WP Kabeh Impor: Cara Ngimpor Massal Taksonomi Kategori menyang WordPress saka CSV

Cara Ngimpor Kategori Massal menyang WordPress Kanthi CSV

Perusahaanku kerjane gedhe banget WordPress integrasi lan implementasine, kudu migrasi ton data saka instansi lawas utawa sistem manajemen konten liyane (CMS) kabeh. Asring, iki kalebu ngimpor produk kanggo WooCommerce, nambah lokasi menyang jinis kirim adat, utawa mbangun taksonomi karo input dikenal. Yen sampeyan pengin, contone, kanggo nambah kategori miturut negara, negara, utawa provinsi… sampeyan bisa makarya ing WordPress kanggo jam nindakake entri data. Semalat, ana plugin WordPress sing apik tenan sing ngotomatisasi proses iki kanthi ngidini sampeyan ngimpor Nilai Dipisahake Koma (CSV) file kanggo unsur apa wae ing WordPress.

On Martech Zone, kita wis ngembangaken kita Akronim kaca menyang titik sing dadi ora bisa diatur. Iki minangka dhaptar ageng kanggo akronim teknologi sales lan marketing, singkatan, lan deskripsi. Kaca mbukak cukup alon amarga gedhe banget lan ora ditandhani kanthi bener ing HTML kanggo panelusuran organik. Dadi, aku nindakake sawetara pangembangan ing situs kasebut kanggo mbangun jinis kiriman khusus lan taksonomi asil supaya bisa nambah kacepetan, kemampuan kanggo nyaring dhaptar, lan peringkat sakabèhé.

Kategori Alfanumerik

Kanggo miwiti, aku pengin kategori alfanumerik diwenehi kanggo saben akronim, saka 0 nganti 9 lan A nganti Z. Nambahake iku bakal mbutuhake wektu sing cukup suwe, mula aku nggawe file CSV kanthi jeneng kategori, slug, lan deskripsi:

CSV saka Kategori kanggo Impor menyang WordPress

Cara Ngimpor CSV Kategoriku

Kanthi nambahake WP Kabeh Impor plugin, Aku bisa gampang lumaku liwat tuntunan kanggo ngunggah CSV, peta lapangan sandi, nyetel pengenal unik, template sembarang lapangan tambahan, lan ngimpor kategori.

  • Unggah CSV
  • Setel menyang Taksonomi - Kategori - WP Kabeh Impor
  • Deleng Data - WP Kabeh Impor
  • Setel Cithakan - WP Kabeh Impor
  • Deleng Setelan Impor - WP Kabeh Impor
  • Run Import - WP Kabeh Impor
  • Impor Lengkap - WP Kabeh Impor

Saiki, aku bisa bali menyang taksonomi khusus sing dibangun ing WordPress (Aku nyebat Alphabet) lan sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh kategori kasebut dijenengi kanthi bener, slug sing ditrapake, lan deskripsi wis diisi kanthi lengkap. Lan, tinimbang mbuwang siji jam ing proses, mung njupuk sawetara menit!

Cathetan: Solusi acronmy saya isih dikembangake supaya sampeyan ora bakal weruh yen sampeyan ngeklik dina iki. Aja ing jaga ing mangsa cedhak, sanadyan!

WP Kabeh Impor: Fitur

Aku kesengsem banget karo WP All Import sing wis ditambahake menyang kita Plugin WordPress Paling Apik dhaptar. Aku uga wis tuku lisensi lengkap kanggo tenan, kang mbisakake ton liyane kapabilitas, kalebu:

  • Gunakake file XML, CSV, utawa Excel apa wae
  • Impor utawa Ekspor Data saka unsur apa wae ing WordPress utawa WooCommerce, kalebu pangguna
  • Ndhukung file sing gedhe banget, lan struktur file apa wae
  • Kompatibel karo plugin khusus lan kolom tema
  • Gambar, kategori, WooCommerce, Bidang Kustom Lanjut, UI Tipe Pos Kustom, lsp.
  • Antarmuka sing prasaja lan API sing fleksibel
  • Opsi jadwal sing kuat

Coba Lingkungan Sandbox WP All Import WP Kabeh Plugin Impor

Pambocoran: Aku dudu afiliasi WP All Import, nanging aku nggunakake link afiliasi WordPress lan WooCommerce ing artikel iki.