Pungkasan, Wayahe Pensiun WWW Sampeyan

www

Situs kaya kita sing wis ana sajrone dasawarsa nglumpukake pangkat ing kaca sing ndadekake lalu lintas luar biasa sajrone pirang-pirang taun. Kaya umume situs, domain kita yaiku www.martech.zone. Ing taun-taun pungkasan, ing www wis dadi kurang misuwur ing situs… nanging kita tetep dadi subdomain amarga subdomain kasebut duwe panguwasa karo mesin telusuran.

Nganti saiki!

Moz ngalami owah-owahan paling gedhe 301 Pangalihan pangalihan Google wis ngumumake sing ngewangi situs-situs sing telusuran kanggo njaga otoritas nalika ngowahi lokasi situs kasebut. Loro sing dadi kunci, miturut pendapatku, yaiku:

  • SSL - Google duwe situs web sing disaranake bakal aman lan diumumake ora bakal ana pengaruh ing pangalihan http menyang https. Yen sampeyan nampa data ing situs sampeyan, aku uga ngajak sampeyan pindhah.
  • 301 Pangalihan pangalihan - Gary Illyes ngumumake manawa pangalihan 3xx ora bakal ilang otoritas maneh. Dadi, saiki wayahe pensiun subdomain www lan push lalu lintas menyang domain sampeyan. Kita saiki mung martech.zone tanpa www!

Moz 301

Iki wektu sing pas kanggo pensiunan sing lawas www lan modernake alamat situs sampeyan. Kita wis rampung ing Martech lan kita agensi. Iki uga bakal ngluncurake pangowahan kasebut menyang klien sawise ngganti lan dites karo situs kita dhewe lan ora bisa ndeleng degradasi peringkat.

Apache .htaccess Pangalihan www menyang non-www

Yen sampeyan mbukak situs kaya WordPress ing Apache lan bisa nyunting lan nambah aturan menyang file .htaccess, iki cuplikan menyang 301 pangalihan (kanthi https):

RewriteEngine On RewriteCond% {HTTPS} dipateni [UTAWA] RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \. [NC] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ (?: www \.)? (. +) $ [NC] RewriteRule ^ https: //www.%1% {REQUEST_URI} [L, NE, R = 301]

Aja Lali Webmaster

Siji cathetan babagan iki, aja lali nganyari Situs Setelan on Google Webmaster kanggo nemtokake domain pilihan. Ndhaptar versi www lan non-www domain nganggo Webmaster, banjur klik lambang gir banjur pilih versi non-www.

One comment

  1. 1

    Kaya biasane, Blog Tech Marketing minangka papan sing kudu ditindakake kanthi maksimal supaya bisa terus ngerteni apa sing kedadeyan ing industri! Matur nuwun kanggo informasi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.