Xtensio: Gawe, Atur, lan Presentasi Jaminan Kreatif Sampeyan

Xtensio Marketing Toolbox

Xtensio minangka pusat strategi lan komunikasi kanthi merek ing endi organisasi ngetrapake lan ngatur upaya pemasaran ing tim internal, klien lan mitra. Mbangun lan nuduhake jaminan apa wae sing dibutuhake karo editor. Pangiriman sampeyan adaptasi nalika proyek berkembang. Apa sampeyan ngoordinasi peluncuran kampanye utama, streamline komunikasi internal, utawa nggawe laporan lan studi kasus, Xtensio minangka papan kerja tim sampeyan. 

Gawe Jaminan Pemasaran Branded Tanpa Desainer

Xtensio Folios Jaminan

kanthi Xtensio, tim sampeyan bisa nggawe apa wae saka personel strategis, proposal, rencana promosi, lan landing page kanthi gampang nggawe web. Banjur digunakake kanthi cepet lan gampang, nganyari lan nggawe konten kanggo macem-macem kampanye. Keuntungan kalebu:

  • Ngirit wektu kanggo desain - Kabeh wong dadi tim desainer. Seret lan selehake modul interaktif - gambar, video, grafik, denah. Owahi warna, latar mburi utawa ukurane. Setel layout sing sampeyan butuhake.
  • Pangiriman merek kanthi gampang - Temtokake pandhuan gaya tim kanthi font lan palet warna perusahaan kanggo ngunci merek ing tim. Ngatur tautan sing dienggo bareng lan tambahake tembung sandhi supaya agunan organisasi tetep aman lan aman.
  • Sederhanakake kolaborasi tim - Makarya bebarengan minangka tim ing departemen lan manajemen. Kabeh pangowahan disimpen lan diselarasake ing kabeh piranti. Kabeh wong mesthi nganyari lan kothak mlebu sampeyan ora ana kekacoan.

Kita kudu duwe Panggonan kanggo kolaborasi, lan uga kudu menehi informasi marang wong liya. Biyen, kita wis nggunakake Asana kanggo kerja sama, lan PowerPoint kanggo diwenehake menyang pihak sing duwe kepentingan liyane. Xtensio ngganti kabutuhan sing apik banget. Kita bisa kerja bareng, enggo bareng bareng tanpa ngirim lampiran sing kudu sampeyan simpen macem-macem versi kanthi jeneng unik - sampeyan kabeh ngerti latihan kasebut - banjur nggunakake alat sing padha kanggo saiki.

David Nason, CEO / Pendhiri HireBrain

Saiki, Nuduhake, lan Unduh Jaminan

Kanggo nggawe kolaborasi karo pembuat keputusan eksternal utawa klien luwih gampang, Xtensio nawakake kemampuan kanggo:

  • Nuduhake link web langsung - Kirim agunan penting minangka tautan web sing bisa disesuaikan. Tambah proteksi sandhi. Ora ana maneh ngirim pirang-pirang lampiran lan versi kanthi saben nganyari dokumen.
  • Saiki presentasi digital - Kanthi siji klik, folio dadi tampilan digital digital. Saiki tampilake interaktif lan interaktif saka ngendi wae. Saben bagean saka folio dadi slide.
  • Download file PDF utawa PNG - Ora preduli sampeyan nyoba pindhah menyang digital, sawetara jaminan kudu disimpen minangka salinan hard. Ekspor kabeh elemen folio utawa individu minangka file PDF utawa PNG

Mlebu kanggo Xtensio

Merek Khusus Ruang Kerja kanggo Agensi lan Klien

Xtensio kanggo Bisnis

Xtensio kanggo Bisnis nawakake ruang kerja pribadi lan bermerek kanggo nyambungake tim pangembangan, produk, penjualan lan manajemen karo informasi sing dibutuhake.

  • Kanthi gampang ngatur kiriman - Personalisasi agunan pemasaran kanggo macem-macem pamirsa lan outlet iku gampang. Simpen folio minangka template khusus supaya bisa digunakake tim sampeyan bola-bali. Sampeyan bisa uga nerbitake ing situs web kanggo nggawe merek.
  • Jaga kabeh tetep selaras - Ngatur proyek lan dokumen kanthi saluran - kampanye, departemen, klien, laporan, lsp. Tambah kolaborator utawa bagi tautan saluran supaya kabeh wong duwe akses sing dibutuhake, nalika mbutuhake.
  • Tansah dianyari - Lacak alur kerja tim sampeyan kanthi notifikasi ing aplikasi lan lacak keterlibatan karo statistik folio. Sampeyan bakal bisa ngatur proses kanggo efisiensi lan ngenali kesempatan tuwuh anyar.

Mlebu kanggo Xtensio kanggo Bisnis

Perpustakaan Cithakan Xtensio

Sampeyan bisa miwiti kanthi slate kosong utawa nggunakake template lan sumber daya Xtensio kanggo macem-macem tahap implementasi strategi pertumbuhan sampeyan - saka nemokake pelanggan sing cocog lan pasar produk sing cocog nganti nggawe proposal lan lapangan utawa latihan strategi internal, laporan penjualan lan bisnis liyane. agunan.

Perpustakaan Cithakan Xtensio

Mlebu kanggo Xtensio

Pengungkapan: We are Afiliasi Xtensio.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.