Apa Blog Perusahaan Sampeyan Yen Urip Sampeyan Gumantung?

rescue

Ana sawetara wong sing mikir manawa blogger diburu ing ruang paling ngisor kanthi kothak pizza lan Mountain Dew sing mbukak ing endi wae. Ana tampilan liyane babagan blogger sing sampeyan ora bisa ngerteni. Blogger minangka wong sosial sing kepengin komunikasi (lan kadang perhatian!).

Dina iki, aku rapat esuk sing apik karo sawetara wong saka Pikiran sing landhep. Aku duwe kesempatan kanggo ngrembug pengalamanku babagan blogging karo grup lan menehi sawetara wawasan babagan strategi blogging perusahaan. Kuliah kasebut ditampa kanthi apik lan aku seneng banget.

Babagan sing narik kawigaten babagan kuliah iki yaiku kabeh kedadeyan saka blogging. Wong-wong sing teka kalebu kepala profesor departemen ing Ball State University nganti wakil IT saka pabrik manufaktur. Aku rada keweden - dheweke kepengin banget, ngerti, lan melu (pancen Sharp Minds!). Aku ora nate ketemu karo wong-wong kasebut yen ora blogging.

Aku miwiti blogging. Aku banjur nulungi Pat Coyle kanggo blog. Bareng kita miwiti blog mbukak kanggo masarakat Indianapolis kanggo crita babagan kenapa dheweke seneng karo kutha kasebut. Pat ketemu Ron Brumbarger, Presiden lan CEO saka Solusi Bitwise lan ngrembug babagan bloggingku. Ron milih Pikiran Sharp kanggo nggabungake masarakat ing wilayah kasebut kanggo ngrembug babagan teknologi lan mikirake Blogging Perusahaan bakal dadi topik sing apik kanggo dibahas. Dadi Ron lan Pat padha mangan awan lan aku siap.

Kabeh saka blogging.

Ana kesempatan kanggo kabeh pamiarso lan akeh mripate sing padhang. Sawetara nulis kaca cathetan. Aku ndeleng sirahe sing manthuk (bisa uga siji amarga bosen 😉 - ora kabeh wong seneng banget babagan blogging kaya aku). Iki minangka kesempatan sing apik lan sekelompok wong sing hebat kanggo ngrembug babagan teknologi iki.

Umume obrolan kasebut dadi fokus ing rasa wedi yen perusahaan bakal njupuk langkah kasebut - iku gedhe. Kaya prakarsa utama, blogging mbutuhake strategi lan sawetara pedoman ing perusahaan. Rampung kanthi bener, sampeyan bakal nyengkuyung perusahaan lan sampeyan dhewe dadi pimpinan pamikiran ing industri sampeyan, dadi sing pertama kanggo mikropon babagan obrolan babagan produk sampeyan, lan nggawe hubungan pribadi karo klien lan prospek sampeyan.

Aku nganggep salah sawijining kasunyatan sing kita lakoni yaiku perusahaan kudu nggunakake lan nggunakake teknologi anyar tinimbang kudu wedi. Salah sawijining conto yaiku Kent State nglarang para atlit sing ngirim ing Facebook. Bayangake yen administrator duwe kesempatan kanggo kasurung lan ngawasi tumindak atlit ing Facebook. Apa ora bakal dadi sumber daya rekrutmen sing apik? Kayane dakkira.

Nalika aku ngobrol karo profesor saka Ball State, aku kepenak tenan yen ndeleng blog Freshman ing internet, ndhidhik siswa sekolah menengah babagan urip ing College, adoh saka omah, lan pengalaman kebebasan lan perguruan tinggi. Iku blog sing kuat!

Uga, bloggingku mlebu ing Dewan Kamanungsan Indiana bengi iki ing ngendi aku ketemu karo Roger Williams, Presiden Institut Kepemimpinan Anyar. Roger nggunakake jaringan sosial kanggo koordinasi lan mbangun komunitas pimpinan muda ing wilayah kasebut. Wah!

Aku uga ketemu wakil saka Ngewangi Veteran lan Kulawarga sing Wisma, organisasi sing ora bisa dipercaya sing mbantu para veteran sing ora duwe omah supaya bisa mlaku maneh kanthi program konsultasi lan perawatan jangka panjang. Saiki dheweke duwe 140 dokter hewan ing program, nyedhiyakake panganan, papan perlindungan, penempatan kerja, lsp.

Semangat kanggo nirlaba iki apik tenan lan saya semangat kepiye kabeh bisa ndeleng kesempatan ing teknologi. Ana dikotomi tartamtu ing antarane rong klompok kasebut. Klompok esuk duwe bisnis sing sukses sing kepengin ngerti teknologi anyar, lan bisa uga rada kuwatir apa sing bakal ditindakake tantangan anyar kasebut. Klompok sore kasebut kepenak teknologi sabanjure sing bisa nyambungake karo wong liya kanthi luwih cepet lan luwih efisien.

Aku kira yen bisnis sampeyan kudu ngirit Vet utawa golek panganan sabanjure kanggo wong sing luwe, teknologi apa wae sing mbantu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.