WOT Reputasi sampeyan?

wot facebook

Kaget yen ora ana warta babagan keterlibatan WOT lan Facebook. WOT tegese "Web of Trust" lan minangka situs panganggo sing dibangun komunitas sing menehi rating situs web.

Ing wulan Mei, Facebook wiwit nggunakake layanan kasebut minangka asu polisi kanggo nglindhungi pangguna saka klik menyang situs sing mbebayani. Muni kaya pamindhahan sing apik dening Facebook ing ndhuwur, nanging pinning saka WOT sing ndasari pancen medeni banget. Ing sawetara situs, WOT bisa uga nuduhake "Web Of Troll". Salah sawijining kasus yaiku situs Panyedhiya Layanan Email.

Mailchimp ing WOT:

MailChimp

Emailvision ing WOT:

emailvision

Target Tepat ing WOT:

iHubungi ing WOT:

icontact

MailChimp, Pesenan email, iContact lan TargetTrget minangka 4 panyedhiya layanan email sing beda banget, nanging kabeh duwe pemasaran adhedhasar ijin, supaya klien padha sinau babagan peraturan SPAM, lan kabeh duwe tim pangiriman sing terus nggawe hubungan karo Panyedhiya Layanan Internet. Yen padha ngidini SPAM, tarif pangiriman bakal mudhun lan dheweke bakal uwal saka bisnis. ESP urip lan narik napas kanggo menehi pesen menyang kothak mlebu.

Aku ora ragu manawa ana email sing ora dikarepake digawe metu saka ESP kasebut ... nanging aku uga ora ragu manawa klien sing tanggung jawab kanggo SPAM disaranake utawa malah diusir saka perusahaan kasebut. Saben ESP kasebut duwe pandhuan ketat sing kudu disetujoni perusahaan. Nanging, tinimbang ora nuntut tanggung jawab marang klien, WOT minangka default kanggo sumber olahpesen liwat alamat IP lan ngetrapake kritik menyang ESP, tanpa preduli karo komunitas email. Wiwit WOT diwiwiti minangka situs Eropa, situs-situs ing Eropa uga dinilai luwih kritis tinimbang situs ing Amerika Utara.

Asil saka rating sing kurang apik yaiku situs-situs kasebut kadang-kadang diblokir situs, kayata Facebook, nalika pangguna ngeklik link eksternal. Bayangake kelangan kabeh lalu lintas Facebook amarga rating WOT sing salah! Saiki wis akeh sing nyebabake.

Ironis, sawetara psitus sing nduweni kapercayan luwih apik tinimbang panyedhiya layanan email!
situs liyane

Masalahe yaiku akeh wong sing rumangsa duwe kawicaksanan ing masarakat nalika ana pancen ora ana bukti kaya ngono. Umume wong akeh kalebu influencer anonim sing diikuti karo pengikut anonim ... lan sawetara pengaruh ora persis ahli materi babagan topik sing diwenehi peringkat.

Ing kasus tartamtu, kita ngerti manawa komunitas WOT… sing umume ora nate nggunakake Panyedhiya Layanan Email… mikir manawa ana sing nolak email akeh banget mung spammer. Rating kasebut anonim, ditulis kanthi kurang, lan ora menehi bukti yen sumber saka masalah reputasi yaiku Penyedia Layanan Email sing dimaksud. Ora ana alesan kanggo takon babagan akurasi utawa ilmu ... lan ora ana cara liya kanggo perusahaan sing dadi korban masarakat.

Yen kita bakal ngilangi reputasi situs kita miturut kawicaksanan masarakat, sapa sing yakin manawa masarakat duwe pendhidhikan lan ngerti apa sing ditindakake? Bakal luwih migunani kanggo para pelanggan sing wis diverifikasi situs lan layanan kasebut supaya bisa pangkat vendor tinimbang wong liya sing mung ngetutake kawicaksanan saka wong akeh. Aku ora yakin WOT minangka solusi sing apik kanggo digunakake Facebook utawa aplikasi liyane.

Aku ngarep-arep ndeleng kepiye kirimanku sing bisa dipercaya kanggo dipercaya domain iki! Aku percaya ora bakal cantik.

11 Komentar

  1. 1

    Reputasi situs diitung saka peringkat, dudu komentar. Ninggalake komentar pancen opsional, lan amarga pangguna sing ora setuju karo ajining diri luwih cenderung uga nulis komentar, ora umum komentar katon kontras karo reputasi kasebut.

