Yahoo! Apa sing diarani 52451930?

Dina iki aku nampa email sing apik banget saka Yahoo! njaluk tanggapan saka sawijining kasus sing bubar dak kirimake. Aku ora kelingan ngirim kasus karo dheweke ... sanajan aku wis kerja bareng tim apik ing Del.icio.us bubar.

Email kasebut dirancang kanthi apik, uga kaca landas kanthi survey sing bakal diisi. Iki masalah ... Aku duwe pancen ora ana pitunjuk sing tak survey!

Yahoo! Survei Dhukungan Pelanggan

Aku ora pengin luwih saka matur nuwun marang Yahoo! kanggo apa sing bisa nulungi aku, nanging ora ana informasi babagan panjaluk nyata, mung informasi misteri iki:

Nomer kasus: 52451930
Properti: Nggoleki
Tanggal kontak: 20070416

Aku ngerti manawa tanggal kontak tanggal 16 April, nanging aku ora ngerti babagan panjaluk sing bisa dakkirim kanggo "Telusuran" ing tanggal kasebut. Iki minangka conto sampurna saka perusahaan sing duwe niat paling apik lan gagal ditindakake. Paling ora, dheweke bisa menehi link ing Nomer Kasus supaya aku bisa ngeklik lan ndeleng apa sejatine. Ngoptimalake, mesthine kudu ngemot katrangan kasus kasebut ing email.

C'mon Yahoo! Sampeyan bisa luwih apik tinimbang iki! Email lan kaca kebangkrutan pancen apik banget, nanging siji informasi sing ilang yaiku sing nyegah aku menehi umpan balik. Aku ora ngerti apa sing menehi saran!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.