Ditulis dening wong gemblung kanggo diwaca nganggo imbeciles…

Pak Rago, asisten editor fitur editorial ing The Wall Street Journal, kanthi fasih alamat blogosfer minangka:

Mob Blog: Ditulis dening wong bodho supaya bisa diwaca kanthi tanpa imbuhan.

Iki bisa uga dadi serangan paling apik lan apik banget sing durung dakdeleng dening profesional Koran! Minangka mantan profesional koran, pancen kuciwo yen ndeleng sikap iki. Luwih ala maneh, aku penggemar Wall Street Journal. Luwih ora nate nutupi koran "superhighway informasi", mesthine kudu dijaga minangka "tol informasi" ... lan dalan "siji arah".

Pak Rago, nuwun sewu sampeyan ilang kontrol deciphering, nyaring, lan sunting informasi sadurunge kita 'diijini' nyerna. Nuwun sewu amarga aku ora duwe kosa kata lan katrampilan grammatic saka wong sing duwur sampeyan. Mungkin pendapat sampeyan ana gandhengane karo pendapat wong liya Panjenengan Produk:
Statistik Jurnal Opini

Utawa iki… Technorati dibandhingake:
Technorati vs.Jurnal Opini WSJ

Pak Rago, sampeyan bisa uga pengin ngawasi wong bodho iki ... dheweke narik sawetara imbecile (pojok tengen ngisor):
Douglas Karr vs. Jurnal Opini WSJ

Aku ngarep-arep mbandhingake pamaca ing taun ngarep ... yen sampeyan lagi ana. Aku sangsi sampeyan bakal.

2 Komentar

  1. 1

    Ana sawetara wong sing mikir yen dheweke ngerti kabeh. Temenan, dheweke ora duwe akal kanggo nulis materi sing sepisanan ... hei, iki ana pikirane ... bisa uga dheweke khawatir manawa ana blogger (Doug) sing luwih apik bakal teka lan njupuk tugas saka dheweke? 8)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.