Daftar putih karo Yahoo!

surat ma 1

Esuk iki aku nemokake a formulir aplikasi email akeh kanggo Yahoo! Katon ora kuwat kaya program sing Kantor pos AOL wis siyap nglamar Dhaptar Putih nanging aku seneng akhire bisa nemokake!

Yahoo! Kirim

Sawetara rekomendasi sadurunge ndhaptar:

  1. Priksa manawa sampeyan wis ngaktifake pencarian DNS mbalikke ing Alamat IP sing sampeyan kirim. Ayo Yahoo! ngerti Alamat IP sing bakal dikirim ing formulir pengajuan (ing area tambahan).
  2. Priksa manawa sampeyan duwe loop umpan balik supaya ISP bisa bales pesen sing ana masalah (kayata abuse@yourcompany.com) lan atur header email kanggo "Kesalahan-Kanggo:" ing alamat email iki. Ayo Yahoo! ngerti alamat email loop umpan balik ing formulir pengajuan (ing area info tambahan).
  3. Priksa manawa nambah alamat perusahaan lengkap, kutha, negara bagian, zip, nomer telpon lan nomer fax uga ing area info tambahan.

Yen sampeyan ngirim email kanthi volume akeh, aku nyaranake sampeyan entuk dhaptar putih Yahoo! lan AOL. Daftar putih ora njamin manawa sampeyan nggawe kothak mlebu, konten isih bisa nggawa sampeyan ing filter spam. Daftar putih ora bakal nyegah sampeyan supaya ora dicekal, nanging bakal menehi sampeyan asuransi liyane sing ora bakal kelakon.

Pertahanan paling apik supaya ora entuk dhaptar ireng yaiku mbusak alamat email sing bouncing saka dhaptar, entuk idin, lan ngirim email kanthi tepat wektu - cocog karo nalika njaluk idin. Aku dudu konsultan sing bisa ngirim - nanging aku duwe kanca apik sing mbantu aku terus nindakake perkara iki!

3 Komentar

  1. 1

    Untunge, sampeyan butuh. Umume wong ora nate krungu apa-apa maneh babagan panjaluk. Aku dhewe wis ngirim aplikasi kanggo kabeh macem-macem organisasi, luwih saka setaun, tanpa ana tanggepan. Jebule iki minangka praktik bisnis normal kanggo Yahoo. Kita ngetutake kabeh praktik paling apik ing industri lan malah mlebu kabeh email metu karo DK lan DKIM… isih durung sukses. Priksa manawa ngirim bali yen sampeyan ditampa !!

  2. 2

    Apik banget nalika aku nyoba pungkasan taun kepungkur, aku duwe wangsulan saka Yahoo lan banjur entuk dhaptar putih.

    Nanging, amarga ana pangowahan karo alamat IP, aku nyoba maneh lan kayane ora bisa digunakake. Formulir uga dijupuk!

    MM

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.