Gunakake Tips lan Piranti Iki Kanggo Nelukake Beban Kerja Pemasaran

Manajemen wektu

Yen sampeyan pengin ngatur beban kerja pemasaran kanthi efektif, sampeyan kudu luwih becik ngatur dina, ngukur maneh jaringan, ngembangake proses sing luwih sehat, lan nggunakake platform sing bisa mbantu.

Ngadopsi Teknologi sing Mbantu Sampeyan Fokus

Amarga aku wong teknologi, mula aku bakal miwiti. Aku ora yakin apa sing bakal daklakoni tanpa Brightpod, sistem sing digunakake kanggo prioritasake tugas, nglumpukake tugas dadi tonggak sejarah, lan nggawe klien ngerti kemajuan sing ditindakake tim. Pérangan pungkasan kritis - Aku asring ngerteni manawa klien ndeleng status proyek saiki lan backlog kanthi visual, dheweke cenderung mundur saka panjaluk tambahan. Kajaba iku, menehi kula kesempatan sing luar biasa nalika ana masalah mendesak sing bisa ditindakake karo para klien apa dheweke pengin nambah anggaran kanggo ngrampungake, utawa kita ngowahi prioritas lan mbatalake tanggal tundha ing pengiriman liyane.

Bebarengan karo manajemen proyek, manajemen tanggalan wis mesthi kritis. Aku ora rapat esuk (waca mengko) lan aku matesi rapat jaringan sedina seminggu. Aku seneng ketemu karo wong, nanging saben-saben aku salaman ... umume nyebabake luwih akeh gaweanku. Nyandhet tanggalan saya penting banget kanggo entuk wektu supaya bisa ngasilake penghasilan kanthi bathi.

Nggunakake aplikasi jadwal kanggo negosiasi lan nyetel wektu rapat. Mundur email tanggalan dadi sampah wektu sing ora mbutuhake maneh. Aku duwe siji dibangun menyang bot obrolan situsku Drift.

Ngrampungake Tugas Komplek Sampeyan Paling Esuk

Biyen aku mriksa email saben esuk. Sayange, aliran kasebut ora mandheg sedina muput. Nambah telpon lan rapat sing dijadwalake, lan aku asring kepengin weruh apa aku rampung kabeh sedina muput. Aku banjur ngobong lenga tengah wengi nyoba kanggo nyiapake lan nyiapake dina sabanjure. Aku wis ganti dina - mung nggarap email lan voicemail sawise ngrampungake tugas kunci dina kasebut.

Akeh panliten nuduhake manawa ana wong sing kudu nyoba nindakake tugas utama nalika esuk. Kanthi nggunakake strategi iki, para pemasar bisa fokus lan ngilangi gangguan (aku asring kerja ing omah esuk kanthi telpon lan email dipateni). Pindhah tugas suntingan sampeyan sawise jam 1:30 sore, lan sampeyan bakal nyuda tingkat stres, nyuda efek saka lemes, lan nambah jumlah tugas utama sing bakal nggawe sampeyan sukses.

Pungkasan, iku ilmu! Sawise awan sing produktif lan turu sing wengi, otak wong duwe tingkat dopamin sing cukup dhuwur. Dopamin minangka senyawa sing nambah motivasi, bisa nambah energi, lan ningkatake pamikiran kritis. Nalika ngrampungake tugas utama, otak uga ngasilake norepinefrin ekstra, zat alami sing nambah fokus, nambah produktivitas lan nyuda stres. Yen sampeyan ngupayakake nggawe proyek sedina muput, lan turu nganti wengi mengaruhi turu, sampeyan bisa uga tangi turu lan ora motivasi. Atur dopemine kanggo ngatur motivasi sampeyan!

Aja digodha - pahala kerja keras sampeyan kanthi mriksa media sosial lan email sawise rampung karo proyek utawa proyek esuk. Sampeyan bakal gumun yen dina bakal hebat!

Rinci Tonggak Sampeyan

Aku mbahas kaping pindho kepiye cara nyedhaki proyek gedhe. Aku miwiti karo target, nggawe roadmap kanggo nggayuh tujuan kasebut, lan banjur bisa nggarap saben langkah. Nalika aku kerja bareng karo klien, aku mesthi ora ngerteni fokus utawa keprihatinan sing durung ditindakake. Aku prihatin babagan Langkah 1, dheweke takon babagan Langkah 14. Aku terus-terusan mikirake klien maneh kanggo tugas sing saiki. Iki ora ateges kita ora prigel, terus-terusan mbahas babagan strategi babagan target lan nyetel sing cocog.

