Xara: Gawe Dokumen Pemasaran kanthi Visual ing Menit

Penerbit Marketing Xara Cloud

Ora ana dina sing kliwat aku ora kerja ing Illustrator, Photoshop, lan InDesign lan aku terus frustasi amarga ora ana konsistensi ing saben alat sing ditawakake. Aku nampa cathetan saka tim ing Xara seminggu kepungkur kanggo njupuk mesin penerbitan online kanggo test drive. Lan aku pancen kesengsem!

Xara Cloud minangka alat desain cerdas anyar sing digawe kanggo non-desainer sing nggawe dokumen bisnis lan pemasaran visual lan profesional dadi gampang. Kita bakal nggawa konten bisnis menyang level sabanjure kanthi desain cerdas, merek lan fitur kolaborasi.

Ngatur Grafik dadi Presentasi

Mangkene conto sing kuwat babagan kemampuan alat kasebut. Sampeyan bisa nambah grafik menyang slide, ngatur data, ngatur grafik, lan nambah utawa mbusak poin data sing dibutuhake.

Kejaba presentasi, Awan Xara wis sawetara ayu cithakan kanggo miwiti, kalebu Preinan, Real Estate, Presentasi, Kertu Bisnis, Gambar Facebook, Gambar Instagram, Kisah Instagram, Gambar Twitter, Gambar LinkedIn, Layar Youtube, Selebaran, Lembar Produk, E-book, Buklet, Katalog, Proposal, Resume, lan Spanduk Web.

Mlebu kanggo Akun Xara Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.