Wrike: Nambah Produktivitas, Kolaborasi, lan Nggabungake Produksi Konten Sampeyan

nglawan outcollaborate karo

Aku ora yakin apa sing bakal bisa ditindakake tanpa platform kolaborasi kanggo produksi konten kita. Nalika nggarap infografis, kertas putih, lan uga postingan blog, proses kita pindhah saka peneliti, penulis, desainer, editor lan klien. Iku akeh banget wong sing melu ngirim file bolak-balik ing antarane Google Docs, DropBox utawa email. Kita butuh proses lan versi supaya bisa maju ing puluhan proyek sing lagi ditindakake.

Wrike dibangun khusus kanggo kolaborasi konten - operasi minangka pusat pusat kanggo ngatur sumber daya manungsa uga integrasi karo infrastruktur eksternal. Fitur kasebut kalebu:

  • Tugas tugas - Ngatur kabeh sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek ing sak papan. Pecah target gedhe dadi bagean sing bisa diatur, masang file, lan atur tanggal sing cocog. Lacak kemajuan kanthi sakabehe lan kontribusi individu.
  • Komunikasi - @menti kanca sing sampeyan kudu ngrampungake kerja lan dheweke bakal langsung ndeleng pesen sampeyan ing ruang kerja. Sampeyan uga bisa nyakup pangguna saka njaba perusahaan sampeyan.
  • Produktivitas Email - Kanthi siji klik, sampeyan ndandani email dadi tugas lan bali menyang Wrike kanggo tumindak.
  • Dashboard - Gawe tampilan sing bisa disesuaikan kanggo proyek sing paling penting sing kalebu grafik, status tugas, lan nganyari wektu nyata.
  • Warta - Nganyari kabeh kegiatan proyek nyedhiyakake laporan status cepet lan ngethok rapat lan komunikasi email dadi loro supaya sampeyan bisa fokus ing prekara penting.
  • Pengeditan Team - Sunting, bareng lan kolaborasi dokumen kanthi online lan nyata-wektu karo tim sampeyan.
  • Kontrol Akses - Menehi tingkat kontrol akses sing bener, nggawe grup pangguna khusus lan nuduhake file kanthi milih manawa wong sing bener entuk informasi sing dibutuhake supaya efektif.
  • Alur Kerja Khusus - Streamline proses sampeyan lan entuk visibilitas menyang karya ing saben tahap. Gawe alur kerja khusus sampeyan kanthi proses persetujuan.
  • Fields Custom - Tambah lapangan khusus sampeyan menyang proyek utawa tugas apa wae lan lacak apa sing penting kanggo bisnis sampeyan.
  • Manajemen Sumber Daya - Ngimbangi sumber daya lan nglacak kinerja liwat diagram burn down.
  • Nelusuri wektu - Cathet kepiye wektu kanggo proyek utawa anggota tim kanggo perencanaan lan manajemen anggaran sing akurat.
  • Integrasi Tanggalan - Nyinkronake tugas lan tonggak proyek kanthi meh kabeh kalender kalebu Kalender Google, Kalender Outlook, lan iCalendar.
  • Aplikasi Mobile - Wrike duwe Aplikasi Android lan iOS asli supaya sampeyan bisa nglacak lan nglakokake tugas sanajan sampeyan adoh saka mejo.

Kanggo nambah produktivitas, sampeyan malah bisa nduplikasi proyek, nyalin tugas tugas lan uga tanggal.

Wrike uga nawakake integrasi karo Google Apps, Chrome, Dropbox, Box, Microsoft Project, Microsoft Excel, Microsoft OneDrive, SAML, Salesforce, iCal, Zapier, Evernote, Wufoo, HipChat, WordPress, Slack (sing disenengi), Zendesk, Hubspot, Quickbooks, LinkedIn, Marketo, ProofHQ, Harvest, SurveyMonkey, Okta, lan Bitium!

Mlebu kanggo nyoba Gratis ing Wrike

Mung cathetan - kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.