Apa sing dadi tujuane? Apa cocog karo target organisasi sampeyan? Apa target sampeyan bakal entuk merek sampeyan? Karir sampeyan? Penghasilan utawa penghasilan sampeyan? Miwiti karo tujuan sampeyan lan rinci babagan tugas kanggo nggayuh tonggak sejarah kasebut nggawe kajelasan nalika kerja sampeyan. Ing taun kepungkur, aku wis ngilangi kemitraan utama, acara penting, lan uga klien sing mbayar nalika aku ngerti yen dheweke ngganggu aku saka target jangka panjang. Pancen angel ngobrol karo wong liya, nanging penting yen sampeyan kepengin sukses.

Dadi, rinci tonggak sejarah sampeyan, identifikasi tugas sing bakal sampeyan tekane, ngenali gangguan sing ngalangi sampeyan, lan disiplin supaya tetep ing rencana master sampeyan! Yen wis ngerti sebabe nindakake saben dina, sampeyan bakal luwih motivasi lan ora stres.

Otomatisake Kabeh sing Baleni

Pancen aku nistha nindakake perkara kaping pindho. Mangkene conto ... sajrone aku kerja bareng karo saben klien, aku asring nggarap wektu karo staf editor internal kanggo ngoptimalake mesin telusuran. Daripada nggawe presentasi saben-saben, aku duwe sawetara artikel sing tetep dianyari ing situs sing bisa dirujuk. Sing butuh pirang-pirang dina, asring mbutuhake wektu udakara sajam utawa luwih amarga aku wis nulis materi rinci supaya bisa dirujuk.

Cithakan iku kancamu! Aku duwe template tanggapan kanggo balesan email, aku duwe template presentasi dadi ora prelu seger kanggo saben presentasi, aku duwe template proposal kanggo saben keterlibatan sing dakgawe. Aku malah duwe template tonggak sejarah lan proyek sing digawe kanggo ngluncurake lan ngoptimalake situs klien. Ora mung ngirit wektu saya akeh, nanging uga bakal luwih apik karo saben klien amarga saya nambah kanthi suwe-suwe.

Mesthi wae, template mbutuhake sawetara wektu tambahan ing ngarep ... nanging bakal ngirit akeh dalan. Mangkene uga nggawe situs, ngembangake kanthi ngarep-arep sampeyan bakal nggawe pangowahan minggu ngarep. Kanthi nindakake tugas ing ngarep, pangowahan hilir mbutuhake wektu lan gaweyan.

Pendekatan templatisasi liyane sing digunakake yaiku njadwalake nganyari media sosial klien. Kita asring nglumpukake pembaruan, nyelarasake karo tanggalan, lan milih sadurunge nganyari taun kanggo para pandhereke sing dicerna. Mung butuh sedina utawa luwih - lan para klien gumun amarga kita lagi wae mikir babagan apa sing bakal diluncurake ing dhaptar. PS: Kita seneng banget karo sponsor Agorapulse iku opsi kanggo antrian lan gawe jadwal nganyari sosial!

Pateni Setengah Rapat Sampeyan

Sawetara laporan nyatakake yen luwih saka 50 persen rapat ora perlu. Coba deleng tabel yen sampeyan lagi rapat, pikirake babagan dhuwit sing digunakake kanggo rapat kasebut kanthi gaji, banjur priksa asile. Apa regane? Arang banget.

Karya seni sing paling apik ora nate digawe ing rapat, para sedulur. Nuwun sewu, nanging kolaborasi ing proyek pemasaran nyebabake denominator umum paling murah. Sampeyan nyewa profesional kanggo ngrampungake tugas, mula dibagi lan menang. Aku duwe rolas sumber daya sing bisa nggarap proyek sing padha - akeh kanthi bebarengan - lan arang banget entuk telpon kabeh padha utawa ing kamar sing padha. Kita nggawe sesanti, banjur miwiti sumber daya sing dibutuhake kanggo tekan kono, nalika ngarahake lalu lintas kanggo nyuda tabrakan.

