Workamajig: Manajemen Keuangan lan Proyek kanggo Agensi Kreatif

omah bg

Workamajig minangka sistem adhedhasar web kanggo ngatur keuangan lan proyek pemasaran lan agensi pemasaran sampeyan. Luwih saka 2,000 perusahaan nggunakake piranti lunak manajemen pemasaran kanggo departemen ing omah. Workamajig minangka piranti lunak manajemen proyek adhedhasar Web sing bisa disesuaikan sing nglancarake kabeh agensi - wiwit bisnis lan penjualan anyar tumprap staf lan eksekusi kreatif, wiwit siklus proyek nganti nglaporake akuntansi lan finansial.

workamajig_browser

Tambahan saka Workamajig kalebu:

  • Accounting - sistem manajemen finansial perusahaan industri sing terintegrasi karo piranti lunak manajemen proyek pemasaran sing dirancang kanggo nggarap kabeh kebutuhan khusus agensi kreatif.
  • Layanan Klien - sistem manajemen proyek sing terintegrasi lengkap sing nggabungake ringkesan, bukti, anggaran, laporan, tanggalan lan komunikasi dadi siji solusi.
  • Creative - ngatur sumber, lembar wektu lan laporan biaya kanthi cepet lan gampang bebarengan karo file proyek, umpan balik klien lan spesifikasi proyek.
  • media - ngasilake otomatis invoice adhedhasar pesenan media lan lacak korespondensi email kanthi link menyang STRATA lan SmartPlus®.
  • Bisnis Anyar - ngatur lan nyinkronake kontak, tanggalan, nglacak Win Tanpa Pitching®, kesempatan lan nglaporake kanggo proses penjualan.
  • Produksi - nyepetake tawaran, ngonversi prakiraan kanggo tuku pesenan, perkiraan rute, nggawe jadwal lan spesifikasi toko.
  • Manajemen Lalu Lintas / Sumber Daya alur kerja kanthi jadwal lan status proyek kanthi otomatis
    nganyari, kasedhiyan tim kreatif ing pirang-pirang lokasi, denah lan tanggalan Gantt, lan logging saben proyek.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.