    Rating reputasi saka telu saka papat panyedhiya layanan email sing sampeyan referensi ing postingan sampeyan apik utawa apik banget. Mangga deleng scorecards:

    http://www.mywot.com/scorecard/mailchimp.com
    http://www.mywot.com/scorecard/icontact.com
    http://www.mywot.com/scorecard/exacttarget.com

    Siji-sijine sing duwe reputasi ala yaiku:
    http://www.mywot.com/scorecard/emailvision.com

    Kaya jeneng, WOT yaiku babagan kepercayaan. Keamanan teknis situs web minangka faktor penting nalika nemtokake kapercayan. Nanging, iki uga alesan sing bener kanggo menehi rating situs kanthi kurang apik yen sampeyan ora ngandelake konten utawa organisasi ing mburi situs web, utawa ing kasus kasebut, yen sampeyan nampa spam.

    Rating reputasi WOT minangka pendapat subyektif lan pengalaman babagan kepercayaan situs web. Kita yakin manawa nggabungake akeh pendapat / pengalaman (aka Wisdom of the Crowds) karo informasi sing dipikolehi saka sumber sing dipercaya (dhaptar data phishing lan malware, lan liya-liyane) menehi informasi sing paling akurat babagan kapercayan situs web.

    Yen sampeyan ora setuju karo rating, tumindak sing paling efektif yaiku menehi rating dhewe lan nambah komentar sing nerangake pengalaman sampeyan dhewe karo situs kasebut.

    Selancar sing aman,
    Deborah
    Web Kepercayaan

  2. 2

    Reputasi situs diitung saka peringkat, dudu komentar. Ninggalake komentar pancen opsional, lan amarga pangguna sing ora setuju karo ajining diri luwih cenderung uga nulis komentar, ora umum komentar katon kontras karo reputasi kasebut.

    Rating reputasi saka telu saka papat panyedhiya layanan email sing sampeyan referensi ing postingan sampeyan apik utawa apik banget. Mangga deleng scorecards:

    http://www.mywot.com/scorecard/mailchimp.com
    http://www.mywot.com/scorecard/icontact.com
    http://www.mywot.com/scorecard/exacttarget.com

    Siji-sijine sing duwe reputasi ala yaiku:
    http://www.mywot.com/scorecard/emailvision.com

    Kaya jeneng, WOT yaiku babagan kepercayaan. Keamanan teknis situs web minangka faktor penting nalika nemtokake kapercayan. Nanging, iki uga alesan sing bener kanggo menehi rating situs kanthi kurang apik yen sampeyan ora ngandelake konten utawa organisasi ing mburi situs web, utawa ing kasus kasebut, yen sampeyan nampa spam.

    Rating reputasi WOT minangka pendapat subyektif lan pengalaman babagan kepercayaan situs web. Kita yakin manawa nggabungake akeh pendapat / pengalaman (aka Wisdom of the Crowds) karo informasi sing dipikolehi saka sumber sing dipercaya (dhaptar data phishing lan malware, lan liya-liyane) menehi informasi sing paling akurat babagan kapercayan situs web.

    Yen sampeyan ora setuju karo rating, tumindak sing paling efektif yaiku menehi rating dhewe lan nambah komentar sing nerangake pengalaman sampeyan dhewe karo situs kasebut.

    Selancar sing aman,
    Deborah
    Web Kepercayaan

    • 3

      Deborah,

      Aku nganggep aman yen ana wong njupuk wektu kanggo menehi komentar, dheweke uga nulis biji situs kasebut. Aku ora setuju karo sampeyan babagan kepercayaan saka konten utawa organisasi. Aku ora setuju karo sampeyan babagan akurasi situs sampeyan. Sampeyan nyebutake SPAM, nanging Emailvision sing kurang apik minangka pimpinan internasional babagan olahpesen lan olahpesen, olahpesen pemasaran adhedhasar ijin. Situs sampeyan salah.

      Aku nemokake liyane:
      http://www.mywot.com/en/scorecard/webtrends.com

      Webtrends minangka perusahaan analitik pertama ing Internet. Skor troll karo situs sampeyan nesu amarga teknologi pelacakan. Ironi yaiku situs sampeyan nggunakake Google Analytics - nglacak pengunjung.

      Mungkasi umpan balik iki lan mung menehi saran marang wong supaya 'golek rating liyane', ora bakal ana masalah serius ing kene. Perusahaan sampeyan duwe pengaruh sing gedhe banget ing lalu lintas menyang bisnis kasebut - nanging sampeyan ora nyedhiyakake sarana kanggo bisnis sing sah, sah lan dipercaya kanggo neliti utawa mbusak peringkat sing kurang apik.

