WPML: Tarjamahake Situs WordPress Sampeyan Kanthi Plugin Multilanguage Iki lan Layanan Terjemahan Opsional

WordPress WPML Multilanguage lan Terjemahan Plugin

WPML minangka standar industri kanggo ngembangake lan narjamahake konten sampeyan ing situs WordPress multibahasa. Saiki aku mbukak GTranslate plugin ing Martech Zone kanggo nindakake terjemahan mesin sing gampang lan multibahasa. Iki wis nggedhekake jangkauan global uga lalu lintas mesin telusuran sing digiring menyang situsku.

Saiki kita lagi nyebarke situs kanggo klien saiki sing duwe populasi Hispanik sing signifikan. Nalika plugin kaya GTranslate bisa nindakake terjemahan mesin kanthi apik, plugin iki ora bakal entuk warna-warna dialek kanggo pamirsa Meksiko-Amerika sing akeh sing dikarepake. Kanggo iku, kita bakal nerjemahake konten kanthi profesional kanggo pangaruh maksimal.

Terjemahan khusus mbutuhake solusi sing beda, lan pimpinan plugin terjemahan WordPress yaiku WPML.

Cara Narjamahake Situs WordPress Sampeyan Kanthi WPML

Fitur WPML Kalebu

  • WordPress - Tarjamahake kabeh elemen menyang situs WordPress, kalebu pandhu arah, widget, kaca, artikel, jinis kiriman khusus, utawa elemen liyane. WPML uga ndhukung editor Gutenberg.
  • Basa - WPML nganggo luwih saka 40 basa. Sampeyan uga bisa nambah varian basa dhewe (kayata Kanada Prancis utawa Spanyol Meksiko) nggunakake editor basa WPML.
  • Struktur URL - Sampeyan bisa ngatur macem-macem konten basa ing domain sing padha (ing direktori basa), ing sub-domain, utawa ing domain sing beda banget.
  • Penerjemah Mesin - Goleki terjemahan utama kanthi nggunakake terjemahan mesin supaya sampeyan bisa ngirit wektu lan biaya layanan terjemahan ing hilir.
  • Terjemahan Anggota - Ngowahi pangguna WordPress biasa dadi Penerjemah. Penerjemah mung bisa ngakses proyek terjemahan tartamtu sing diwenehake dening Manajer Terjemahan.
  • Layanan Terjemahan - Sambungake manajemen terjemahan WPML sing kuat karo layanan terjemahan sing dipilih. Ngirim konten kanggo nerjemahake kanthi langsung saka Dashboard Terjemahan WPML. Yen terjemahan wis rampung, terjemahan bakal ditampilake maneh ing situs sampeyan, siap diterbitake.
  • Terjemahan String Tema lan Plugin - WPML mbebasake sampeyan saka repot nyunting file PO lan ngunggah file MO. Sampeyan bisa nerjemahake teks ing plugin liyane lan ing layar Admin langsung saka Terjemahan String antarmuka.

Dhukungan WooCommerce Multilanguage

Jalanake situs e-commerce multibahasa karo WooCommerce. Rasakake dhukungan lengkap kanggo produk sing gampang lan variabel, produk sing gegandhengan, penjualan lan promosi, lan kabeh sing ditawakake WooCommerce.

WPML nuduhake teks sing kudu dijarwakake lan nggawe toko sing wis ditarjamahake kanthi lengkap. Pengunjung bakal seneng proses tuku sing dilokalisasi, diwiwiti karo dhaptar produk, liwat kreta lan checkout, lan uga email konfirmasi sing dilokalisasi.

Sampeyan ora prelu nindakake perkara khusus kanggo nggawe tema sing siyap nganggo macem-macem basa. Cukup gunakake fungsi WordPress API lan WPML ngurus sisane.

Download WPML

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo WPML.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.