Xtify: Solusi Push Ponsel Perusahaan

Bubar dituku dening IBM, Xtify minangka platform kabar push asli kanggo iOS, Android, Windows lan Web Seluler.

Xtify mbantu para pemasar ngirim kabar lan konten push sing relevan lan bisa ditrapake kanggo ngarahake keterlibatan lan monetisasi, supaya merek sampeyan dadi top-of-mind. Konten bisa dikirim kanthi dinamis adhedhasar segmen, lokasi, lan prilaku pelanggan. Kabeh fitur kasedhiya liwat dashboard sing ramah pemasar utawa API kanggo olahpesen sing digawe sistem.

xtify-mobile-push

Kurban saka Xtify kalebu:

  1. Notifikasi Asli lan Web - integrasi kabar sing ditarget menyang kabeh situs web uga aplikasi iOS, Android, BlackBerry, lan Windows asli.
  2. Pemicu Acara lan Lokasi - Gunakake prilaku seluler lan lokasi fisik saben pelanggan, lan tindakake segmen pelanggan kanggo tumindak tumindak sing dikarepake.
  3. Push, SMS lan Passbook - Lebokake pelanggan seluler ing saluran sing cocog kanggo dheweke. Dorong keterlibatan merek, panggunaan aplikasi lan monetisasi kanthi alat sing gampang dipasarake.
  4. Pangukuran wektu nyata - Entuk kampanye, aplikasi lan level pangguna Analytics. Ngerti kepiye pesen sampeyan nggawe interaksi merek lan tumindak sing dikarepake.

Entuk perusahaan kalebu kampanye lan olahpesen tanpa wates, segmen pelanggan tanpa wates, Target Geo-Target lan Geo-Triggering Real-Time, implementasi QA, pelatihan, dhukungan kampanye lan asli (iOS, Android, BlackBerry, Windows) lan Web (Mobile, Tabel, Desktop ) Kabar, SMS lan Passbook.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.