      Doug

  3. 4

    Aku seneng Web Of Trust, nanging aku wis ngerteni prekara sing padha. Sawetara review, nyatane akeh review, kaya njupuk utusan layanan tartamtu amarga pangguna ora manut lan ora nggatekake aturan lan syarat layanan sing khas. Aku isih nggunakake WOT, mung digunakake nganggo gandum.

  4. 5

    Aku seneng Web Of Trust, nanging aku wis ngerteni prekara sing padha. Sawetara review, nyatane akeh review, kaya njupuk utusan layanan tartamtu amarga pangguna ora manut lan ora nggatekake aturan lan syarat layanan sing khas. Aku isih nggunakake WOT, mung digunakake nganggo gandum.

  5. 6

    Sugeng rawuh ing jaman anyar babagan ilmu sihir digital.

    Yen akeh wong sing ngerti, kita ora butuh pamrentah kanggo njupuk keputusan kanggo kita kabeh.

    Sejatine, aku ora kaget tenan yen ora ana publisitas babagan kesepakatan antarane Web Of Trust lan Facebook amarga bakal mbukak sistem Web Of Trust kanggo analisis wong sing wis ngerti. Lan ora bakal mbutuhake wektu akeh kanggo mbabarake pirang-pirang cacat sistem lan kekurangan kredibilitas peringkat.

    Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan Web Of Trust, aku ngajak sampeyan maca analisis jero sing wis dak tulis: Tinjauan Kepercayaan Web MYWOT: Totalitarisme Web Modern

    Sampeyan bisa uga wis wayahe mbukak bebener sing bau ing MyWot…

  6. 7

    Sugeng rawuh ing jaman anyar babagan ilmu sihir digital.

    Yen akeh wong sing ngerti, kita ora butuh pamrentah kanggo njupuk keputusan kanggo kita kabeh.

    Sejatine, aku ora kaget tenan yen ora ana publisitas babagan kesepakatan antarane Web Of Trust lan Facebook amarga bakal mbukak sistem Web Of Trust kanggo analisis wong sing wis ngerti. Lan ora bakal mbutuhake wektu akeh kanggo mbabarake pirang-pirang cacat sistem lan kekurangan kredibilitas peringkat.

    Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan Web Of Trust, aku ngajak sampeyan maca analisis jero sing wis dak tulis: Tinjauan Kepercayaan Web MYWOT: Totalitarisme Web Modern

    Sampeyan bisa uga wis wayahe mbukak bebener sing bau ing MyWot…

  7. 8

    Doug, aku wis nyoba karo blogku. Situsku duwe rating positif sadurunge dikirim kanggo evaluasi. Banjur tiba-tiba troll bisa kerja lan menehi rating negatif. Aku nulis kiriman babagan supaya sampeyan bisa ngerteni: 
    http://www.affhelper.com/mywot-reviews-exposed/

    Aku ora yakin kenapa Facebook nggawe kesepakatan karo dheweke. Ratinge bisa dimanipulasi lan aku buktekake ing jabatanku. Dheweke ngrusak reputasi blogger lan bisnis online sing sah, lan bisa lolos. Dheweke nyengkuyung rating negatif amarga bisa nambah basis pangguna. WOT nggunakake kontroversi kanggo entuk pangguna anyar sing bisa. 

    Deborah metu lan pokoke marang kabeh wong supaya menehi rating situs dhewe, utawa njaluk wong liya menehi rating. Sing ana ing kana mbabarake maksud sejatine.

  8. 9
  9. 10

    MyWOT ngaco banget karo bisnis saka ngendi wae
    ajining diri 90% rating katon digawe dening klompok pangguna.
    Komentare katon kaya template lan umume negatif. Dheweke ngaku
    tarif digawe adhedhasar nomer akeh swara, nanging iki murni.
    Rating panggunaan panggunaan bobot luwih dhuwur tinimbang pangguna normal. Dadi ayo
    gawe sawetara pangguna ing kana lan rating nganti dadi pangguna sing kuat lan Voilaaa, kita
    bisa ngawut-awut reputasi sapa wae. Oh iyo, yen mbayar kita, kita ngilangi
    rating ala. Bisnis sing apik ya?

    Aku kira geeks bisa ngasilake akeh dhuwit ing MyWOT (Web of SCAM).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.