Cara Nulis Tweet sing Sampurna

Saliyane ora duwe prekara sing apik, ana pola nulis tweet sing apik ing Twitter. (Apa sampeyan ngetutake me lan Martech Zone?). Gerry Moran wis nulis kiriman sing apik lan menehi cithak biru nerbitake tweet sing sampurna.

Gerry nyaranake telung target media sosial kanggo tweet sampeyan… amplifikasi, keterlibatan lan konversi. Aku ora bisa setuju maneh! Amarga ana akeh swara ing Twitter, aku luwih akeh obrolan ing Facebook lan nggawe persiyapan liyane kanthi tweets. Sing sejatine nyebabake aku Series kurang, nanging luwih akeh perhatian nalika dakeling-eling. Lan isih bisa digunakake - Aku terus nambah ing ngisor iki lan tweet terus-terusan dituduhake lan diklik.

Tweet-Cara-Nulis-The-Perfect-Tweet

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.