Bisnis Riset Tembung

iki is Pos sing Disponsori. Kanthi regane rangking mesin telusuran dadi luwih dhuwur, mula ora ana wonder manawa alat panelitian muncul ing endi wae ing web. Aku nggunakke WordTracker ing blogku, mung amarga duwe plugin sing gampang digunakake kanggo nemokake tag paling apik kanggo saben kiriman sampeyan.

Aku ngerti manawa SEOmoz duwe sawetara tembung kunci lan alat kunci kanggo arsip konten premium, aku ora bisa mbenerake biaya $ 49 saben wulan ing blogku sing cilik.

Wordze njaluk supaya aku nggawe postingan blog sing disponsori lan aku kepengin ngerti luwih akeh babagan industri iki. Wordze duwe paket langganan $ 45 saben wulan lan katon duwe koleksi alat sing paling kuat sing wis dakdeleng babagan Riset Kata Kunci:

Wordze

Mangkene dhaptar fitur lan alat sing sampeyan temokake ing Wordze:

  1. Alat Penelitian Kata Kunci - iki mesin sing bisa ngetik tembung lan frase lan bakal nggawa riwayat, indeksasi, peringkat, count, lan liya-liyane Analytics alat sing ana gandhengane karo frase lan frase liyane sing kaya ngono.
  2. Impor Kata Kunci - yen sampeyan pro ing bisnis, sampeyan bisa uga wis rampung panelitian babagan tembung kunci. Wordze wis gampang kanggo sampeyan ngimpor tembung kunci liyane menyang sistem kasebut.
  3. Hasil Download - jelas dhewe.
  4. Keyword API - iki kuat banget API kanggo nggabungake Wordze menyang sistem manajemen konten utawa aplikasi sampeyan. Aku seneng banget karo iki - aku pengin ndeleng wong nggabungake editor sing nggabungake saran tembung kunci nalika sampeyan nulis.
  5. Ejaan Kata Kunci - Iki minangka strategi sing ora dianggep. Yen aku menehi tag situs karo 'blog teknologi marketig'lan'blog pemasaran tecnology'utawa mung marketig lan tecnology luwih akeh, aku bisa nyekel sawetara lalu lintas gedhe sing bisa dianggep situs liyane!
  6. Riset Kata Kunci Sejarah - tampilan tren ing tembung kunci lan frase sing apik.
  7. Riset Mesin Telusuran - alat sing apik kanggo nggoleki asil mesin telusuran lan nemokake situs sing dioptimalake.
  8. Proyek - yen sampeyan nindakake riset ing pirang-pirang proyek, aplikasi ngidini sampeyan ngatur tembung kunci dadi proyek kanggo akses cepet menyang saben alat.
  9. Priksa Situs Web - alat sing keren banget kanggo sampeyan bisa nyelehake URL kanggo sawijining kaca lan entuk laporan maneh babagan kabeh tembung kunci lan frase, uga kemampuan kanggo nyelehake luwih jero kanggo saben analisis liyane.
  10. Thesaurus - Wordze uga duwe tésaurus sing mantep kanggo nginstal tembung kunci lan mbalekake sawetara tembung kunci tambahan sing bisa digunakake, gampang banget yen sampeyan pengin nggawe konten sing dioptimalake kanggo nggoleki Panelusuran.
  11. Priksa WordRank - goleki sapa sing duwe tembung kunci sing pengin sampeyan drive.
  12. Unduhan - kemampuan kanggo ngasilake kabeh riset tembung kunci.
  13. FAQ - Pitakon Paling Sering - iki regane regane emas, bagean iki mangsuli saben pitakon babagan Riset Kata Kunci.
  14. Video - ora seneng maca? Wong-wong iki malah wis nerbitake video ing kabeh alat lan kepiye cara nggunakake kanthi lengkap!
  15. Lan mesthine, Wordze nawakake program afiliasi!

Miturut pendapatku sing andhap asor, fitur sing paling apik kanggo Wordze yaiku organisasi alat lan kesederhanaan kanggo nemokake lan nggunakake. Ora apik kaya sawetara alat liyane sing ana ing kana, nanging ora prelu - iki minangka riset tembung kanggo kabecikan!

Apa sing bisa digunakake Wordze? Kabeh alat statis cukup - klik, nerbitake, klik, nerbitake. Aku pengin ndeleng kemampuan ngurutake kisi lan ngasilake grafik kanthi dinamis lan nyaring dhaptar. Contone, yen aku duwe drive tembung kunci sing diwiwiti tanggal 15 Maret, aku pengin nganalisa analisis sadurunge 15 Maret lan pasca 15 Maret ing kabeh analisis lan diagramku.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hei Doug,

    Info apik ing postingan iki. Aku mung sinau babagan pelacakan kata kunci lan SEO. Apa sampeyan kepingin golek plugin ing Wordtracker iki, lan pinten? Matur nuwun

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.