Kowe arep kerja sopo?

Aku wis kerja tanpa leren sawetara minggu kepungkur supaya bisnis saya mandheg. Dina-dina daklakoni jaringan lan sore / akhir minggu ngentekake komitmen sing dakkandhakake. Pancen ora sampurna, nanging saya maju. Ing ekonomi iki, aku ora masalah.

Pelatihan sales wis nulungi cukup - ngewangi aku luwih ngerti apa kabutuhane klien, nyetel pangarepan, lan nutup kanthi cepet supaya prekara ora kesusu utawa nyuda aku. Aku obah kanthi cepet, nyepak lan njupuk jeneng. Nanging ora ana sing nulungi menehi motivasi luwih saka kanca-kanca!

Dina iki kita duwe menang ageng. Saperangan bisnis sing wis digunakake kanggo mbiyantu nutup kesempatan sing janjeni kanthi ton potensial. Perusahaan gedhe sing wis suwe saya kerja bareng nandatangani kontrak cilik kanggo nyoba kekuwatan lan ndeleng apa sing bisa ditindakake. Aku salawas-lawase matur nuwun.

Kanca-kancaku padha surak-surak nalika krungu warta iku! Kanca-kanca sing paling cedhak sing menehi semangat nalika saiki, menehi motivasi, dhukungan, menehi petunjuk, lan ana ing kono yen butuh pitulung. Dheweke durung njaluk a Cut lan aja nyana repes. Dheweke ngerti yen kaloro aku duwe urusan sing cukup, kita bakal kerja bareng.

BossTweedTheBrains.jpgLiyane njupuk pendekatan sing beda. Sing paling mbingungake yaiku perusahaan sing aku kepengin banget narik aku lan takon kenapa aku ora produke didol. Wiwitane aku kaget, saiki aku nesu tenan. Aku wis dasawarsa pungkasan ing Indianapolis nggawe bisnis kasebut sukses, ngrewangi dheweke tanpa mbayar biaya nalika takon, lan promosi saben kesempatan.

Aku ora promosi dheweke amarga aku mikir bakal ngasilake dhuwit. Aku nindakake amarga aku seneng nonton perusahaan sing sukses, luwih akeh wong sing kerja, lan ndeleng wilayah saya akeh. Dheweke kancaku, lan aku seneng kanca-kancaku sukses.

Kowé arep kerja karo sapa? Apa sampeyan pengin ngupayakake sampeyan karo wong sing sibuk njaga skor, kuwatir karo apa sing sampeyan utang, utawa apa sing bakal sampeyan pikantuk? Utawa apa sampeyan pengin kerja bareng karo wong sing ngerti yen kabeh wong bisa sukses, luwih becik kita kabeh ing jangka panjang?

Sejatine aku bakal angel promosi perusahaan sing mbesuk wektu tengen kesempatan teka. Aku saiki ngerti yen dheweke ndeleng aku mung alat kanggo 'entuk duweke'. Pancen kuciwo, nanging ora apa-apa ... Aku duwe akeh kanca liyane sing seneng saiki.

Aku bakal priksa manawa aku ngurus kanca-kanca dhisik. Wong-wong iku sing pengin dakgawe.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Sugeng maneh nalika entuk kesempatan, kanggo sampeyan lan kanca-kanca liyane sing ana ing kene. Sangat nyenengake nalika ndeleng bisnis sampeyan tuwuh! Aja nganti gedhe banget kanggo nongkrong karo @beancup karo kita (lan aku bakal tetep cupcakes teka!).

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.