Cara Nggawe Kampanye Email nganggo Gmail

Nanging Kiriman Liyane Gabung

Kadhangkala sampeyan ora butuh panyedhiya layanan email lengkap (ESP) kanthi kabeh lonceng lan peluit manajemen dhaptar, pembangun email, bisa dikirim, lan alat canggih liyane. Sampeyan mung pengin njupuk dhaptar lan dikirim menyang. Lan, mesthine yen pesen pemasaran - nyedhiyakake kemampuan kanggo wong liya supaya ora bisa milih pesen mbesuk. Mangkene YAMM bisa dadi solusi sing sampurna.

Pa Mail Gabung Liyane (YAMM)

YAMM minangka program nggabungake email sing aktif Chrome sing ngidini pangguna nggawe dhaptar (liwat impor utawa Formulir Google), ngrancang email kanthi personalisasi, ngirim menyang dhaptar, ngukur tanggepan, lan ngatur kabeh lengganan kanthi solusi sederhana.

YAMM: Gabungan Email Opt-Out Sederhana nganggo Google Mail & Spreadsheets

  1. Lebokake kontak sampeyan ing Google Spreadsheet - Lebokake alamat email saka wong sing pengin sampeyan email ing Google Spreadsheet. Sampeyan bisa njupuk saka Kontak Google utawa ngimpor saka CRM kaya Salesforce, HubSpot, lan Copper.
  2. Gawe pesen sampeyan ing Gmail - Pilih template saka galeri template kita, tulis isi email sampeyan ing Gmail, tambahake sawetara personalisasi, lan simpen minangka draf.
  3. Kirimake kampanye karo YAMM - Bali menyang Google Spreadsheet kanggo ngirim lan nglacak kampanye email nganggo Gabungan Kiriman Liyane. Sampeyan bakal bisa ndeleng sapa sing mumbul, ora langganan, mbukak, ngeklik, lan mangsuli pesen supaya sampeyan ngerti apa sing bakal dikirim mengko.

Kanggo miwiti, cukup instal YAMM ing Google Chrome. YAMM duwe hebat dokumentasi uga.

Instal YAMM ing Chrome

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.