Yen sampeyan diarep-arep melu rapat, iki saranku:

  • Mung nampa undhangan rapat yen wong sing ngundang sampeyan nerangake kok dheweke butuh sampeyan melu. Aku kerja ing perusahaan gedhe sing dakkarepake saka 40 rapat seminggu nganti 2, nalika aku ngandhani wong sing ora bisa melu kajaba dheweke nerangake sebabe.
  • Mung nampa rapat kanthi agenda sing rinci tujuan rapat lan wektu kanggo saben bagean saka rapat. Cara iki mateni akeh pertemuan - utamane rapat-rapat sing bola-bali.
  • Mung nampa rapat karo koordinator rapat, sawetara wektu rapat, lan perekam rapat. Koordinator kudu njaga saben bagean saka rapat ing topik, penjaga wektu tetep rapat kanthi tepat wektu, lan perekam nyebarke cathetan lan rencana aksi.
  • Mung nampa rapat sing diakhiri karo rencana aksi rinci babagan sapa sing bakal nindakake, lan kapan bakal rampung. Lan banjur tanggung jawab marang wong-wong kasebut - laba investasi sampeyan adhedhasar kemampuan kanggo ngrampungake item tumindak kanthi cepet. Aja item tumindak adhedhasar tim… yen ana individu sing ora duwe tugas, mula ora bakal rampung.

Yen 50 persen rapat kasebut mbuwang-mbuwang wektu, apa sing bakal ditindakake nalika kerja sampeyan nalika sampeyan ora gelem nekani setengah rapat?

Outsource Apa Sampeyan Nyedhot

Wektu sing dibutuhake kanggo sinau babagan carane nindakake utawa ngrampungake masalah sing sampeyan ora kenal, ora mung ngrusak produktivitas, nanging sampeyan utawa perusahaan sampeyan bakal entuk bathi. Yen sampeyan dadi wirausaha, sampeyan bakal entuk dhuwit nalika nindakake apa sing dikarepake. Kabeh liyane kudu dileksanakake karo mitra. Aku duwe puluhan kontraktor sing dakkepengini babagan fotografi headshot, nganti nggawe email sing responsif, nganti neliti infographic sabanjure. Tim sing dakkumpulake paling apik, dibayar kanthi apik, lan ora nate ngeculake aku. Wis dasawarsa kanggo nglumpukake, nanging pancen migunani amarga aku fokus marang apa sing nggawe bisnis saya lancar.

Minggu iki, contone, ana klien nemoni aku masalah sing wis diatasi pirang-pirang wulan. Tim pangembangan wis ngentekake pirang-pirang wulan kanggo nggarap sistem lan saiki dheweke ujar marang pamilik bisnis yen butuh sawetara wulan kanggo dibenerake. Amarga aku ngerti integrasi lan ahli ing industri, aku ngerti manawa kita bisa menehi kode lisensi sing luwih murah. Kanthi sawetara atus dolar, platform saiki wis integral… lan dhukungan lan upgrade. Saiki tim pangembangane bisa dibebasake kanggo ngrampungake masalah platform inti.

Apa sampeyan butuh wektu suwe kanggo ngrampungake? Sapa sing bisa nulungi sampeyan? Temokake cara kanggo mbayar lan sampeyan bakal seneng!

5 Komentar

  1. 1

    DK,

    Thanks kanggo tips apik babagan Tungle. Aku wis nggunakake sawetara dina saiki lan paling apik! Aku kerja saka pitung tanggalan Google sing beda kanggo biz, kulawarga, sekolah, greja, HOA lan organisasi liyane lan aku entuk akeh panggilan, email lan SMS kanggo wong sing pengin ngerti yen wis siyap ketemu. Nalika aku ngandhani kabeh iki mesthine kudu ngirit wektu gedhe lan muga-muga bisa uga.

    BTW - ana aplikasi Ning kanggo iki, nanging ana bug sing digunakake kanggo para teknisi Tungle saiki. Dheweke ngaku bakal diatasi sawetara dina.

  2. 2
  3. 3

    Matur nuwun kanggo nyebutake Tungle kanggo aku. Kayane layanan sing apik lan aku wis krungu sawetara wong nuduhake pengalaman positif karo alat kasebut. Kayane aku kudu nyoba.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.