Yahoo! Telusuri Marketing… Sampeyan Ilang Aku!

Direct Mail minangka media sing larang. Amarga larang, mula ora bisa ditindakake kanthi sembrono. Aku biyen ngandhani klien yen kesempatan kanggo narik kawigaten wong liya nganggo Direct Mail langsung ana hubungane karo jarak antarane kothak surat lan tong sampah. Siji-sijine bagean saka kampanye surat langsung sing luwih penting tinimbang target lan bagean yaiku kemampuan kanggo nglakokake kampanye.

Dina iki, aku nampa potongan Kirim Langsung sing digawe apik saka Yahoo! Panelusuran Marketing. Tawaran kasebut minangka kredit $ 75 tumrap sawetara marketing tembung kunci ing Yahoo! mesin telusuran Wiwit aku bubar a jaringan sosial kanggo Veteran Angkatan Laut, Aku wis nyoba karo tuku tembung kunci.

Yahoo! Kampanye Mail Direct Marketing Telusuran

Cetakan sing apik, mesthine sampeyan kudu nyelehake deposit sing ora bisa dibalekake $ 30 menyang akun kasebut. Nanging, klik isih regane $ 45 sing bisa digunakake, mula aku nyoba ndhaptar. Aku ngomong nampa amarga aku entuk pesen kesalahan iki ora kurang saka kaping 4 sajrone proses registrasi lan pembayaran:

Yahoo! Kesalahan

Direct Mail duwe prekara sing padha karo pariwara apa wae. Sampeyan kudu bisa ngirim produk utawa layanan sanalika prospek mlaku liwat lawang. Ketidakmampuan ngirim luwih akeh tinimbang ora pariwara. Aku ngarep-arep manawa Yahoo! kampanye minangka conto kampanye sing dikirim menyang sawetara wong kanggo nyoba kemampuan sistem kanggo ngatasi registrasi lan tuku ... nanging sing sejatine bisa uga sebaliknya. Dheweke ilang aku! Sawise 4 upaya, aku ora bali.

Yahoo! kemungkinan besar ngentekake atusan ewu dolar ing potongan surat langsung iki. Lan Direktur Pemasaran sing ora apik, sing ngrancang potongan hebat, bisa uga disalahake amarga kinerja kampanye kasebut kurang apik.

Kajaba, mesthine, Yahoo! kelakon maca blogku. 🙂