WPide: Plugin Editor File Fantastic kanggo WordPress

tag judhul

Kadhangkala sampeyan duwe klien sing ngunci server menyang level sing konyol. Kita mesthi duwe sawetara sing lagi dikerjakake lan bisa uga staf TI sampeyan nindakake perkara sing padha. Pancen frustasi ... teknologi kudu ana supaya sampeyan bisa ngaktifake, ora mateni sampeyan. Ora bisa ngedit sing dhasar minangka file tema bisa dadi frustrasi. Bengi iki aku duwe tugas kaya ngono ... lan frustasi.

Minangka alternatif kanggo nyambung liwat FTP utawa SFTP, aku nggoleki sawetara manajer file ing plugin ing WordPress. Aku nyoba babagan rolas plugin lan kedadeyan WPide… Wah Pancen mati banget ... wit folder ing sisih tengen lan editor ing sisih kiwa. Iki kudu katon editor internal WordPress! Editor duwe nomer nomer lan kode warna supaya gampang banget.

gegeran

Some of you might be on the side of security and think what I'm doing is nuts… providing a plugin that accesses all the files within WordPress to any Administrator? Well… an Administrator can click delete on a theme just as easily as they can click edit on this editor… or the default editor. The problem with the default editor is that it doesn't have a file tree to click through to get to your files, though.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.