WPide: Plugin Editor File Fantastic kanggo WordPress

tag judhul

Kadhangkala sampeyan duwe klien sing ngunci server menyang level sing konyol. Kita mesthi duwe sawetara sing lagi dikerjakake lan bisa uga staf TI sampeyan nindakake perkara sing padha. Pancen frustasi ... teknologi kudu ana ing kono supaya sampeyan bisa ngaktifake, ora mateni sampeyan. Ora bisa ngedit sing dhasar minangka file tema bisa dadi frustrasi. Bengi iki aku duwe tugas kaya ngono ... lan frustasi.

Minangka alternatif kanggo nyambung liwat FTP utawa SFTP, aku nggoleki sawetara manajer file ing plugin ing WordPress. Aku nyoba babagan rolas plugin lan kedadeyan WPide… Wah Pancen mati banget ... wit folder ing sisih tengen lan editor ing sisih kiwa. Iki kudu katon editor internal WordPress! Editor duwe nomer nomer lan kode warna supaya gampang banget.

gegeran

Sawetara sampeyan bisa uga duwe keamanan lan mikir apa sing daklakoni yaiku kacang ... nyedhiyakake plugin sing ngakses kabeh file ing WordPress menyang Administrator? Ya… Administrator bisa ngeklik mbusak tema kanthi gampang kaya ngeklik sunting ing editor iki… utawa editor standar. Masalah karo editor default yaiku ora duwe wit file kanggo diklik kanggo njaluk menyang file sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.