Tips Top kanggo Nulis Pesen SMS sing Sukses

Depositphotos 24556949 s

Tingkat respons lan konversi ing pesen teks liwat piranti seluler pancen nyengsemake. Lan sejatine siji-sijine medium olahpesen universal amarga kabeh platform duwe masalah penyaringan sampah lan kompatibilitas. Iki infographic saka TextMarketer nuduhake sawetara elemen penting pesen pemasaran SMS sing efektif:

  • Miwiti karo pemicu perhatian supaya maca bisa melu lan maca maneh.
  • Aja nggunakake singkatan sms - umume pangguna seluler ora ngerti.
  • Tetep cekak - Teks siji yaiku 160 karakter (sanajan sampeyan bisa ngirim pesen teks multi-bagean).
  • Kandhani sapa sejatine sampeyan - Pelanggan ora ngerti pesen saka endi pesen kasebut kajaba sampeyan ngumumake.
  • Kandhani apa sing kudu ditindakake - Seruan tumindak sing kuat yaiku tombol kanggo nambah efektivitas olahpesen sampeyan.

Tips-Tips-Kanggo-Nulis-SMS-Pemasaran-Pesen sing Sukses

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.