Tips Top kanggo Nulis Pesen SMS sing Sukses

Depositphotos 24556949 s

Tingkat respons lan konversi ing pesen teks liwat piranti seluler pancen nyengsemake. Lan saestu minangka media olahpesen universal ing njaba, amarga saben platform liyane duwe masalah penyaringan sampah lan kompatibilitas. Iki infographic saka TextMarketer nuduhake sawetara elemen penting pesen pemasaran SMS sing efektif:

  • Miwiti karo pemicu perhatian supaya maca bisa melu lan maca maneh.
  • Aja nggunakake singkatan sms - umume pangguna seluler ora ngerti.
  • Tetep cekak - Teks siji yaiku 160 karakter (sanajan sampeyan bisa ngirim pesen teks multi-bagean).
  • Kandhani sapa sejatine sampeyan - Pelanggan ora ngerti pesen saka endi pesen kasebut kajaba sampeyan ngumumake.
  • Kandhani apa sing kudu ditindakake - Seruan tumindak sing kuat yaiku tombol kanggo nambah efektivitas olahpesen sampeyan.

Tips-Tips-Kanggo-Nulis-SMS-Pemasaran-Pesen sing Sukses