Nulis Konten Keterlibatan sing Ngonversi kanggo Bisnis

Nulis Konten Keterlibatan sing Ngonversi

Aku asring kaget nalika maca artikel apik tenan ing situs bisnis utawa blog wong liya, nanging aku ora ngerti sapa sejatine, kenapa aku kepengin kerja bareng, sapa sing diladeni, utawa apa sing bakal dakkarepake sabanjure ing situs kasebut. Nalika sampeyan nandur modal

Konten sing ditindakake kanthi apik mbutuhake investasi sing penting kanggo riset, desain artikel, citra, lan uga promosi. Yen aku nulis artikel sampeyan sing nggawe kapercayan lan panguwasa karo aku babagan topik sing aku riset ... apa sampeyan mbantu aku ngerti langkah-langkah sabanjure kanggo ngobrol karo sampeyan utawa perusahaan sampeyan?

Sampeyan bisa uga wis ndeleng gegeranku video ing keterlibatan, dadi sampeyan ngerti kepiye rasane aku babagan terminologi kasebut kanthi santai dibuwang. Aku ora ngandhani manawa kabeh konten sing sampeyan pasang kudu bisa dilacak langsung karo metrik konversi, sanajan iku apik. Nanging… nalika sampeyan nyoba nuntun pamaca liwat riset kanthi tujuan bisnis… aja lali nyakup sumber, navigasi, utawa ajakan-ajakan sing dibutuhake kanggo mbantu dheweke ngerti langkah-langkah sabanjure padha bisa njupuk!

Kunci kanggo ngasilake konten yaiku ngerti tujuwane. Yen sampeyan nerbitake konten supaya blog sampeyan tetep aktif lan tetep konsisten, sampeyan bakal ngerti intine. Sampeyan kudu nggawe konten kanggo nggayuh tujuan tartamtu sajrone proses pangembangan.

Joseph Simborio, Spiralytic 

Ing infographic iki saka Spiralytic, Konten Berorientasi Gol: Cara Nggawe Konten kanggo Tautan, Keterlibatan, utawa Konversi, kasedhiya proses sing gampang kanggo njamin konten sampeyan bisa menehi investasi. Pecah target iku gampang lan kapinteran:

  1. Konten kanggo Keterlibatan - Konten sing nggawe wong menyang situs web sampeyan. Nanging kanthi produksi massal konten online lan owah-owahan algoritma Google sing tetep, kualitas lan nilai konten bakal dadi prioritas utama. Yen konten sampeyan apik, mesthine kudu narik kawigaten. Lan yen sampeyan melu, ngarepake lalu lintas bakal tambah.
  2. Konten kanggo Tautan - Mesin telusuran nggunakake link minangka sinyal kapercayan ing algoritma amarga masarakat cenderung ngubungake luwih akeh karo panguwasa sing dipercaya online, sing uga mbantu pengaruh rangking telusuran. Situs berwibawa umume duwe pamirsa lan visibilitas sing luwih gedhe, saengga luwih gampang entuk tautan. Nyatane, 21 persen algoritma peringkat Google gumantung karo fitur panguwasa link utawa jumlah link menyang domain.
  3. Konten kanggo Konversi - Tujuan pungkasan minangka bisnis yaiku supaya prospek sampeyan dadi konversi sing duwe bathi, mula konten sampeyan kudu mindhah pamirsa lan njupuk tindakan. Iki bakal nggawe pengunjung dadi lead, ndadékaké dadi pelanggan, lan pelanggan dadi penyokong merek.

Priksa infographic lengkap ing kene, lan priksa manawa sampeyan bisa ngeklik lan maca artikel Jim kanthi lengkap babagan detail sing apik!

konten sing melu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.