Nulis Kanggo Wong sing Ora Maca

emosi

Minggu iki, aku nanggapi komentar Facebook (ok… iki dalil) lan penulis langsung nanggapi ... "Dadi, kita setuju!". Iki nggawe aku bali lan maca maneh komentare. Aku isin ndeleng komentarku sing elek banget - dheweke pancen ora kejawab poin utamane.

Mengko, aku nemokake komentar ing blog sing nggawe aku ... nanging sejatine ora beda karo pendapat sing aku tulis. Iki pancen nuduhake masalah utama ing web - wong ora maca maneh Iki dudu masalah kemalasan lan uga kabodhoan ... Aku pancen percaya wis waktune. Umume wong bisa ndeleng kaca, ndeleng, banjur nggawe kesimpulan.

Apa sing sejatine dituju yaiku kabutuhan olahpesen online sing kudu dirancang pangerten maksimal. Situs sampeyan butuh visual - uga gambar utawa video - saengga para pamiarsa bisa ndeleng konten kasebut, digabung karo gambar, lan tetep nyimpen informasi sing sampeyan coba kirim liwat pesen. Ora cukup nulis postingan tembung maneh.

Aku menehi saran marang klien supaya nggawe aturan 2 detik ing kaca kasebut. Ana wong sing durung nate menyang situs sadurunge situs mudhun lan obahake situs kasebut sajrone 2 detik.

  • Apa sing dideleng?
  • Apa ana pesen utama?
  • Apa dheweke nyimpen informasi kasebut?
  • Apa dheweke ngerti apa sing bakal ditindakake sabanjure?

Ora kabeh wong ora butuh wektu - nanging akeh sing ora. Lan para pamiarsa bisa dadi calon sing sampurna kanggo produk utawa layanan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.