Peta Global Boom E-Commerce

040214 Baynote WorldAccordingToEcommerce FINAL

Nalika kita ngerti sejatine tuwuh e-commerce ing Amerika Serikat, kanthi harga ritel 4x, ana negara liya sing nggawe tarif kasebut katon kaya obah kanthi kecepatan glasial. Ing China, e-commerce tuwuh 51% ing 2013 lan e-commerce ing India diprediksi bakal kabisat saka $ 13B ing taun 2013 nganti $ 70B ing taun 2020.

Ngatur transaksi luwih akeh tinimbang gabungan eBay lan Amazon, perusahaan China Alibaba nyedhiyakake infrastruktur kanggo kabeh e-commerce Tionghoa. Bakal mbukak publik ing NYSE taun iki, Alibaba bakal dadi salah sawijining 20 perusahaan paling terkenal sing didol ing Amerika Serikat. Tiongkok wis maju kanthi rata-rata tingkat pertumbuhan penjualan e-commerce 57%, diikuti India ing 29.5%, Brasil ing 13%, lan AS ing urutan nomer 5 ing 12%. Ing peta saka Baynote ing ngisor iki, deleng statistik e-commerce sing paling menarik, uga ringkesan babagan penjualan web, pengunjung saben wulan, lan tarif konversi kanggo perusahaan e-commerce utama ing donya. Kepiye upaya pemasaran sampeyan diganti supaya bisa urip bareng karo e-commerce?

Donya Miturut E-Niaga

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.