Rahasia Paling Anyar Cara Top 10 Pandhuan

Judhul minangka salah sawijining konten sing paling ora diremehake ing blog utawa situs web sampeyan. Saben kelas sing sampeyan nate nulis ngandhani yen judhul apik ngringkes crita kasebut. Ing web, iku ora urusan sing padha. Aku bisa nulis judhul iki minangka "Nulis Judhul Pos"… ora ana sing ngeklik.

Siji bab sing bakal ditemokake karo copywriter profesional ing web yaiku nggunakake formula sing padha kanggo narik lalu lintas. Judhul kirimanku rada moyoki… nanging kasunyatane teknik kasebut bisa digunakake. Ing ngisor iki ana sepuluh jinis judhul postingan sing bakal nyengkuyung para peselancar kanggo ngeklik kiriman sampeyan.

  1. Kepiye… Liyane, Luwih Apik, Luwih cepet - nggunakake Cara kanggo kombinasi karo asil sing apik.
  2. 5, 10, 100 Dhaptar Paling Dhuwur - Ora kakehan ... kajaba sampeyan nyoba menehi titik gedhe. Para maos seneng dhaptar.
  3. Pitakon? Wangsulan - Takokake pitakon sing ditakokake kabeh wong banjur wangsulan.
  4. Apik tenan, Penting, Ultimate, Mesthi - Nggunakake tembung sing nuwuhake emosi sing kuat yen dadi informasi paling apik sing bisa ditemokake ing endi wae.
  5. free - Yo, wong isih seneng kesepakatan gratis.
  6. Sing paling Dikenal, Paling Apik, Sugih - Sampeyan pengin ngerti apa sing dingerteni, ora?
  7. Pandhuan Rahasia, Formula - Yen dadi rahasia, rasa penasaran bisa nggunakake paling apik.
  8. Cepet, Cepet, tepat Waktu - Kita ora duwe akeh wektu saiki, gunakake tembung sing bisa ditemtokake supaya info bisa disimpen kanthi cepet.
  9. Nomer Gedhe, Persentase Gedhe - Sing maca kepincut karo nomer akeh.
  10. Ngatasi, Digdaya, Menang - Wong sengit kalah. Tampilake carane ngindhari!

Ing kaca asil mesin telusuran (SERP), sampeyan bakal ketemu karo judhul lan katrangan - wis ngono! Iku mung rong komponen sing diwaca dening pamaca sadurunge mutusake klik utawa ngunjungi situs sampeyan. Judhul dijupuk saka judhul kaca unsur. Yen sampeyan nulis postingan blog, biasane cocog karo judhul post blog sampeyan. Katrangan sampeyan bisa dijupuk saka konten kaca, nanging yen sampeyan duwe tag katrangan meta, mesin telusuran bakal asring njupuk konten kasebut.

Judhul Pasang

Apa sampeyan ngeklik? Aku ngerti sampeyan pengin!

Yen sampeyan ndeleng babagan web babagan artikel sing paling digatekake, judhul sing apik iki mesthi dadi sing paling penting. Bubar aku nganalisa kanggo klien babagan judhul kaca lawan pesainge - lan kita nemokake manawa sejatine rangking banget dibandhingake karo pesainge, nanging tarif klik-tayang (RKT) kurang.

Panganggone tembung kunci sing efektif lan judhul post sing menarik bisa nyebabake pengaruh lalu lintas sampeyan. Luangake wektu kanggo nulis judhul kirim minangka konten dhewe!

2 Komentar

  1. 1

    "Formula Gratis Apik Ngungkap 10 Rahasia Paling Top Wong Paling Terkenal Digunakake Kanggo Nggawe Nomer Gedhe lan Menang Cepet"

    Kepiye kepiye?

  2. 2

    Sampeyan lali:

    NUNGGU NUNGGU, ORA Luwih! Tumindak SAIKI lan entuk Salinan Blogging Perusahaan Kapindho kanthi GRATIS - cukup mbayar pengiriman lan pamrosesan lan penanganan mung $ 16.49!

    Banjur upsell pertama yaiku Pemasaran Twitter kanggo Dummies lan 20% saka tiket sampeyan menyang Blog Indiana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.