah kasebut aliran kerja. Wiwit wulan September kepungkur, agensi pemasaran inbound wis disertifikasi ROWE papan makarya ROWE minangka Lingkungan Kerja Mung Hasil ... sing karyawan dikuwasani bisa kerja kaya sing dikarepake sajrone sarat makarya rampung.

Minangka tim cilik, siji tantangan sing ana karo ROWE yaiku komunikasi karo siji liyane. Sawetara kita nanggapi liwat email, sawetara liwat telpon, lan sawetara ora (kaya aku!). Nalika aku tugas, aku sejatine ora seneng marang gangguan. Nanging ora adil kanggo klien utawa rekan kerja… sing kadang nyoba nglacak aku.

David ngerteni masalah karo organisasi liyane sing kelangan produktivitas amarga kakehan email lan akeh rapat ... ora ngidini karyawan bisa ngrampungake tugas kanthi bener. Dheweke ujar manawa sawetara organisasi wis pindhah menyang Workstreaming. Sederhanane, Workstreaming nyedhiyakake cara komunikasi sing ora ngganggu karyawan nanging isih ngidini sing cedhak sampeyan ngerti apa sing sampeyan kerjakake, nalika sampeyan butuh pitulung, lan kapan ngarepake asil. Kayane kaya ngono Yammer bisa dadi alat sing apik kanggo iki!

Babagan Yammer

Yammer minangka aplikasi blogging mikro sing gampang digunakake sing nyambungake wong lan konten ing wektu lan papan. Kerjane padha karo Facebook utawa Twitter, bedane yaiku nalika Facebook nyedhiyakake domain publik, Yammer bisa digunakake khusus kanggo bisnis kasebut, saéngga perusahaan bisa ngatur piranti lunak jejaring sosial-sentris pangguna kanggo nyambung karyawan, mitra saluran, klien lan liya-liyane kanthi regane rante.

Media sosial pribadi kayata Yammer nyedhiyakake macem-macem keuntungan kanggo perusahaan. Makarya lan makaryakke karyawan, nyepetake proses kerja, ningkatake produktivitas lan inovasi bahan bakar. Lan asile meh langsung. Contone, Yammer nyedhiyakake alat kolaborasi sing konsisten lan efisien kanggo nyambungake bakat lan teknologi sing nyebar ing saindenging jagad menyang tim penjualan lan pemasaran, saengga bisa melu strategi lan ngluncurake kampanye kanthi lancar.

layar udan

Keprigelan utama babagan situs jejaring sosial yaiku keamanan data. Kanthi siji-sijine diskriminasi Yammer (liwat Facebook lan situs jaringan umum liyane, yaiku) dadi privasi lan keamanan data, portal kasebut bisa ditindakake kanthi aman kanggo njaga keamanan kelas paling dhuwur. Yammer nggabungake ulasan keamanan ing tahap desain, prototipe, lan penyebaran. Kabeh koneksi liwat SSL / TLS, lan data mili liwat firewall logis tingkat rendah kanggo nyegah bocor ing jaringan. Server aplikasi web tetep pisah kanthi fisik lan logis saka server data. Perlindhungan kasebut, ditambah fungsi fungsionalitas pabrik liyane kayata pengawasan video saben jam, kunci biometrik lan pin pin, kontrol akses personel sing ketat, log entri pengunjung sing rinci, tandha mlebu lan kabijakan sandi sing aman, otentikasi sing kuat lan luwih akeh sing njamin kedudukan keamanan

Workstreaming

Bali menyang Workstreaming. Amarga ana macem-macem prioritas, jadwal, lokasi lan praktik kerja sing beda-beda… nggunakake Yammer bisa dadi cara sing paling apik kanggo kita kabeh supaya tetep bisa nglacak siji liyane. Luwih saka aku nelpon pangembang, aku mung bisa mriksa Yammer lan ndeleng apa sing dikarepake utawa nalika kasedhiya! Iki ora mung mupangati kanggo bisnis cilik ... bayangake komunikasi lan pangurangan swara bising perusahaan uga!

Yammer uga duwe kalorone aplikasi desktop lan seluler kasedhiya, integrasi Skype, lan ton fitur liyane.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku kudu ngomong - Aku seneng banget nggunakake alat iki. Kabeh sing dakkarepake yaiku push. Dipotong ing email, nggawe kanca kerja informasi, lan njaga proyek tetep tetep priksa. Kaya Facebook, nanging mung kanggo papan kerja!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.